Blog

10 apps que t’ajudaran a aconseguir seguidors a Instagram

by | 24 agost 2021 | Internet, Últimes tecnologies, Xarxes Socials

Aquest article t’ajudarà a aconseguir seguidors reals per al teu compte d’Instagram. Sabem que hi ha moltes pàgines que venen seguidors però ràpidament t’adonaràs que la quantitat no ho és tot.

El més important per a créixer a Instagram és tenir un engagement elevat; això significa un gran flux de m’agrades, comentaris i interaccions.

Per a aconseguir-ho necessites un compte amb un contingut original, un disseny atractiu i una bona planificació. A continuació t’expliquem com tu també ho pots aconseguir amb aquestes senzilles eines que pots utilitzar.

 

insta

 

Idees per a publicacions en Instagram

 

Un dels factors més importants per a aconseguir l’èxit és diferenciar-te dels altres. Per això és essencial intentar destacar entre la competència aportant noves solucions que resultin pràctiques i, alhora, atractives i que cridin l’atenció del nostre públic objectiu. Si busques inspiració, les següents apps acumulen el major nombre de publicacions innovadores i originals.

ideas

 

Pinterest

És una xarxa social enfocada a la imatge i el disseny i allí podràs trobar infinites idees d’estils, imatges i múltiples temàtiques que poden ajudar-te a fomentar la teva creativitat. Per exemple, si vols buscar paletes de colors per a un feed d’Instagram atractiu, et serà molt útil.

 

Youtube

A través dels recursos audiovisuals pots recollir moltes idees de noves tendències i maneres de comunicar per al teu sector professional. Hi ha youtubers especialitzats en màrqueting que et poden donar trucs sobre com dirigir-te al teu públic objectiu, i quins són els consells més útils per a créixer a Instagram, com per exemple: Willy Fox, Marianela Sandovares, Camila Dust, Tatiuribem, RubenGuo entre altres.

 

Tik Tok

És l’evolució de les xarxes socials per a consumir des del telèfon mòbil. Cada vegada el contingut està més basat en el visual i no tant en el textual. TikTok és una de les noves narratives que influeixen més en la forma de com les noves generacions crearan continguts. Per això, també és una xarxa clau per a agafar idees i per a estar a l’última. Només necessites estar al corrent de les tendències que es porten ara i experimentar!

 

 

Aplicacions per a editar fotos

 

La imatge és essencial a Instagram. La multitud de contingut que es genera cada dia en aquesta xarxa fa que l’usuari decideixi atendre un post o una story en qüestió de dècimes de segon. Crear imatges de qualitat, impactants i que cridin l’atenció és vital perquè dediquin uns segons a observar el teu contingut. Hi ha aplicacions que t’ajuden a generar aquestes publicacions d’una forma fàcil i intuïtiva:

aplicaciones

Lightroom

Prové d’Adobe i t’ajuda a crear imatges de qualitat professional gràcies a la seva gran capacitat de retoc i perfecció visual. Sempre pots optar per veure tutorials de Youtube on t’expliquin el funcionament d’aquesta app en pocs passos! Com per exemple, aquest de OpenTecno.

 

Koloro

Gràcies al seu gran nombre de filtres gratuïts creats per excel·lents fotògrafs, edites les imatges d’una forma molt intuïtiva i t’ajudarà a destacar i cridar l’atenció dels teus seguidors. Només has de registrar-te i et convertiràs en un professional!

 

Snapseed

Conté moltes possibilitats de filtre i fomenta la teva capacitat d’edició gràcies al seu funcionament fàcil i ràpid. Molts influencers ja compten amb ella!

 

 

Com crear contingut per a Instagram

 

Si bé és cert que una bona imatge és essencial per a captar l’atenció, un bon disseny global del post aportarà més informació a l’usuari. És important estimular l’atenció del nostre públic –sense ser excessius- i fer-los partícips del nostre contingut a través d’estímuls visuals que vagin més enllà d’una fotografia. Per a això, aquest és el nostre millor aliat:

 

Canva

Comprèn el pla gratuït i el professional, format per un infinit nombre de plantilles inspiracionals que t’impulsaran a crear contingut de qualitat professional. Registra’t aquí.

likes

 

 

Com crear stories originals i de qualitat

 

Les stories són les publicacions més importants a Instagram per a cridar l’atenció. S’ha demostrat que la majoria dels usuaris dediquen la seva estada a Instagram a revisar les stories així que cal estar molt presents en elles sense fer-nos pesats. Tenim un segon per a cridar l’atenció; veu al gra, crida l’atenció i fes que participin!

 

Canva Stories

És de la família Canva, i manté la seva essència professional en el moment de crear contingut cridaner per a les històries d’Instagram. Ja no tindràs excusa per a crear stories avorrides!

 

 

Com crear un feed atractiu per a Instagram

 

Unfold

Gràcies als seus més de 400 plantilles, crearàs continguts atractius i podràs editar les teves fotos i vídeos, a més de planificar el teu feed d’Instagram connectant l’app amb el teu perfil.

 

 

Com programar publicacions a Instagram

 

Un dels problemes més habituals quant a la generació de contingut és la constància. A vegades podem dedicar bastant temps i altres no tant. És important establir una rutina setmanal o mensual i planificar el contingut per a evitar distraccions i errors!

calendar

Later

Es pot utilitzar tant en la web com en el mòbil i t’ajuda a tenir una visió global de les publicacions i programar-les en les hores clau per a tenir més èxit. A més, és gratis!

 

 

Conclusions

 

Ara que ja coneixes algunes eines per a créixer en Instagram, a què esperes per a començar a crear contingut de qualitat per a atreure el teu públic objectiu?

No esperis més a fer el gran salt i destacar en el món online!

Si t’ha resultat útil aquest article, no dubtis a deixar un comentari! I si vols saber més trucs, segueix-nos a les xarxes socials i contacta amb nosaltres!

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.