Blog

10 coses divertides per a buscar a Google i no sabies

by | 11 febrer 2022 | Internet, Curiositats del món digital

No fa falta que t’expliquem què és Google perquè ja ho saps des que utilitzes Internet. No obstant això, deixa’m dir-te que aquesta eina no sols pots usar-la per a trobar tot el que vulguis, sinó que també et dona la possibilitat de fer-te passar una bona estona. Existeixen moltes coses per a fer a Google! Però quines?

A continuació t’expliquem algunes coses curioses de Google!

divertirse con google

 

10 Coses divertides que fer a Google i no sabies

 

Si vols tornar a sentir-te com un nen, no et perdis aquestes 10 coses divertides per a buscar a Google i per a poder divertir-te com ningú!

 

juegos ordenador

 

 

1. Joc del dinosaure, dino el joc o com aprofitar Google tot i no tenir conexió 

 

Segur que ja coneixes el típic joc del dinosaure que t’apareix quan t’has quedat sense connexió. Google, amb aquest joc sense connexió, t’ajuda al fet que el temps que t’has mantingut sense wifi passi ràpid. Tant que quan tornes a tenir Internet, tornis a desconnectar-ho voluntàriament per a continuar jugant! Aquesta també és una molt bona tècnica en aquells moments en què no vols que els teus fills utilitzin més el navegador d’Internet.

 

juego dinosaurio

 

2. Do a barrel roll o com fer que Google doni voltes

 

Saps com fer que Google doni ”voltes”? Perquè si escrius ‘’do a barrel roll’’ en la barra del cercador de Google, la pàgina web començarà a donar voltes en espiral. També pots provar el ‘’do a barrell roll 20 estafis’’. Prova-ho ara mateix però vigila, no et maregis!

do a barrel roll

 

3. Atari Breakout

 

Si vas néixer als anys 80 i vols reviure els millors moments de la teva infància, Google t’ho posa fàcil. Escriu ‘’atari breakout’’ en el cercador de Google i fes clic en el primer resultat que t’apareix. Se’t passarà el temps volant trencant maons de colors!

 

atari breakout

 

 

4. Google Gravity o com destruir Google

 

Si vols mostrar una cosa diferent als teus amics, escriu ‘’Google Gravity’’ i entra en el primer enllaç que t’apareix. La destrucció de Google està assegurada! Veuràs que se’t desmunta el cercador de manera immediata. Es tornaran tots bojos!

 

google gravity

 

5. Tindré sort o com trobar l’historial de Doodles de Google

 

Si encara no saps per a què serveix el botó ‘‘tindré sort de Google’’, nosaltres te l’expliquem! Al principi, tenia com a objectiu el fet de mostrar-te directament el primer resultat de les teves cerques amb l’objectiu de facilitar-te aquesta tasca. No obstant això, amb el pas del temps, ha anat afegint altres funcionalitats. Ara si fas clic al botó ‘’tindré sort’’ sense haver escrit res prèviament en la barra del cercador, accedeixes a l’historial dels Doodles de Google per a visualitzar les diferents capçaleres que apareixen segons la data especialment en la qual ens trobem.

Per exemple, segur que has vist que per Nadal apareix el logotip de Google més nadalenc o en èpoques de carnestoltes les lletres es tornen molt més divertides i acolorides.

Si t’estàs avorrint i no saps què fer, punxa en el botó ‘’tindré sort’’ del cercador i t’apareixeran tots els dissenys de Google i la seva explicació, segons el dia especialment que es presenten en el teu navegador. És molt interessant!

 

voy a tener suerte

 

6. Google Sky o Google Sky Maps

 

Si t’agrada explorar galàxies i satèl·lits i no tens temps per a apuntar-te a un taller d’astrologia, amb Google Maps Sky tindràs l’univers a les teves mans amb solament uns clics!

 

google sky maps

 

7. Flip a coin o moneda cara o creu

 

Vols jugar-te alguna cosa a cara o creu i no tens una moneda a mà? Escriu ‘’flip a coin’’ en el cercador de Google i t’apareixerà una moneda virtual perquè puguis usar-la quan vulguis. Sort!

 

flip a coin

 

8. Zerg Rush o Zergling Rush

 

Si escrius ‘’Zerg Rush’’ en el cercador de Google, viuràs en primera persona un divertit ‘’atac’’ de lletres ‘’O’’ que faran que vagi desapareixent tota la pàgina web a poc a poc. El que has de fer amb aquest truc de Google és anar fent clic a totes les ‘’O’’ que se t’apareguin pel camí. És una de les curiositats de Google més rares però alhora, pot fer-te passar una bona estona.

 

zerg rush

 

 

9. Google Pacman, Pacman Doodle o Joc Comecocos

 

Si vas néixer en els anys 90 segur que més d’una vegada hauràs jugat a aquest joc. Si escrius ‘’Google Pacman’’, t’apareixerà un dels trucs de Google més populars de la història. És el joc del comecocos típic amb el qual has de moure’t pel ‘’laberint’’ sense que t’atrapin els dolents.

 

google pacman

 

10. Google in the 1998

 

Si ets de les noves generacions i et vas perdre les versions antigues de Google, ara pots tornar en el temps amb aquesta versió de Google. Escriu ‘’Google in the 1998’’ o ‘’Google in 1998’’ i t’apareixerà el cercador tal com existia en els finals del segle XX. Viatjaràs al passat sense moure’t de casa!

 

google 1998

 

Conclusions

 

Com has pogut observar, existeixen molts trucs de Google que et tindran entretingut/a durant l’estona que vulguis!

A més, si tens petits a casa i vols sorprendre’ls amb una cosa nova, aquestes coses rares de Google són clau perquè puguin distreure’s durant una estona.I tu, podràs aprofitar aquest ratito de tranquil·litat per a dur a terme les teves tasques! Quin bé, no?

Comparteix aquest article amb el teu cercle d’amistats si vols que descobreixin coses interessants de Google i no dubtis a deixar un comentari si t’ha agradat!

Contacta amb nosaltres si necessites assessorament en qualsevol temàtica relacionada amb el màrqueting i les últimes tecnologies.

Tipus de productes publicitaris

Tipus de productes publicitaris

Si et dediques al món del màrqueting i la publicitat, coneix els diferents tipus de productes publicitaris que existeixen! ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *