Blog

10 Propòsits d’any nou per a tu i la teva empresa

by | 03 desembre 2021 | Botigues Online, Internet, Màrqueting Digital, Posicionament SEO, Xarxes Socials

Estem a punt de deixar un altre any enrere i és el moment perfecte per a fer una llista de coses que cal millorar en la teva empresa i com has d’afrontar-les per a gestionar-ho de la millor forma.

Nosaltres t’expliquem alguns consells que has de complir perquè la teva empresa funcioni correctament i perquè tu també tinguis més temps per a tu i els teus.

fin de año

 

Llista de Propòsits

 

1. Delega tasques i accions

Una de les coses que més costen quan treballes en alguna cosa que t’agrada i sobretot, quan ho fas bé, és deixar que algú més faci aquestes tasques per tu. No obstant això, és molt important confiar en algú perquè t’ajudi a organitzar-te millor i perquè puguis ser més eficaç en el teu treball. Això no sols t’anirà bé com a professional per a centrar-te en fer créixer la teva empresa, sinó que també tindràs més temps per a la teva vida privada i no cauràs en episodis de nerviosisme i ansietat causades per un excés de feina.

 

2. Anàlisi DAFO

Arriba un nou any i això també significa noves febleses, amenaces, fortaleses i oportunitats. Ara és el moment de poder crear una anàlisi DAFO per a poder conèixer aquells punts forts i febles que has de tenir en compte per a poder aconseguir els teus objectius de la millor forma i saber allò que estàs fent bé i allò que has de millorar.

 

3. Objectius clars

Que sigui un any més, no vol dir que continuis amb els mateixos objectius del primer dia. Els objectius poden canviar segons el moment i context en el qual ens trobem. T’aconsellem que dediquis uns minuts a pensar quines són les metes que vol aconseguir la teva empresa i quines formes són les més adequades per a aconseguir-ho. Un exemple podria ser ‘’millorar el teu lloc web’’ i per això, has de comptar amb ajuda de professionals.

 

4. Estratègia de xarxes socials

Les xarxes socials cada vegada són més importants per a fer créixer la teva empresa. Gràcies a elles pots promocionar millor la teva marca i arribar a més clients potencials. L’any que està per venir et recomanem que estudiïs molt bé tot el que publicaràs en les xarxes i com ho faràs perquè el missatge quedi el més clar possible. Una molt bona opció per a arribar el més ràpid possible als teus objectius, és contractar professionals perquè desenvolupin una estratègia de màrqueting digital que faci brillar el teu negoci. Aquí et deixem el contacte.

 

5. Millora la relació amb els clients

No sols és important arribar a més clients sinó també cuidar-los i millorar la qualitat amb ells. És essencial oferir-los comoditat i bona qualitat amb tots els teus serveis. En l’actualitat que estem vivint, una bona manera de fer-ho és creant una botiga en línia que pugui ajudar-los a trobar els vostres productes d’una forma ràpida, còmoda i senzilla. En aquest article t’expliquem com fer-ho. A més, has de mantenir una bona comunicació amb ells i mirar d’oferir-los respostes ràpides i eficients en tot moment. Ho pots aconseguir contestant missatges en xarxes socials de manera ràpida o creant feedback amb ells perquè tinguin en compte que a més de professional, també ets humà.

 

6. Cuida als teus empleats

Estem enfocats a fer créixer la nostra empresa però moltes vegades ens oblidem d’una de les coses més importants: els nostres empleats. Per això, una de les coses que has de proposar-te enguany és millorar la teva relació amb ells. Com pots fer-ho? Posa’t en la seva pell i coneix bé les seves necessitats i expectatives. La clau és la comunicació. Has de fer que hi hagi un bon clima laboral ja que si ells estan motivats, la teva empresa notarà bons resultats.

 

7. Millora la sostenibilitat

Pensa a cuidar el medi ambient desenvolupant formes d’actuació sostenibles perquè la teva empresa tingui un impacte negatiu mínim per al seu entorn. Per exemple, pots començar a pensar més en la sostenibilitat estalviant paper i una bona forma per a aconseguir-ho és traslladar el teu mètode tradicional a l’online. Promocionar l’ús de sistemes d’intercanvi d’arxiu digitals no sols és una manera de pensar més en el medi ambient sinó que també estalviaràs temps i et mantindràs innovat.

 

8. Innovació

L’arribada d’un any nou també ha de significar un augment de la innovació, ja que estar al dia de les últimes novetats et permetrà donar una millor experiència als teus clients. Pensa en estratègies o productes innovadors que puguin interessar-los i que alhora, els cridin l’atenció. Una bona forma per a fer-ho és detectar les necessitats de mercat i mirar què fa i què ofereix la competència per a esbrinar què necessita el teu públic objectiu.

 

9. Organització i Planificació

Perquè una empresa funcioni correctament, el fet de portar una bona organització i planificació de les accions que has de realitzar, és un factor clau. Et recomanem que segueixis una calendarizació de totes les tasques per a veure-les de forma ordenada i perquè et puguis planificar amb temps. Una web que et servirà molt bé per a tenir en compte les dates de lliurament, saber quan has de contactar amb els proveïdors, redactar i visualitzar emails o fer tasques específiques, és Google Calendar. Aquí podràs planificar i personalitzar el teu calendari de la millor forma per a no caure en distraccions i situacions d’estrès.

 

10. El guerrer del SEO s’emporta el trofeu

Tant si ja tens un lloc web com si crear-lo de nou està dins dels teus propòsits de l’any que ve, no has d’oblidar-te del posicionament SEO. Aquí et deixem uns consells per a estar entre les millors posicions de Google.

propositos

Conclusions

 

Ara que ja falta poc per a donar la benvinguda al nou any, esperem que aquesta llista de propòsits et puguin servir per a aconseguir els teus objectius de la forma més ràpida i òptima possible en la teva situació real.

Desitgem que t’hagin servit d’ajuda i que se’t compleixin tots els teus desitjos.

Si t’ha agradat aquest article no dubtis a deixar comentaris i seguir-nos en les nostres xarxes socials.

 

Què son les SERP i per a què serveixen

Què son les SERP i per a què serveixen

Si parles en català, quan et parlen de ‘’serp’’ el primer que ve en la teva ment és una serp, ja que en aquesta llengua significa això. No obstant això, en l'entorn digital i en el món del màrqueting online, els SERP són una altra cosa diferent. Coneixes què són els...

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *