Blog

4 Claus per aconseguir vendre més

by | 07 juny 2022 | Botigues Online

Segurament que t’han dit moltes vegades què has de fer perquè la teva marca aconsegueixi augmentar els seus beneficis però molt poques persones s’hauran parat a explicar-te com has de dur-ho a terme perquè els teus objectius d’empresa es facin realitat.

Normalment, entre les metes més comunes està el fet de vendre més o guanyar clients. Però com s’aconsegueix això? Estàs fent el correcte?

Continua llegint que t’explicarem més coses!

 

vendre

 

4 Claus que has de seguir si vols vendre més

 

Estàs buscant les claus perfectes per a poder fer realitat els teus somnis com a empresari? Aquí t’expliquem què has de fer!

 

vender más

 

1.Parlar de beneficis

 

És molt important que el teu públic objectiu conegui els beneficis que li aportaran els teus productes o serveis. En el moment de descriure què ofereixes, et recomanem que no li donis molta importància a descriure detalladament les característiques de l’article, sinó que t’enfoquis amb els beneficis que aconseguirà. Per exemple, si vens pasta dentífrica, has de deixar clar que per exemple, ‘’aconseguirà unes dents més blanques’’. Anar al gra és ideal!

 

 

2.Identificar què necessita el client

 

És molt important que coneguis al client com si fos el teu propi fill. Per això és necessari que abans de posar en venda els teus productes o serveis, realitzis un estudi de la teva audiència per a saber què necessita i quins són els seus punts de dolor. És molt recomanable fer un Buyer Persona, que si no saps el què és, fes un cop d’ull a aquest article. 

 

 

3.Crear sensació d’urgència

 

Si vols crear una sensació d’urgència al teu client ideal, has d’escriure les paraules clau per a cridar la seva atenció i per a fer que sentin que necessiten el teu producte o servei. Això per exemple, també s’aconsegueix descrivint els beneficis de l’article a vendre. 

 

 

4.Escriure un storytelling que connecti

 

L’storytelling és un element molt important per a connectar amb el teu públic objectiu. Explicar una història que atregui al teu consumidor, és important, però que li posi els pèls de punta perquè senti que la teva marca comparteix els mateixos valors que ell o ella, encara ho és més.

 

compra online

 

Conclusions

 

Ara que ja saps com has d’oferir els teus articles, posa’t mans a l’obra i comença a seguir els passos que t’hem mostrat! Notaràs canvis molt positius per a la teva marca i connectaràs millor que ningú amb la teva audiència!

Si t’ha resultat interessant aquest article, no dubtis a deixar un comentari i seguir-nos a les nostres xarxes socials per a conèixer totes les novetats del nostre Blog!

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres!

7 Avantatges de les botigues online

7 Avantatges de les botigues online

Vols aconseguir més clients?👉🏼 No t’ho pensis més i digitalitza el teu negoci!✅ Entra aquí per saber tot el que aporten les botigues online!🖥️

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *