Blog

4 Millors Apps per a editar fotos al mòbil

by | 31 març 2022 | Disseny Web, Curiositats del món digital

Si ets un crack de la fotografia, segur que ja coneixes de principi a fi l’ús de Photoshop des del teu ordinador. Però, saps que pots editar les teves imatges des del telèfon mòbil?

Continua llegint! Perquè a continuació t’expliquem quines apps pots utilitzar perquè les teves fotos quedin estupendament brutals i perquè no faci falta passar-les a l’ordinador per a editar-les!

mejores editores de fotos

4 Apps per a editar fotos al mòbil

 

Una imatge val més que mil paraules. Així que, has d’estar molt atent de com edites les teves fotos perquè es vegin amb la màxima qualitat i perquè siguin un element d’atracció per als teus seguidors.

Amb aquestes 4 apps, les teves fotos parlaran per si mateixes i enamoraran als teus seguidors!

 

editar fotos

1.Lightroom

Lightroom entra dins del pack Adobe. Per a tots aquells amants de la fotografia, és una gran eina, que ofereix tot l’essencial que es necessita per a editar les imatges de manera fàcil i intuïtiva. A més, et permet organitzar les fotos en àlbums i carpetes, perquè puguis trobar-les de manera ràpida i sense problema. Amb Lightroom, els teus projectes obtindran els millors resultats!

 

 

2.Snapseed

Snapseed és una app molt recomanada per experts en imatges per a xarxes socials i, en concret per a Instagram. Gràcies al seu format intuïtiu i la gran varietat d’opcions que t’ofereix, pots crear imatges professionals en pocs passos. En la seva interfície té 3 apartats. El primer és ‘’estils’’, en el qual hi ha diferents opcions de filtres, en la segona hi ha ‘’eines’’, en la qual hi ha moltíssims ajustaments que pots utilitzar perquè la teva foto surti de 10, i el tercer i últim pas, és ‘’exportar’’, on se’t guarda la imatge editada i amb gran qualitat, a la galeria.

 

3.VSCO

VSCO és un editor molt popular, gràcies a la gran varietat de filtres que ofereix. Dins de la seva interfície compta amb 5 apartats en els quals pots editar, crear collages i muntatges de vídeo i fotos i et dóna la possibilitat de compartir directament la imatge a les teves xarxes socials (stories d’Instagram, Snapchat, feed d’Instagram o a VSCO mateix, ja que és com una xarxa social en la qual les persones publiquen les imatges editades).

 

4.Koloro

Koloro és una opció molt encertada per a editar les fotos d’una forma professional i perfectament editada. Quan obres l’aplicació, surt una opció per a fer-te Pro i per tant, pagar per al seu ús. No obstant això, amb només fer clic a la creueta de dalt a l’esquerra, ja accedeixes directament a la gran varietat de filtres que ofereix, però hauràs de fixar-te amb aquells que siguin gratuïts, com per exemple, el filtre ‘’Koloro’’, el ‘’Bellesa’’, el ‘’Bloguer’’ o el ‘’Insta Style’’. És una app perfecta perquè et quedin una fotos precioses!

editar fotos móvil

Conclusions

 

Ara que ja coneixes alguns dels millors editors de fotos per al teu dispositiu mòbil, a què esperes per a crear imatges professionals per a publicar a les teves xarxes socials?

Amb aquestes opcions, aconseguiràs que les teves imatges es vegin radiants en pocs passos!

Si t’ha agradat aquest article, no dubtis a deixar-nos un comentari, contacta amb nosaltres i segueix-nos a les nostres xarxes per a no perdre’t cap novetat sobre l’àmbit del màrqueting digital.

Què és Metricool i per a què serveix

Què és Metricool i per a què serveix

Si et dediques al màrqueting digital, ja sabràs què és Metricool, si no ho saps, et convidem que llegeixis aquest article per a descobrir-ho. [Entra] ✅

Tipus de productes publicitaris

Tipus de productes publicitaris

Si et dediques al món del màrqueting i la publicitat, coneix els diferents tipus de productes publicitaris que existeixen! ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.