Blog

5 Apps per a fer esquemes

by | 31 maig 2022 | Curiositats del món digital

Estàs d’exàmens i necessites tenir tota la informació organitzada i ben resumida en un sol esquema? 

Has de saber que existeixen diferents apps perquè puguis retenir els temaris d’una forma més ràpida, fàcil i concisa!

Descobreix-les a continuació👇🏻

 

mapa conceptual

 

5 Apps per a fer esquemes

 

Vols ser el més aplicat de la teva classe o del teu lloc de treball? No et perdis aquestes 5 apps tan útils:

 

mapa conceptual

 

Mindly

 

L’aplicació Mindly és una bona aliada per a ajudar-te a mantenir tota la informació detallada en un sol mapa conceptual. També t’ofereix la possibilitat de planificar discursos, agregar colors, imatges i notes perquè quedi visual i per a poder facilitar-te qualsevol tasca. El que vindria a ser una app ideal per a salvar-te el trimestre!

 

Orbit Mind

 

És una app amb una interfície bàsica i senzilla que t’ajuda a preparar esquemes molt visuals, tant si els necessites per al teu treball com si estàs desenvolupant algun projecte o si tens un examen que necessites aprovar al 100%. No suspendràs mai més!

 

Whimsical

 

Whimsical no és una aplicació per a mòbil com a tal però és una pàgina web que si et dediques al disseny web, serà una de les eines més útils que tinguis disponible per al teu sector a l’entorn d’Internet. Podràs dissenyar tots els apartats del teu lloc web i a més, tindràs la possibilitat de crear esquemes (flowchart) per a organitzar els diferents continguts i pàgines del servidor i compartir-los amb qui tu vulguis. Perfecte perquè tinguis tota la informació detallada d’una manera molt visual!

 

Mindmeister

 

Mindmeister et permet triar qualsevol de les seves plantilles i editar-la com més t’agradi. A més, també et dona la possibilitat de poder col·laborar amb altres usuaris i compartir els teus projectes una vegada els tinguis preparats. També podàs pujar imatges i icones i editar els teus esquemes amb els colors i dibuixos que prefereixis.

 

Mindomo 

 

Mindomo és sens dubte, una de les apps per a crear esquemes més funcionals que existeixen. Et permet sincronitzar els mapes conceptuals amb tots els dispositius que tinguis i per a poder facilitar-te la manera d’accés al que has elaborat. D’altra banda, també resulta molt pràctic a l’hora de crear projectes en grup, ja que pots fer-los en remot amb tots els altres. Perfecte perquè tots els del grup us ho curreu!

esquema

 

|

Conclusions

 

Tant si ja ets dels primers de la teva classe com si necessites salvar el trimestre abans d’haver d’anar a recuperació, descarrega’t alguna d’aquestes apps i comença a veure el canvi en el teu expedient acadèmic!

Impressionants notes t’estan esperant! T’ho perdràs?

Si t’ha resultat útil aquest article, deixa’ns un comentari i segueix-nos a les nostres xarxes socials per a no perdre’t cap novetat!

Necessites ajuda en algun àmbit? Contacta amb nosaltres.

 

Tipus de productes publicitaris

Tipus de productes publicitaris

Si et dediques al món del màrqueting i la publicitat, coneix els diferents tipus de productes publicitaris que existeixen! ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.