Blog

5 Apps per a superar l’addicció al mòbil

by | 10 gener 2022 | Curiositats del món digital, Últimes tecnologies, Xarxes Socials

Estàs en una reunió d’amics i t’és impossible no estar mirant el mòbil cada dos per tres? T’arriben notificacions i has de consultar qui t’està parlant? S’il·lumina la pantalla del teu mòbil i mires a l’instant per a saber el per què?

Segurament estàs una mica ‘enganxat/a’ a les noves tecnologies! Però tranquil/a! A continuació et recomanem algunes apps que t’ajudaran a posar-li fi a l’addicció al mòbil.

 

adicción al movil addicció al mòbil

 

5 Apps per a deixar l’addicció al mòbil

 

Vivim en una actualitat en la qual rebem informació i contingut digital de manera vertiginosa, frenètica i sense interrupcions. Això ha provocat que augmentin els casos d’addicció a les noves tecnologies i en concret, al telèfon mòbil, ja que és el dispositiu que tenim al nostre abast durant tot el dia i pel qual rebem totes les notificacions de les xarxes socials a les quals estem registrats.

Si creus que necessites una ‘’aturada’’ per a desintoxicar-te d’aquesta maleïda addicció, continua llegint perquè aquestes aplicacions t’aniran molt bé:

 

aplicaciones

 

Forest

Aquesta és una de les aplicacions més conegudes per a ajudar-te a millorar la teva concentració i per a centrar-te en les teves tasques. Funciona de tal forma en que quan necessites desconnectar, plantes una llavor i es va convertint en un preciós arbre amb la condició que no caiguis en la temptació d’agafar el mòbil, perquè si és així, l’arbre es mor. Funciona molt bé per a poder veure els teus esforços, ja que l’arbre acaba donant ‘’els seus fruits’’, i la teva força de voluntat també.

 

Moment

És una aplicació que et proporciona consells i tècniques específiques per a gestionar millor l’ús que li fas a les xarxes socials i al telèfon mòbil. Va molt bé per a no oblidar que el temps que perds davant de les pantalles, podries haver-lo invertit en una cosa més important, com per exemple, estar prop de la teva família.

 

Checky

El funcionament d’aquesta app, és un dels més senzills que podries trobar. Checky va controlant el nombre de vegades que desbloqueges el teu telèfon mòbil al llarg del dia i a les 12 de la nit t’envia una estadística total de totes aquelles vegades en què has volgut desbloquejar-ho. Aquesta app és molt útil per a veure el grau d’addicció que tens, ja que et deixa sorprès l’elevat nombre de vegades que estàs davant de la pantalla durant el dia.

 

Flipd

Flipd és una aplicació que bloqueja l’ús de determinades apps, segons les teves preferències. Si per exemple no vols connectar-te a Instagram o a Twitter durant un temps, només necessites fer-l’hi saber a Flipd perquè et bloquegi l’accés a aquestes xarxes socials. És una app perfecta per a aquelles persones que necessiten concentrar-se, com per exemple, els estudiants.

 

FaceUp

FaceUP és una App creada a Espanya i que, tal com indica el seu nom , la seva principal finalitat és que aconsegueixis ‘’aixecar la cara’’ de la pantalla del teu telèfon mòbil. Prèviament has d’emplenar un test on analitzen el teu nivell d’addicció i segons les dades registrades, va realitzant un seguiment del nombre de consultes que fas al dia, quant temps estàs connectat i quines apps són les que més utilitzes. Això t’ajuda a tenir una informació més detallada d’allò que has de millorar.

 

notificaciones

 

Conclusions

 

Si creus que tu també li estàs fent un ús abusiu al teu telèfon mòbil i no pots estar ni mitja hora sense revisar les teves notificacions, aquestes apps t’ajudaran a combatre l’abús excessiu que li dones i a més, faran que et concentris més a exercir les teves tasques diàries. No t’ho pensis més i com propòsit d’aquest 2022, deixa una mica de costat aquest mal hàbit!

Aquí us deixem una pregunta retòrica perquè puguis reflexionar. Som dependents al dispositiu mòbil o a les notificacions que rebem a través d’ell?

Si t’ha agradat aquest article, no oblidis deixar el teu comentari! Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials per a no perdre’t cap novetat!

 

Què és Metricool i per a què serveix

Què és Metricool i per a què serveix

Si et dediques al màrqueting digital, ja sabràs què és Metricool, si no ho saps, et convidem que llegeixis aquest article per a descobrir-ho. [Entra] ✅

Tipus de productes publicitaris

Tipus de productes publicitaris

Si et dediques al món del màrqueting i la publicitat, coneix els diferents tipus de productes publicitaris que existeixen! ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.