Blog

5 Avantatges de tenir un Blog

by | 09 juny 2022 | Màrqueting Digital

Tens una empresa, marca personal o simplement, t’agrada redactar continguts i estàs pensant a crear un Blog? Escriure articles és una estratègia de màrqueting digital amb molts beneficis!

Si vols ser reconegut/a al món d’Internet, pren nota!

 

blog

 

Avantatges de tenir un Blog de marca

 

A continuació t’expliquem els detalls més importants que no has de passar per alt si comptes amb un blog de marca!

 

redactar articulo de blog

 

Ajuda a conèixer la teva marca

 

Si vols que et coneguin aquí i a la Xina Popular, tenir un blog t’ajudarà a aconseguir que la teva marca arribi a més persones i que per tant, et tinguin present en tot moment. Per exemple, és important per al client en el moment de decidir si comprarà o no els productes que ofereixes, ja que si en els diferents articles parles sobre els beneficis d’alguns dels teus serveis o el què aconseguirán els lectors si els consumeixen, els servirà d’ajuda per a triar la teva marca entre les altres de la competència. És a dir, que si a mode d’exemple, tens una marca de cosmètica, pots dedicar algun article a desenvolupar alguna temàtica d’interès com ‘’com combatre els signes de l’envelliment amb aquestes cremes’’. (D’aquesta manera, escombres cap a casa) 😉

 

 

Crea comunitat

 

Tenir un blog també implica comptar amb lectors que interactuen amb la teva marca a través de comentaris, sharings, likes i crides a l’acció. Això fa que la comunicació de la teva empresa respecte a l’audiència, millori al 100% i també ajudarà al fet que augmentin la seva confiança en tot el que ofereixes. A què esperes per a crear una comunitat sòlida i fidel?

 

 

Genera vendes

 

Un dels beneficis més clau amb els quals no has de dubtar ni un segon si crear o no, un blog, és que t’ajuda a generar vendes! I és que, a través d’enllaços, botons a l’acció i apartats que cridin l’atenció, pots aconseguir que s’interessin per tot el que ofereixes, i vagin directes a consumir el que els has mostrat. A vendre s’ha dit!

 

 

Augmenta el trànsit web

 

Si tens xarxes socials, és molt important que comparteixis continguts publicats en el teu blog amb la finalitat d’augmentar el trànsit al teu web. Podries pujar històries d’Instagram amb enllaços directes al teu Blog perquè s’interessin pels altres apartats del lloc web de la teva marca. Pensa que, com més trànsit web, més possibilitats de vendre!

 

 

La teva marca es converteix en referent

 

Si vols que la teva marca sigui referent entre el teu sector professional, comptar amb un blog serà molt important perquè et reconeguin i perquè et tinguin present durant qualsevol situació. Encara estàs pensant en si serà una bona idea?

 

blog de marca

 

Conclusions

 

Coneixies els beneficis del blog de marca? Ara ja no tens excusa.

Estàs buscant professionals de la redacció de continguts perquè puguin ajudar-te a aconseguir els teus objectius d’empresa? Contacta amb nosaltres i buscarem les millors solucions.

Si t’ha resultat interessant aquest article, no dubtis a deixar un comentari.

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *