Blog

5 extensions de Google Chrome imprescindibles

by | 21 juny 2022 | Curiositats del món digital

Si el teu navegador preferit és Google Chrome i necessites eines per a fer-te una vida més fàcil, has de saber que existeixen extensions en el teu navegador que són imprescindibles per a tu i per a qualsevol navegant d’Internet. Anem a descobrir algunes de les extensions que et funcionaran millor, facis el que facis!chrome

 

 

5 extensions de Google Chrome imprescindibles

 

Continua llegint i identifica les que millor queden en el teu ordinador!

 

EyeCare

 

Tal com mostra la paraula, ‘’eye care’’ té com a finalitat enviar-te notificacions d’alerta perquè descansis la mirada i perquè et donis un respir de la pantalla, cuidant els teus ulls. És ideal per a aquelles persones que passen massa hores davant de l’ordinador.

 

Forest

 

L’extensió ‘Forest’ és perfecta si tens fills menors i vols evitar que accedeixin a alguns llocs web. No obstant això, si no tens descendència però ets una persona que es distreu amb facilitat, també et serà molt útil, ja que et permet triar aquelles webs on no desitges entrar mentre estàs treballant o estàs concentrat.

 

 

Grammarly

 

Si normalment escrius en anglès des del navegador Chrome, Grammarly serà la teva millor aliada per a no cometre errors gramaticals i ortogràfics. Detecta els errors d’una forma ràpida i t’avisa de les millors alternatives per a substituir les paraules incorrectes. És imprescindible si tendeixes a escriure correus electrònics o si redactes contingut in english.

 

 

Keepa

 

Si ets d’aquelles persones que si necessiten qualsevol cosa, la busquen a Amazon i la compren per allí, Keepa va molt bé per a conèixer els preus d’aquesta plataforma de compra-venda i per tenir en compte aquells moments quan els articles han estat més barats o més cars.

 

 

Download Image Tool

 

Si necessites descarregar imatges d’Internet, ‘’Download Image Tool’’ funciona molt bé per a descarregar fotos i guardar-les en el teu servidor. Per exemple, si et poses al web d’Instagram, pots triar les fotos que vulguis de les teves influencers preferides. Però vigila amb el copyright, que ens coneixem! 😉

google chrome

 

Conclusions

 

Ara que ja coneixes algunes de les extensions més útils que et brinda Chrome, a què esperes per a provar-les i treure-li tot el partit que tenen?

Són ideals per a ajudar-te en qualsevol moment que necessitis una miqueta d’ajuda a Internet o per a poder donar-te un petit ajut en els moments de dificultat!

Si t’ha resultat interessant aquest article, deixa un comentari i no dubtis a seguir-nos en les nostres xarxes socials!

Què és Metricool i per a què serveix

Què és Metricool i per a què serveix

Si et dediques al màrqueting digital, ja sabràs què és Metricool, si no ho saps, et convidem que llegeixis aquest article per a descobrir-ho. [Entra] ✅

Tipus de productes publicitaris

Tipus de productes publicitaris

Si et dediques al món del màrqueting i la publicitat, coneix els diferents tipus de productes publicitaris que existeixen! ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.