Blog

5 Habilitats del Responsable de Comunicació

by | 23 maig 2022 | Xarxes Socials, Internet, Màrqueting Digital

Coneixes les habilitats del responsable de comunicació de qualsevol empresa? És molt important que la persona que gestiona les teves xarxes socials i que respon als comentaris, envia correus electrònics o està en constant contacte amb els teus clients, tingui unes característiques específiques.

Però què ha de tenir aquesta persona, que no tingui la resta? 

Continua llegint, que t’ho expliquem a continuació!

communication

Com ha de ser la persona responsable de comunicació:

 

Si t’has preguntat alguna vegada, com hauria de ser la persona encarregada de màrqueting i comunicació, aquí ho podràs descobrir!

 

responsable de comunicacion

 

1.Sociable

 

Una de les característiques més importants per a les persones que treballen en comunicació i màrqueting, és el fet de ser sociable, ja que al llarg de la seva jornada han d’interactuar amb moltes persones (que normalment són clients, però que també poden ser proveïdors o fins i tot, socis i molt més). Així que, si no t’agrada el tracte amb la gent, oblida’t d’aquest ofici!

 

2.Empàtica

 

Si en el moment de voler promocionar els teus productes o serveis, et dirigeixes a diferents clients, has de posar-te en el seu lloc i pensar com ells. Com els agradaria rebre la informació que li estàs enviant?, creus que se sentirà atret per allò que li estàs oferint? A això se’n diu empatia i, si treballes en aquest àmbit, has de tenir-la entre les teves aptituds!

 

3.Creativa

 

Potser t’estàs preguntant perquè ha de ser creativa aquesta persona, i és que, moltes vegades, també és l’encarregada de crear el contingut que es publicarà en xarxes socials i/o de dissenyar qualsevol plantilla, imatge, logotip o guia d’estil que demani el client. És a dir, que una mica Picasso sí que ha de ser!

 

4.Persuasiva

 

Si necessites promocionar els teus productes i serveis o comunicar una cosa important als teus clients, has de comptar amb una persona que sigui carismàtica i que tingui el do de persuadir al teu públic objectiu. D’aquesta manera, veuràs els resultats més ràpidament i guanyaràs molts beneficis! 

 

5.Estratègica

 

La persona encarregada de comunicació i màrqueting d’una empresa, ha de tenir una ment estratègica per a poder arribar a aconseguir els objectius establerts d’una forma més ràpida i eficient i per a enfocar-se d’una manera més específica a poder aconseguir-los.

community manager

Conclusions

 

Si creus que el teu negoci necessita una persona que reuneixi totes aquestes aptituds per a poder fer arribar el que ofereixes als teus clients, i així, aconseguir més vendes, has de comptar amb una empresa professional de l’àmbit del màrqueting que pugui ajudar-te.

Necessites vendre d’una forma més ràpida i eficient? 

Contacta amb nosaltres

 

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *