Blog

5 Maneres de guanyar diners a Twitch

by | 11 febrer 2022 | Internet, Xarxes Socials

Vols guanyar diners a través de la xarxa de live streaming que està més de moda actualment? Necessites obrir-te un canal a Twitch i començar a aprofitar els beneficis que ofereix perquÚ puguis alegrar la teva butxaca!

videojuegos

QuĂš Ă©s Twitch

 

Twitch Ă©s la plataforma d’emissions en directe mĂ©s important avui dia a escala mundial. Et permet visualitzar i enregistrar vĂ­deos en directe a partir de retransmissions a temps real.

Vols saber-ne més? No et perdis el que ve a continuació!

 

ganar dinero

 

 

5 Maneres de guanyar diners a Twitch

 

Amb mĂ©s de 40 milions d’espectadors, Ă©s considerada una de les xarxes amb mĂ©s trĂ nsit en el mĂłn. PerĂČ saps una de les seves raons? PerquĂš tambĂ© pots guanyar beneficis econĂČmics! Continua llegint si vols descobrir com!

 

streaming

 

1.Publicitat

 

Twitch, com qualsevol altra plataforma online, tambĂ© pot usar-se per a fer patrocini de marques que escullen aquesta xarxa amb la finalitat d’aconseguir mĂ©s visibilitat i clients. AixĂ­ que, si t’agrada parlar davant de la cĂ mera i no et fa vergonya mostrar-te davant de grans quantitats d’espectadors, aquesta Ă©s una molt bona possibilitat per a aconseguir dinerets!

 

2.Donacions

 

La donaciĂł Ă©s una de les millors tĂšcniques que ofereix Twitch per a poder generar beneficis econĂČmics. Es tracta de diners que paga la gent que t’estĂ  veient per a poder motivar-te si els agrada el contingut que ofereixes. Es realitzen a travĂ©s de ‘’bits’’, la moneda especĂ­fica d’aquesta plataforma.

 

3.Subscripcions

 

Quantes mĂ©s subscripcions al teu canal aconsegueixis a Twitch, mĂ©s possibilitats tindrĂ s per a poder guanyar diners. Existeixen diferents tipus de subscripciĂł segons el paĂ­s on et trobis. A Espanya per exemple, el pagament mĂ­nim per subscripciĂł Ă©s de gairebĂ© 4 euros. És a dir, que ja t’emportes alguna cosa, ni que sigui simbĂČlica!

 

4.Venda de videojocs

 

Twitch al principi estava destinat principalment a persones que compartien en streaming el moment en quÚ estaven jugant a algun videojoc en específic. Per aquesta raó, algunes empreses proporcionen algun percentatge de comissió a aquests streamings que aconsegueixen vendre algun joc online. Així que, també és una altra forma per a poder acontentar la teva butxaca!

 

5.Comparteix el contingut 

 

Si vols aconseguir mĂ©s visibilitat i per tant, tambĂ© incrementar les possibilitat de guanyar beneficis, et recomanem que comparteixis el contingut a altres xarxes socials, com per exemple a Instagram, Twitter o Youtube. D’aquesta manera, podrĂ s crĂ©ixer mĂ©s rĂ pid i fer-te mĂ©s conegut entre la gran comunitat d’internautes!

 

streamer

 

Conclusions

 

Com has pogut llegir, existeixen diferents maneres de guanyar diners amb la plataforma Twitch, a la mateixa vegada que t’ho passes bĂ©. NomĂ©s necessites obrir-te un canal i començar a gaudir tots els avantatges que pot oferir-te mentre et diverteixes.

AixĂ­ de senzill!

Si t’ha resultat interessant aquest article, deixa’ns un comentari i segueix-nos en les nostres xarxes socials! Contacta amb nosaltres per qualsevol dubte. 

 

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrĂČnica no es publicarĂ .