Blog

5 Millors Apps per a estudiants

by | 01 abril 2022 | Màrqueting Digital, Curiositats del món digital, Últimes tecnologies

L’article d’avui va dedicat per a tots aquells estudiants curiosos que els interessin les últimes tecnologies i que necessitin una empenteta per a portar-ho tot al dia.

Tens problemes per matinar i posar-te a estudiar? Necessites ser més organitzat per a no perdre’t cap lliurament important? Continua llegint, perquè t’expliquem algunes de les aplicacions que has de descarregar-te si vols ser un estudiant de 10!

apps para estudiantes

5 Apps per a estudiants

 

Alarmy

Si se’t peguen els llençols cada dia i no aconsegueixes aixecar-te aviat per a repassar els conceptes més importants de l’examen que tens avui, et recomanem que et descarreguis Alarmy. És una app que, com indica el seu nom, activa una alarma però que, per a desactivar-la, porta més feina que qualsevol bomba! Aquesta alarma no s’apaga com les típiques alarmes / despertador recurrents! Necessites resoldre problemes matemàtics, exercicis de memòria, prendre fotos a objectes, entre altres opcions. És a dir, que et deixa tan actiu, que t’aixeques del llit sense pensar-t’ho dues vegades!

 

Cam Scanner

Amb CamScanner, ja no val la típica excusa de: ‘’no tinc escàner’’, ‘’no sé com va la impressora’’ o ‘’no puc enviar-te les tasques perquè no em funciona l’ordinador’’. Aquesta app t’escaneja qualsevol document i et permet enviar-lo directament en PDF o JPG als teus professors més exigents. D’aquesta manera, et salves de saltar-te algun lliurament important!

 

School Planner

Ets nou a la universitat o a l’institut i necessites organitzar millor el teu dia a dia per a portar totes les assignatures al dia? Amb School Planner tindràs tots els calendaris escolars organitzats, juntament amb els horaris de les classes, el nom dels professors corresponents i les aules on es duen a terme cadascuna de les classes a les quals estiguis matriculat. A més, podràs afegir les qualificacions que obtinguis, i es calcularà automàticament la mitjana. Però això no és tot! Si el professor explica tan ràpid, que et perds la meitat del temari, no et preocupis! amb aquesta App també podràs gravar les classes en àudio, perquè en arribar a casa, puguis repassar les anotacions, paraula per paraula. Seràs l’estudiant més aplicat de la teva promoció!

 

Exam Countdown

Tens la setmana d’exàmens i no saps quant temps et queda per a estudiar tots els temes del curs en pocs dies? Amb Exam Countdown tindràs totes les dates i hores dels exàmens presents i això t’ajudarà a no perdre el temps en altres coses perquè t’apliquis al màxim a estudiar aquells temaris més pesats, per a arribar a tot, i bé de temps. Gràcies al compte enrere d’aquesta app, sabràs els dies exactes que et queden per a aprendre tots els conceptes sense morir en l’intent.

 

Forest

Forest és sens dubte, una de les aplicacions que no haurien de faltar per a res del món en el teu telèfon si estàs en època d’exàmens. T’ajuda a desconnectar de tots els estímuls digitals, notificacions i missatges que reps de manera constant en el teu telèfon i contribueix positivament a la teva concentració perquè no et despistis amb res!

A més, aquí et mostrem com funciona Forest i com pot ajudar-te a superar l’addicció al mòbil gràcies al seu gran potencial de desconnexió del món.

aplicacions estudiants

Conclusions

 

Si vols ser l’estudiant més aplicat de la teva promoció, apunta’t aquestes aplicacions i descarrega-te-les per a brillar entre tots els teus companys! Pensa que, el treball d’avui, serà la recol·lecció dels millors fruits de demà. Treballa intensament com el qui més, i aconseguiràs tot el que et proposis!

Si t’ha agradat aquest article, no dubtis en deixar-nos un comentari i contacta amb nosaltres per qualsevol dubte!

 

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.