Blog

5 Podcasts de màrqueting que has d’escoltar

by | 19 juliol 2022 | Màrqueting Digital

Et dediques al màrqueting i t’agradaria assabentar-te de totes les novetats, tendències i conceptes que pertanyen a aquest àmbit?

Dona-li a reproduir i xopa’t de tota la informació que necessites per a ser tot un professional del món del comerç electrònic!

podcast

 

5 Podcasts de Màrqueting que has d’escoltar

 

Si ets aquí, és perquè t’interessa el món del màrqueting i tot el que ha de veure amb vendre més i millor, aconseguir més clients i gaudir de múltiples beneficis.

A continuació et mostrarem alguns dels podcasts de màrqueting més escoltats i populars!

 

podcasts

 

En.Digital

 

En.Digital és un podcast publicat setmanalment i que parla sense tabús de tots els aspectes relacionats amb els e-commerce, el màrqueting, temes legals, Internet i ciberseguretat, entre altres. En alguns capítols ha parlat sobre alguns temes actuals com és el cas de les criptomonedes o el Sales Funnel, que és un concepte molt interessant per als empresaris.

 

Marketing para E-commerce

 

Si el que t’interessa és el comerç electrònic, no has de perdre’t aquest podcast. Tracta sobre e-commerce i tot el relacionat amb aquest àmbit, oferint consells, trucs i informació rellevant d’aquest sector.

 

Emprenedores Digitales

 

Aquest podcast dirigit per José Miguel García és un dels més escoltats en l’àmbit nacional. Tracta temes clau sobre màrqueting digital i t’explica els secrets que has de seguir per a ser exitós en el negoci de les vendes en línia.

 

En el Mundo Real

 

En El Mundo Real, és un podcast dirigit per Carlos Iglesias i ens explica aspectes rellevants del màrqueting, com per exemple: què és una buyer persona, consells per a emprendre i com ser més eficient en el món de les empreses.

 

The Success Academy

 

Victor Martín és l’autor de ‘’The SuccessAcademy’’,el podcast líder per a les ments més emprenedores que decideixen embarcar-se en el món dels negocis d’Internet. Si vols ser exitós en l’àmbit online, no pots perdre’t per a res aquest brillant podcast.

 

podcasts

 

Conclusions

 

Aprofita totes les estones que tinguis per a escoltar els teus podcasts preferits i assabenta’t de tot el que necessites saber sobre màrqueting, comunicació, disseny  gràfic i publicitat i converteix-te en un professional d’aquest món!

Si t’ha resultat interessant aquest article, no dubtis a deixar un comentari i segueix-nos en xarxes socials.

Creus que necessites ajuda en l’àmbit del màrqueting digital? T’ajudem!

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.