Blog

5 Raons per les quals el teu negoci necessita un lloc web

by | 23 març 2022 | Botigues Online, Disseny Web, Internet

Si has entrat en aquest article és perquè fa dies que està rodant pel teu cap el fet d’introduir el teu negoci al món online.

Potser perquè necessites arribar a més gent, o perquè simplement, t’has assabentat que tenir presència a Internet és primordial i estrictament necessari en els temps que vivim actualment.

Estem al 2022 i això significa que ens trobem en un moment en què la gran majoria de persones que tenen unes necessitats específiques, busquen satisfer-les navegant per Internet. Per això, no pots perdre’t per res del món, l’oportunitat que brinda aquesta gran xarxa a la teva marca!

A continuaciĂł et deixem les 5 raons principals per les quals el teu negoci necessita un lloc web!

 

lloc web

 

5 Raons per les quals el teu negoci necessita una lloc web o e-commerce 

 

1.Arriba a més clients

Això de tenir els típics clients de tota la vida, s’ha acabat. Internet et dona la possibilitat d’arribar a consumidors de totes les parts del món i de dirigir-te a un mercat més ampli, sense cap mena de límit. Existeix quelcom millor que poder arribar a vendre els teus productes en àmbit mundial?

 

2.Estalvia diners a llarg termini

Tenir un negoci en línia no sols suposa generar més beneficis econòmics, sinó que també t’ajuda a estalviar diners a llarg termini. Acomiada’t de perdre diners en sistemes de publicitat tradicionals com podria ser-ho anunciar la teva marca a revistes o diaris! Disposar d’un lloc web, és la millor manera d’invertir en publicitat, ja que el cost d’una pàgina web professional, val molt la pena i és millor que qualsevol altre mètode. Modernitza el teu negoci i contacta amb professionals del disseny i desenvolupament web!

 

3.Generes visites les 24 hores del dia

Si comptes amb un lloc online, els usuaris interessats en la teva marca tindran la possibilitat de visitar-la tantes vegades com vulguin, durant les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Això significa, que si hi ha alguna persona que decideix comprar algun dels teus articles a la nit mentre tu estàs dormint, no existeix cap mena de problema perquè podrà realitzar la compra lliurement, i tu, t’emportaràs una sorpresa en despertar al matí i veure que has generat una venda mentre estaves descansant! Què bé, no haver de preocupar-te per oferir-li un servei excel·lent al teu client! Internet se’n encarrega de tot.

 

4.Millora la imatge de la marca

El fet de comptar amb un lloc web o e-commerce és un factor molt important per a millorar la imatge de la teva marca i la seva reputació. Tenir un disseny web professional, parlarà molt més de la teva empresa del que t’imagines i, atraurà l’atenció d’un gran nombre d’usuaris gràcies a la seva estructura, la qualitat de les imatges, les diferents descripcions dels productes i els botons de la crida a l’acció que conviden al client a fer la compra de manera ràpida, fàcil i senzilla.

 

5.Millora la comunicaciĂł amb el client

Tenir un lloc web contribueix positivament a millorar la comunicació amb el teu client, ja que se li proporciona tota la informació que necessita saber en tot moment. A més, pot veure diferents testimonis de consumidors que utilitzen els teus productes, pot llegir i deixar comentaris al teu blog, té la possibilitat d’inscriure’s al butlletí de la teva marca perquè li arribi informació directa al seu correu electrònic i en definitiva, es manté ben informat i actualitzat en tot moment. És un aspecte fonamental per a mantenir una correcta relació client-empresa.

 

compra online
Conclusions

Ara que ja coneixes algunes de les múltiples raons per les quals necessites tenir un negoci en línia, no esperis més a poder tenir tots aquests beneficis i comença a generar més vendes en un sol clic!

Els teus clients agrairan tenir tot el contingut que necessiten saber sobre la teva marca, i tu ho veurĂ s reflectit molt positivament a la teva butxaca!

Si vols una web intuïtiva, bonica i eficient, posa’t en contacte amb nosaltres. Et donarem les solucions que estàs buscant!

Si t’ha resultat interessant aquest article, no dubtis a deixar-nos un comentari i segueix-nos a les nostres xarxes socials si no vols perdre’t cap novetat!

Trucs de Google que no sabies

Trucs de Google que no sabies

Ets un usuari habitual dels cercadors d’Internet, i en concret, de Google? Descobreix aquests trucs! [Entra] âś…

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.