Blog

5 Trucs de màrqueting a La Casa de Papel

by | 10 desembre 2021 | Curiositats del món digital, Màrqueting Digital

Si tens un negoci i a més, ets fan de la Casa de Papel, en aquest article et mostrem tots els trucs del ‘’Profesor’’ perquè puguis convertir el teu negoci en el millor del teu sector professional. Que comenci la Jarana!

5 Trucs de màrqueting a La Casa de Papel

 

El Professor ens ha ensenyat que per a aconseguir una cosa, cal treballar molt dur i tenir-ho tot pensat fins a l’últim detall, com ell fa en tots els atracaments. A continuació t’expliquem tots els trucs emprats a la Casa de Papel que hauries d’aplicar al teu negoci per a arribar a l’èxit, tal com l’ha aconseguit aquesta súper producció de Netflix.

 

netflix

 

  • Planificació estratègica

El ‘Profesor’ sempre ha tingut tots els escenaris estudiats fins al mínim detall i no s’ha deixat portar mai per la improvisació. És per això que ha aconseguit el resultat desitjat sempre en tots els plans i atracaments. Tenir-ho tot planificat és un element clau perquè la teva estratègia de Màrqueting et doni bons fruits a un curt o llarg termini.

 

  • Treball en equip

Els plans del ‘Professor’ no haurien estat el mateix sense el paper fonamental del seu gran equip d’atracadors. Denver, Rio, Tokio, Nairobi o Berlín van deixar de ser només noms de ciutats fins que va arribar el primer assalt. Passa el mateix amb el teu equip de professionals, ja que cadascun duu a terme la seva tasca principal perquè el teu negoci aconsegueixi els objectius que teniu marcats. Si no comptes amb un departament de Màrqueting i Publicitat, et recomanem que contractis un equip d’experts en Màrqueting perquè desenvolupin l’estratègia que millor s’adapti a les teves expectatives i metes marcades.

 

  • Últimes tecnologies

El ‘Profesor’ a totes les temporades compta amb tecnologies que l’ajuden a aconseguir els diferents reptes quant als atracaments. Ha utilitzat des de geolocalització als vehicles fins a ordinadors que li han permès connectar amb totes les parts del món per a estar informat de l’exterior mentre ell residia en els seus amagatalls. És molt important que dins del teu pla de màrqueting comptis amb les últimes tecnologies per a arribar a més gent i per a convertir totes les visualitzacions dels diferents usuaris en vendes reals dels teus productes i serveis.

 

  • Importància del branding corporatiu

La Casa de Papel no seria el mateix sense la gran simbologia que hi ha darrere del ‘’mono’’ vermell, la careta de Dalí o l’himne de Bella Ciao. En el teu negoci has de donar-li molta importància al branding i estudiar molt bé què vols mostrar, amb quins colors s’identifica la teva marca, amb quin eslògan tindrien més èxit les teves campanyes o quin logotip vols mostrar perquè et reconeguin a tot arreu.

bella ciao

  • Anàlisi mètrica

En aquesta exitosa sèrie sempre han pensat a innovar i per això han analitzat constantment allò que estava funcionant i el que en canvi, no donava molt de què parlar. En la teva estratègia de màrqueting és molt important analitzar tots els actes que duguis a terme per a conèixer tot allò que has de millorar i què és el que estàs fent bé. Per això et recomanem dues eines que podran funcionar-te molt bé en el teu pla estratègic: Google Analytics o Search Console.

 

Conclusions

 

La Casa de Papel ha arribat a la seva fi però no podíem deixar-te amb aquest sabor de boca. Si tens un negoci i vols treure-li el màxim partit per a arribar a més clients i aconseguir més vendes, esperem que t’hagi estat útil aquest article. Per qualsevol dubte, contacta amb nosaltres

 

Què és Metricool i per a què serveix

Què és Metricool i per a què serveix

Si et dediques al màrqueting digital, ja sabràs què és Metricool, si no ho saps, et convidem que llegeixis aquest article per a descobrir-ho. [Entra] ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.