Blog

5 Webs per a Redactar Contingut

by | 08 juny 2022 | Màrqueting Digital

Estàs pensant a passar el teu negoci al comerç electrònic? Necessites una mica d’ajuda en la redacció de continguts per a les teves xarxes socials o per al teu pròxim lloc web? 

Redactar de manera correcta, sense faltes ortogràfiques i amb les paraules clau ideals, és molt important per a persuadir al teu públic objectiu i per a aconseguir causar-li interès. Però saps com fer-ho? 

Aquí t’expliquem en què consisteixen algunes webs que et seran molt útils per a escriure bé!

 

escribir

 

Webs per a redactar contingut

 

1.Ubersuggest

 

Ubersuggest és una plataforma que t’ajuda a trobar keywords per a escriure les paraules més clau segons la temàtica que desitges desenvolupar. Per exemple, et dona moltes idees de frases que podries emprar en els diferents continguts de les teves xarxes socials o lloc web.

 

2.Wordcounter.com

 

El teu problema és que escrius a poc a poc o t’enrotlles massa? WordCounter t’ajuda a redactar breu, de forma resumida i més ràpid. Com? Doncs establint metes a curt termini perquè puguis aconseguir millorar la teva redacció. 

 

3.Hemingway Editor

 

Hemingway Editor t’ajuda a escriure millor i et suggereix alguns canvis que podries aplicar a la redacció de continguts perquè el text sigui més llegible i es comprengui millor. Ho deixaràs tot ben clar sense errors ni confusions!

 

4.Quillbot

 

Si el teu problema està en el fet que et fas un embolic en escriure paràgrafs, Quillbot té la solució. Et reformula frases i paràgrafs sencers perquè es puguin entendre millor i perquè sigui més llegible. 

 

5.Sapling

 

Sapling no és una web com a tal, sinó que és una extensió del mateix navegador, que revisa la gramàtica i escriptura del que has redactat de manera ràpida i eficient.

 

redactar contenido

 

Conclusions

 

Que no et faci por escriure! Amb aquestes webs seràs el millor dels millors redactant contingut!

A què esperes per a posar solucions als teus problemes?

Si creus que necessites ajuda amb la comunicació de la teva empresa i amb el màrqueting digital, contacta amb nosaltres. T’ajudarem encantats.

Si t’ha resultat interessant aquest article, deixa un comentari i segueix-nos a xarxes socials!

 

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.