Blog

6 actualitzacions d’Instagram al 2022

by | 14 abril 2022 | Xarxes Socials

Encara no t’has assabentat de les noves actualitzacions d’Instagram per a aquest 2022? 

Fa uns dies, el compte oficial d’Instagram va comunicar a tots els seus usuaris (independentment del país on resideixen) de totes les actualitzacions que es duran a terme durant aquest 2022. 

Continua llegint per a ser el primer en assabentar-te!

actualitzacions

 

6 Actualitzacions d’Instagram al 2022

 

Les següents actualitzacions de moment només estan actives en certs països i perfils, però s’aniran activant durant aquest 2022 per a la totalitat dels seus usuaris, tal com ha comunicat el mateix Instagram.

actualitzacions d'instagram

 

1.Respondre missatges sense sortir del feed

Amb aquesta actualització ja no farà falta que entris dins de la safata d’entrada i busquis l’usuari en concret al qual vols contestar un missatge. Ara podràs fer-ho directament des del teu feed, tal com passa a Whatsapp quan respons algun missatge sense entrar al xat general. 

 

 

2.Saber qui està connectat

Quan entris a la safata d’entrada, podràs visualitzar a la part superior, tots els usuaris que estiguin connectats a Instagram en aquest moment per a poder xatejar amb ells. Aquesta funció ja estava activada anteriorment però en vertical (mostrant les persones connectades una per una). Ara es veurà de forma més fàcil, ja que tots els que estiguin en línia es veuran en horitzontal i de manera conjunta.

 

 

3.Reenviar publicacions als teus contactes

Quan estiguis revisant algun perfil o el feed general d’Instagram, si presiones durant una estona, el botó de ‘’compartir’’ una publicació, (icona que és com un avió de paper), et sortiran els 4 usuaris amb qui has tingut més interacció últimament perquè puguis enviar-los el que sigui, sense necessitat d’entrar al xat. 

 

 

4.Enviar missatges silenciosos

Vols enviar un missatge discret a algun usuari? No et preocupis! Amb la nova actualització, quan entris al xat desitjat, escriu una ‘’@’’ i t’apareixerà l’opció de ‘’silent’’. Clica aquí i envia missatges sense que els aparegui la notificació de que els estàs parlant!

 

5.Compartir música

Vols compartir alguna cançó des dels reproductors de música més populars del moment? Pròximament, des d’Apple Music, Spotify i Amazon Music podràs enviar una cançó a qualsevol xat d’Instagram i es veurà visible durant 30 segons per als teus amics. 

 

6.Crear enquestes en xats grupals

Si pertanys a un xat grupal a Instagram, atent a la dada! perquè d’aquí poc, podràs crear enquestes per tal que tots els teus amics i tu, us poseu d’acord de manera ràpida i fàcil. Ara ja no farà falta que discutiu per a veure on aneu a passar el cap de setmana! Només heu d’estar atents als resultats de l’enquesta!

instagram

Conclusions

 

Ara que ja coneixes algunes de les actualitzacions que estaran disponibles durant aquest 2022, segur que ja tens ganes de provar-les! Però tranquil/a! que ja arribaran. S’aniran actualitzant a poc a poc en determinats països i comtes però, et recomanem que vagis actualitzant el teu perfil perquè d’aquí res ja puguis gaudir d’aquests avantatges en primera persona!

Si t’ha resultat interessant aquest article, no dubtis a deixar un comentari i seguir-nos en les nostres xarxes socials. A més, si tens algun dubte sobre màrqueting digital, pots contactar amb nosaltres en qualsevol moment.

 

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.