Blog

6 Aplicacions gratuïtes per al mòbil que et solucionaran la vida

by | 27 gener 2022 | Curiositats del món digital, Internet, Últimes tecnologies

Una de les millors coses que ens han aportat les darreres tecnologies és poder ajudar-nos a millorar el nostre dia a dia en molts aspectes. Hi ha moltes aplicacions per al mòbil que t’ajuden a assolir els propòsits que tens quant a millorar hàbits, mantenir una vida més organitzada, poder arribar a les metes que desitges d’una manera més efectiva, o inclús poder controlar als teus fills en quant a la seva navegació a Internet, entre d’altres. No te les perdis!

Anem a descobrir-ne algunes perquè comencis aquest 2022 de la millor manera possible!

apps

1.Yuka

Si ets dels que els agrada menjar sa i intentes evitar al màxim qualsevol producte ultra processat, Yuka és l’App que necessites per poder escanejar els codis de barres de qualsevol producte que trobis al supermercat i per poder analitzar i desxifrar les etiquetes per tal de determinar si és un producte bo o dolent per a la teva salut. A més, et recomana les millors alternatives perquè puguis substituir el producte que tens entre mans, per un altre de similar, que sigui més saludable. ¡L’App perfecta per als amants de la vida healthy!

 

healthy

 

 

2. ESET Parental Control

Si tens fills o filles i vols rastrejar i controlar per quins portals web naveguen, ESET Parental Control és l’App que necessites per poder protegir-los de qualsevol perill cibernètic i perquè la seva navegació online sigui totalment segura. Gràcies a aquesta aplicació podràs restringir apps, vídeos, llocs en línia i jocs als que no vols que accedeixin. A més, proporciona un protector de bateria per a evitar que els petits es quedin sense bateria en qualsevol moment abans d’arribar a casa. Així els tindràs controlats i sabràs què estan fent en tot moment!

 

control parental

 

3. CamScanner

Si necessites escanejar un document urgentment i en aquest moment no tens a disposició cap aparell escàner, amb l’aplicació CamScanner només necessites el teu telèfon. A través de la càmera del teu dispositiu mòbil s’escaneja el document en pocs segons i se’t queda guardat com a PDF als arxius del teu telèfon perquè posteriorment el puguis enviar a qualsevol persona. Així de senzill!

 

camscanner

 

4. Plum

Si vols controlar més les teves despeses i per tant, tens l’objectiu d’estalviar més diners, Plum et solucionarà el tema de les finances només vinculant-lo al teu compte bancari perquè pugui analitzar els moviments que fas diàriament i per poder vigilar els teus hàbits de despesa. Gràcies a ella podràs arribar als objectius que vulguis assolir, ja que et motiva a anar estalviant.

 

finanzas

 

5. Daily Bean

Si ets una persona organitzada i t’agradaria tenir registrats els teus hàbits diaris i també els teus estats d’ànim per poder anar controlant com et sents emocionalment i les activitats que fas dia a dia, Daily Bean analitza com t’ha anat el dia, què has fet, com ha estat el clima, amb qui t’has relacionat socialment, quins menjars has complert, com t’ha anat a la feina, què has fet i si has fet alguna activitat física, entre moltes altres coses. En definitiva, és l’App que necessites si vols tenir un control diari assegurat per no oblidar-te de res i anar progressant dia a dia.

 

organización

 

6. Aqualert

Si ets dels que us oblideu beure aigua constantment, Aqualert calcula exactament la quantitat que has d’ingerir en un dia en funció del teu pes, el teu sexe o el teu nivell d’activitat. Gràcies al seu sistema de recordator, t’envia notificacions cada vegada que has de beure aigua per poder arribar a consumir els litres que necessites en un dia. Et mantindràs hidratat a cada moment i a més, millorarà el teu benestar.

 

aqualert

 

Conclusions

 

Ara ja no tens excuses per a poder arribar als teus propòsits! Amb aquestes apps, no només mantindràs una vida més organitzada, sinó que també t’ajudaran a millorar els teus hàbits i els dels teus fills quant a salut i consum de tecnologies.

Si aquest article t’ha resultat útil, no dubtis a deixar-nos un comentari!

Si encara et queda algun dubte, contacta amb nosaltres o segueix-nos a les nostres xarxes socials per no perdre’t cap novetat!

Què és Metricool i per a què serveix

Què és Metricool i per a què serveix

Si et dediques al màrqueting digital, ja sabràs què és Metricool, si no ho saps, et convidem que llegeixis aquest article per a descobrir-ho. [Entra] ✅

Tipus de productes publicitaris

Tipus de productes publicitaris

Si et dediques al món del màrqueting i la publicitat, coneix els diferents tipus de productes publicitaris que existeixen! ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *