Blog

7 Avantatges de les botigues online

by | 23 març 2022 | Botigues Online, Internet

Si tens una botiga física i estàs pensant a passar-la a l’entorn digital, en aquest article et mostrarem tots els avantatges que suposa aquest gran canvi i t’ajudem al fet que et decideixis d’una vegada per totes, a fer el gran salt al món d’Internet perquè puguis treure el màxim profit al teu negoci.

En l’actualitat és imprescindible tenir presència en l’entorn digital gràcies al gran nombre de beneficis que aporta a les empreses i particulars el fet de mostrar-se a la gran comunitat en línia.

A continuació t’assenyalem alguns dels múltiples avantatges que pot aconseguir la teva empresa si, per fi, decideixes crear una botiga online!tienda online

 

7 Avantatges de tenir una botiga online

 

 

1. 24 hores obert

Tenir un negoci en línia et dona la possibilitat de vendre qualsevol producte durant tot el dia i els 365 dies de l’any. No importa si el teu client efectua la compra al matí, durant la nit o en dies festius. Si tens un lloc e-commerce professional i creat per experts del sector del màrqueting, les vendes arribaran soles!

 

2. No té fronteres

En el món d’Internet no existeixen les fronteres, així que, si tens la botiga online ben optimitzada, podràs vendre a qualsevol lloc del món, sense importar el país on se situï el teu client. Que còmode! Veritat?

 

3. Sense fer cua

Gràcies a la gran comoditat de poder comprar des de casa, oferiràs un servei còmode al teu públic objectiu perquè s’estalviï fer infinites cues. Aquesta experiència li resultarà tan efectiva, que serà la causa que, en les pròximes compres, triï la teva botiga entre altres físiques de la competència.

 

4. Control d’estoc segons demanda

Segons la demanda de comandes que hagin realitzat els clients, podràs adequar un control ben òptim de l’estoc dels diferents articles que vols vendre, i podràs adaptar-lo a les seves necessitats principals, reduint així, costos de productes que no tinguin tanta demanda.

 

 

5. Compra per Internet segura

Avui dia, operar per Internet és gairebé més segur i fiable que fer-ho en botiga física. Proporciona seguretat al teu client al saber que des de casa, ningú està espiant el seu número secret i que, per tant, té la seva targeta de crèdit fora de perill. A més, les botigues online compten amb mesures de seguretat tècniques molt eficients per a evitar possibles fraus o intervencions que afectin la privacitat íntima i econòmica del comprador.

 

6. Augment de vendes

L’objectiu principal de tenir una botiga en l’entorn digital és poder superar el nombre de vendes, i això s’aconsegueix per la gran facilitat, seguretat i rapidesa d’executar les comandes en línia. En un sol clic, està tot llest perquè arribi la compra a casa del teu client d’una forma còmoda i eficaç.

 

 

7. Feedback amb els clients

Si vols saber què opinen els consumidors sobre el teu negoci perquè puguis millorar dia a dia, la teva botiga en línia et permetrà rebre feedback en forma de comentaris i valoracions que podran servir-te per a fer créixer la teva marca cada dia una mica més fins assolir l’èxit absolut. Alhora, donaràs confiança a futurs clients, ja que tindran la possibilitat de llegir l’experiència d’altres usuaris respecte a la compra realitzada a la teva empresa.

ecoommerce

Conclusions

 

Ara que ja coneixes els principals avantatges del comerç electrònic, et convidem a que facis el gran salt a l’entorn digital per a poder arribar a més clients i obtenir una major visibilitat a Internet!

També pots revisar el nostre article, on t’expliquem les claus principals per a crear una botiga online que t’ajudi a arribar a l’èxit i perquè puguis informar-te més sobre aquest tema!

No t’ho pensis més i contacta amb nosaltres si vols una botiga en línia exitosa que et generi beneficis i no costos! T’ajudem encantats a aconseguir més clients!

Trucs de Google que no sabies

Trucs de Google que no sabies

Ets un usuari habitual dels cercadors d’Internet, i en concret, de Google? Descobreix aquests trucs! [Entra] ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.