Blog

8 Passos per a fer una foto viral

by | 31 març 2022 | Xarxes Socials, Internet

Alguna vegada t’has preguntat com podries arribar a una gran comunitat de persones, a través d’una sola fotografia?

Tenir un perfil a una xarxa social i arribar a fer-se viral, és difícil i requereix d’una gran feina. No obstant això, només necessites seguir uns quants passos, que faran que la teva publicació aconsegueixi el màxim de persones possible! I com es fa? Segueix aquests passos!

exito en las redes sociales

Com fer una foto viral

Només necessites comptar amb vuit passos, la resta, t’arribarà sol!

 

como hacer una foto viral

 

1.Millorar la qualitat d’una imatge

Si tens una bona càmera de fotos o bé, el teu telèfon mòbil és d’última generació i té una qualitat d’imatge excel·lent, aquest pas no et resultarà massa difícil. Prendre una foto professional, amb bona resolució i alta qualitat, és fàcil si comptes amb el material necessari. No obstant això, no sols val tenir una bona càmera. També és molt important tenir unes bases prèvies en fotografia, per a aconseguir l’enquadrament perfecte.

 

2.Retallar la imatge

Un altre pas important que no has de passar per alt, és retallar la imatge en el format necessari. Si vols triomfar a xarxes socials, i en concret, a Instagram, has de tallar la imatge en vertical, perquè ocupi al màxim, l’apartat d’inici i novetats d’aquesta xarxa. (La mesura que estaria bé seria 8:10)

 

 

3.Editar imatges

Editar les fotos és primordial perquè quedi una foto bonica i amb la saturació i il·luminació clau perquè quedi una imatge ‘’de revista.’’ Existeixen moltes apps per a poder editar les fotos de manera professional, com per exemple: Lightroom, VSCO, Koloro, o Snapseed, entre altres. Aquí te’n expliquem algunes. Com millor editada estigui, més triomfaràs a xarxes!

 

4.Programa la publicació a la millor hora

Publicar el contingut de les teves xarxes socials en els dies i hores clau, és fonamental per a aconseguir el màxim d’usuaris possible. Aquí et deixem un article on t’indiquem algunes de les plataformes estrella per a programar publicacions a les diferents xarxes. A més, gràcies als seus apartats d’anàlisis d’activitat, podràs veure les hores en què els teus seguidors estan més connectats, per a poder publicar a aquella hora en específic.

 

5.Escriure textos bonics

El copy (o text) que escrius a xarxes, és tant o més important que la foto. Si saps escriure bé i saps com usar les paraules perfectes per a fer la gara-gara als teus seguidors, segur que la teva foto podrà arribar a fer-se viral. Has d’afegir-li valor a la foto a partir d’un text ben pensat, i que apel·li als sentiments i emocions dels teus seguidors.

 

 

6.Afegir la ubicació actual

Moltes vegades pot passar-se per alt el fet d’afegir la ubicació a les fotos que publiques. Però, has d’intentar que no sigui així! Posar el lloc on es troba la foto (o la teva empresa), és molt important per a arribar a gent que no et coneixia i que ha vist la teva publicació gràcies a la ubicació que has escollit. Pensa que moltes persones busquen publicacions segons el lloc on es troben. Per exemple, si tenen pensat anar de vacances a un lloc en específic, poden conèixer llocs per a visitar, restaurants, hotels i altres, gràcies a l’opció de filtrar les publicacions per ubicació.

 

7.Etiquetes populars

Les etiquetes són elements que no han de passar desapercebudes. Si per exemple, et dediques al món de la restauració i hostaleria, i et diferències de la competència per oferir un producte de qualitat, de proximitat i per cuinar de manera tradicional, algunes de les etiquetes que podries utilitzar per a poder classificar el teu perfil segons aquestes referències, són: #proximitat #qualitat #cocinatradicional. D’aquesta manera, quan algun possible client busqui restaurants amb aquestes premisses, ja anirà directe al teu negoci.

 

 

8.Compartir publicació a Instagram

Si comparteixes la teva publicació a Instagram Stories, podràs arribar a persones que, potser s’han perdut la teva publicació. D’aquesta manera, t’assegures d’arribar al màxim de seguidors, i a més, si utilitzes les paraules correctes, aconseguiràs que les persones facin clic a les teves històries per a llegir la publicació completa i per tant, informar-se del que necessiten.

 

foto viral

Conclusions

 

Si has arribat fins aquí, és perquè t’ha interessat el que t’estàvem explicant! i perquè, segurament, també desitges que la teva marca es faci viral a les diferents xarxes socials per a arribar a més clients i per a incrementar la seva visibilitat.

Així que, segueix els passos que t’hem explicat i comença a triomfar!

Si creus que no pots tu sol/a, sempre et recomanem que contactis amb una agència de màrqueting digital, perquè et donin els consells que necessites per a arribar lluny i perquè t’oblidis d’encarregar-te d’aquesta gran tasca.

 

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.