Blog

Apartats clau en l’e-mail màrqueting

by | 02 juny 2022 | Sense categoria

Si ja ets un expert en l’enviament de correus electrònics, segur que ja et sonaran alguns dels conceptes que tractarem en aquest article. No obstant això, has d’estar molt atent/a si vols aplicar aquesta estratègia de màrqueting tan útil a la teva marca, ja que et donarem les claus que necessites per a ajudar-te a escriure els correus de la forma més efectiva i eficient possible.

Estàs preparat/a? Anem-hi!

 

mail marketing

 

Subject

 

El subject, seria l’’assumpte’’ de què tractarà el missatge i és un dels aspectes més importants d’un correu electrònic, ja que és el que moltes vegades determina si el receptor acabarà llegint (o no) el contingut del missatge. Per exemple, algunes de les paraules que criden més l’atenció al públic objectiu són: ‘’promoció’’, ‘’descompte’’, ‘’gratis’’, ‘’guanyador’’, entre altres. 

 

 

Missatge

 

El missatge és fonamental per a poder atreure al teu client. Has de saber quins temes interessen al teu públic objectiu i amb quines paraules els pots ‘’enganxar’’ a llegir-te. Et recomanem que comencis els correus amb frases de crida a l’acció. Per exemple: ‘’Coneix tots els descomptes’’ o ‘’Aconsegueix productes amb descompte’’. 

 

 

Tancament del missatge

 

El final del missatge és tant o més important que els altres apartats. Això és degut perquè és el que acabarà determinant si el receptor farà cas (o no) del que li estàs comunicant. Per exemple, una bona tàctica és col·locant un link perquè entri a descobrir tot el què li estàs oferint o, per si per contra, ja no vol rebre més missatges de la teva marca, ja que també se li donarà l’opció de donar-se de baixa de la teva newsletter a través d’un enllaç. 

 

 

Data d’enviament

 

Si vols que el teu missatge arribi al màxim de persones possible, primer has de conèixer el moment exacte que hauries d’enviar-lo. Per exemple, per a les empreses és molt interessant enviar els missatges els dilluns a la nit o a primera hora del dimarts. Els caps de setmana millor que no, perquè la gent no està tan pendent del mail i és més probable que l’ignorin.

 

 

Atenció al client

 

És important que ofereixis al teu públic objectiu la possibilitat de fer-vos preguntes i suggeriments perquè estiguin satisfets de la teva marca i perquè sentin que estàs al seu costat a cada moment. Això farà que et tinguin al cap i que triïn la teva empresa entre les de la competència.

 

mail marketing

 

Conclusions

 

Si encara no fas ús de l’email màrqueting com a estratègia de comunicació, has de tenir en compte aquests tips perquè puguis aconseguir l’èxit en aquesta mena d’acció de màrqueting.

A què estàs esperant per a poder experimentar-ho en primera persona? 

Contacta amb nosaltres. T’ajudarem encantats!

Si t’ha agradat aquest article, no dubtis a deixar un comentari i segueix-nos a les nostres xarxes socials per a no perdre’t cap novetat.

 

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.