Blog

Apps per a escanejar aliments

by | 29 juliol 2022 | Curiositats del món digital

Ets d’aquelles persones que els encanta cuidar la seva alimentació i sentir-se ben a gust amb el que mengen? T’interesses pels ingredients que contenen els aliments que ingereixes diàriament?

Et mostrem les 4 apps més populars per a escanejar aliments!

alimentacion saludable

Apps per a escanejar aliments

Sabies que el codi de barres de tots els aliments i begudes pot contenir moltíssima informació sobre el producte? Doncs no existeix millor invent que les apps d’escaneig per a tenir sempre present tot el contingut nutricional dels aliments i begudes que consumeixes de manera habitual. Vols descobrir quins aliments són processats o ultra processats i quins, en canvi, són saludables?

Continua llegint!

codigo de barras

 

El Coco

El Coco és una app que té com a objectiu el fet de fomentar una alimentació totalment conscient. Sota el seu lema: ‘’Compra amb cap, menja sa’’, et dona tota la informació necessària per a identificar aquells aliments que no són realment bons per a tu i per als teus. En la seva metodologia, puntua els productes del 0 al 10, basant-se en l’Organització Mundial de la Salut i en les recomanacions de professionals especialistes en nutrició i dietètica.

 

Yuka

 

Yuka és una aplicació que classifica els aliments i els productes cosmètics en excel·lent, bo, mediocre o dolent i té com a objectiu poder ajudar els consumidors d’aquesta eina a millorar la seva alimentació i salut en general gràcies a la informació extreta de cada codi de barres escanejat. A més, de tots els aliments escanejats també et dona la possibilitat de conèixer els additius, el nivell de sucre, els greixos saturats, les proteïnes, les fibres i el percentatge de nivell energètic que porta cadascun. D’altra banda, en els productes cosmètics, pots donar un cop d’ull dels disruptors endocrins, cancerígens, al·lergògens o irritants que porten per a així, conèixer l’impacte que tenen en la teva salut. És ideal per a avaluar la qualitat dels productes que compres en el supermercat!

 

My Real Food

 

My Real Food és probablement una de les apps nutricionals més populars en l’àmbit espanyol, ja que forma part de la ‘’marca’’ del nutricionista Carlos Ríos, un professional de la branca alimentària molt conegut pel moviment ‘’Realfooding’’. Si encara no ho coneixes, et convidem que investiguis en el seu perfil d’Instagram o que et descarreguis l’app ‘’My Real Food’’ per a saber de què t’estem parlant. Aquesta app, no sols s’usa per a escanejar aliments, sinó que en ella també pots compartir dietes, receptes, consells, exercicis físics i molt més, per a millorar els teus hàbits alimentaris i per a poder motivar a aquells que necessiten una empenta per a eliminar de la seva nevera tots aquells productes ultraprocesats.

 

 

Vegan Pocket

 

Vegan Pocket neix perquè les persones més veggies coneguin tota la informació que necessiten saber sobre els aliments, cosmètics o peces de roba que adquireixen. És una app que classifica tots els productes escanejats per a saber si són vegans, orgànics i naturals o realment no ho són. És una eina clau si estàs plantejant-te el fet de ser més conscient en tot el que consumeixes!

 

alimentacion

 

Conclusions

 

Amb aquestes apps podràs triar molt bé la teva dieta. Oblida’t dels aliments dolents per a la teva salut i comença a cuidar-te per dins i per fora! Gràcies a elles, sempre tindràs present què pots menjar i com pots fer-ho de la forma més healthy possible.

T’ha interessat aquest article? Pots deixar-nos un comentari!

T’agradaria saber una mica més sobre aplicacions mòbil i últimes tecnologies? Contacta amb nosaltres, t’ajudarem encantats.

Tipus de productes publicitaris

Tipus de productes publicitaris

Si et dediques al món del màrqueting i la publicitat, coneix els diferents tipus de productes publicitaris que existeixen! ✅

6 Maneres de transmetre un missatge

6 Maneres de transmetre un missatge

Ets un bon comunicador o t’agradaria ser-ho? Existeixen molts mitjans per a enviar missatges. Descobreix-ho aquí✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *