Blog

Avantatges de fer màrqueting a Twitter

by | 15 juliol 2022 | Xarxes Socials

Com ja sabràs, Twitter és una xarxa social usada per més de 300 milions de persones a tot el món i per aquesta raó, és una eina molt útil i que s’ha de tenir en compte quan ens plantegem dur a terme una estratègia de màrqueting.

 

twitter

 

Què és Twitter

 

Si vols arribar a moltes persones, fer-te viral i aconseguir que la gent conegui la teva marca i parlin de tu, continua llegint, això t’interessarà!

Twitter tal com coneixes, és una plataforma social de comunicació que et permet escriure contingut informatiu, compartir-lo amb tots els usuaris i interactuar amb ells a través de comentaris curts, imatges, enquestes, vídeos i retuits. 

Va néixer el 2006 i va ser creada per Jack Dorsey, qui per a crear-la, es va inspirar amb els fragments curts de text i sms (de 140 caràcters màxim). D’aquesta manera va néixer aquesta xarxa social, amb l’ànim de poder llegir ràpid i informar-te de manera fàcil i amb poques paraules. 

 

tweet

 

Avantatges de fer màrqueting en Twitter

 

Anem a descobrir algunes de les moltes avantatges que té Twitter! 

tweet

 

Arriba a tothom

 

Twitter és una plataforma social comunicativa present en l’àmbit internacional, ja que compta amb usuaris de tot el món que comparteixen contingut diàriament i de manera recurrent. Així doncs, és una via que et dóna moltes possibilitats per a donar a conèixer a la teva marca i fer que es converteixi en viral. 

 

Immediatesa 

 

Compartir contingut a Twitter és ideal si vols mantenir actualitzats els teus clients i públic objectiu de manera constant perquè coneguin tot el que fas i allò què els ofereixes.

 

Brevetat

 

Tal com ja sabem, ‘’el bo, si breu, dues vegades bo’’. Doncs és exactament això el que aconsegueixes a Twitter si crees contingut de qualitat i amb poques paraules. I és que, una de les seves avantatges principals, tal com hem comentat anteriorment, és la brevetat dels missatges que s’envien i la forma en què interactues amb la teva audiència. 

 

tuiter

 

Conclusions

 

Si vols estar entre els trending topic d’aquesta plataforma i que et conegui tothom, has de comptar amb Twitter. Ja has vist que té molts avantatges si tens una empresa i vols comunicar-te amb la teva audiència objectiva. 

Encara no comptes amb xarxes socials per a promocionar la teva marca? 

Vols fer-ho però no saps com començar? Nosaltres t’ajudem!

 

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.