Blog

Email màrqueting i 10 secrets per aconseguir l’èxit

by | 12 novembre 2021 | Anàlisi Web, Internet, Màrqueting Digital

Si estàs pensant a crear una campanya d’email màrqueting per a promocionar la teva marca, però no saps per on començar, estàs en el lloc indicat. En aquest article t’expliquem les claus perquè la teva campanya d’email màrqueting funcioni i els secrets que has de tenir en compte per a comunicar-te amb els teus clients amb èxit i generar majors ingressos en el teu negoci.

 

email marketing

 

Com fer una Campanya d’Email Màrqueting d’Èxit

 

Si vols que els teus clients prenguin la teva marca com a referent i aconseguir l’èxit gràcies a la teva campanya d’email màrqueting, no pots perdre’t els següents consells:

 

1.Escriu un Títol Atractiu

És molt important cridar l’atenció de l’usuari perquè trobi un interès a obrir el correu. Et recomanem que optis per escriure un títol cridaner però alhora, que sigui curt i directe.

 

2.Imatges de Qualitat

Una imatge val més que mil paraules, per això el fet de cuidar la mesura o la qualitat dels diferents recursos visuals que utilitzis en els teus correus, és la clau perquè el lector es pari a llegir el què li vols transmetre. Això sí!, dos aspectes molt rellevants que has de tenir en compte si no vols que el servidor mail enviï el teu correu directament a SPAM és que: no comenci amb una imatge i que a més, si uses l’eina Getresponse, has d’evitar paraules com “gratis”, “oferta” o “promoció”.

 

3.Comparteix les teves Xarxes Socials

Si vols que els teus usuaris et visitin en les diferents xarxes socials de la teva empresa, un aspecte interessant és compartir-los els diferents links per a accedir als teus perfils en el correu electrònic i així, aconseguir més seguidors i visites.

 

4.Deixa les teves Dades

Un aspecte fonamental perquè el teu públic objectiu pugui contactar amb la teva empresa és deixar escrita la informació que necessitin per a poder accedir a ella. (No oblidis deixar la teva adreça, el número de telèfon, i tot el que creguis essencial al peu del correu). A més, també has de tenir en compte que el primer que vegin en obrir el teu mail sigui el logotip de la teva empresa per a poder identificar-te, així que deixa-ho sempre en la part superior del missatge.

 

5.Missatges Clars i Directes

No has d’enrotllar-te amb frases que potser són incomprensibles per al teu públic. Veu al gra, sigues directe i transmet-li tot allò que vulguis d’una forma directa i amb poques paraules.

 

email marketing

 

Les Millors Eines d’Email Màrqueting

 

Existeixen diferents eines d’E-mail Màrqueting que podran ajudar-te a implementar la teva campanya d’E-Mail Marketing perquè sigui tot un èxit.

 

6.Mailchimp

El seu pla gratuït et permet visualitzar les campanyes que has creat, mesurar-les, veure el nom de visualitzacions i clics i automatitzar correus personalitzats segons la mena de client al qual vulguis dirigir-te. A més, si has creat el teu lloc web amb WordPress, podràs integrar-lo perquè el teu públic se subscrigui al teu newsletter directament des de la web.

 

7.Getresponse

Ofereix una prova gratuïta de 30 dies i en el moment d’enviar el correu, et donarà diferents opcions: en una podràs programar el dia, l’hora i la zona horària, en la segona, podràs enviar-lo directament i en l’última hi ha l’opció “perfect-time”, que va en funció de les mètriques dels usuaris i les hores en què solen consultar el correu.

 

Com mesurar la meva campanya d’email màrqueting

 

Com saber si han obert els meus correus o han fet clic sobre els links? Perquè et recordem que has de tenir en compte que existeixen diferents extensions de Google Chrome molt útils que t’ajudaran a saber si el teu públic objectiu ha obert -o no- els correus de Gmail que li has tramès i per tant, si està funcionant la teva campanya.

Aquí te’n deixem algunes que et podran resultar molt pràctiques:

email mkt

8.Sidekick / Hubstop Sales

És una extensió de Google Chrome bàsica i gratuïta que t’ofereix una agenda particular de contactes i estadístiques per a poder analitzar de manera fàcil qui s’ha interessat a obrir el teu correu.

 

9.Mailtrack for Gmail

Amb aquesta eina podràs saber quins missatges han estat llegits, fa quant temps, quantes vegades i des de quin dispositiu, però no t’adverteix si han fet clic a qualsevol dels enllaços de la descripció.

 

10.BananaTag

Cada vegada que el destinatari obre el email i fa clic als enllaços, el teu reps un avís. A més, t’especifica a quins enllaços ha fet clic! Una cosa molt útil per a saber si la campanya està funcionant.

 

Conclusions

 

Si vols triar una forma d’email màrqueting eficaç i econòmicament assequible, t’animem que provis el màrqueting a través de correu electrònic. Només necessites triar una eina útil, idear el missatge clar que vols comunicar als teus clients actuals i com pots aconseguir-ne més a través d’una estratègia ben pensada i eficient.

Si t’ha agradat aquest article, o t’ha quedat algun dubte per resoldre, no dubtis a deixar comentaris i seguir-nos a les nostres xarxes socials o contacta amb nosaltres!

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.