Blog

Com captar leads i aconseguir més clients

by | 06 juliol 2022 | Màrqueting Digital

Si el que cerques és captar l’atenció del teu públic objectiu, captar més leads i en definitiva, aconseguir més clients, segueix llegint perquè això t’interessarà! Vols que ningú es pugui resistir als teus productes i serveis i, a més, necessites augmentar el nombre de vendes? No us perdeu el que ve a continuació.leads

 

Sortejos

 

A través dels sorteigs, tens una gran oportunitat per guanyar likes, leads, comentaris i vendes. Però com pots organitzar un sorteig? Doncs a través de xarxes socials és una opció molt bona! Pots pujar una imatge de l’article o servei que sortegis, i fer-ho viral posant una condició molt interessant per als participants: que comparteixin la imatge. D’aquesta manera, faràs que la teva marca aconsegueixi visualitzacions i per tant, que sigui descoberta per aquelles persones que la desconeguin del tot. Per exemple, si tens un centre d’estètica, pots enviar una sessió de qualsevol dels serveis que ofereixes i demanar als usuaris de xarxes que segueixin el teu compte, que comentin la imatge etiquetant amistats (perquè arribi a més persones) i que la comparteixin a històries d’Instagram. Què senzill que és guanyar leads d’aquesta manera!

 

Descomptes

 

Una molt bona opció per guanyar vendes és a través dels descomptes. Són una tècnica molt atractiva, que crida l’atenció als clients potencials i que alhora, els convida a consumir els teus productes i serveis. Per exemple, si promociones algun descompte a través de xarxes, o envieu un correu electrònic amb tota la informació que necessiteu respecte a alguna oferta interessant, segur que aconseguireu més d’un client motivat a comprar el que oferiu. Només necessites un anunci atractiu i irresistible!

 

 

Cursos gratuïts

 

Una altra forma molt útil d’aconseguir leads, és a través de cursos gratuïts. Pensa, que les persones cada cop estan més interessades a aprendre i guanyar coneixements respecte a qualsevol temàtica. Si per exemple, us dediqueu al món de la salut i el benestar, podeu promocionar algun curs gratuït d’aquest àmbit perquè totes aquelles persones que els cridi l’atenció tot aquest món, s’hi apuntin. Així, pots aconseguir incrementar la teva llista de base de dades, ja que tothom deixarà la seva informació personal per apuntar-s’hi.

 

 

Plantilles gratuïtes

 

Si et dediques al sector del màrqueting, disseny i creació de continguts, una manera molt especial de guanyar leads és oferint plantilles gratuïtes. Per exemple, podeu crear una plantilla d’històries d’Instagram o de publicació en general, i promocionar-la per aconseguir que la gent us conegui i parlin de tu i de la teva marca. D’aquesta manera, no només promociones el negoci, sinó que també els mostres el bé que treballes!

 

 

Ebook gratuït

 

L’Ebook gratuït cada vegada està més de moda i és bàsicament, oferir un llibre electrònic que interessi al teu públic objectiu i que creguis que tindrà èxit entre els teus seguidors i clients potencials. Això els interessarà molt i aconseguiràs ”publicitat” cada vegada que l’estiguin llegint i que ho recomanin a altres usuaris.

 

lead

 

Conclusions

 

Si encara no tens clar com aconseguir més leads, seguidors, vendes i clients en general, fes una ullada a la nostra web i segueix-nos a xarxes socials per no perdre’t res!

Si us ha agradat aquest article, deixa un comentari.

Necessites ajuda per aconseguir més beneficis a la teva marca? Contacta amb nosaltres.

 

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.