Blog

Com programar publicacions a Instagram

by | 30 març 2022 | Màrqueting Digital, Xarxes Socials

Segur que més de dues vegades, has perdut l’oportunitat de crear una publicació a Instagram de la qual haguessis pogut treure algun profit comercial. Per exemple, en dies especials com seria el Dia del Pare, el Dia de la Mare, Sant Jordi, Sant Valentí, entre altres dates en les quals, és tradicional lliurar algun regal als éssers estimats.

Quan haurà passat el dia, segur que t’has penedit i has pensat: Vaja! Si hagués pogut promocionar aquest dia amb antelació! Ara m’he perdut algunes vendes!

Doncs, tenim la solució! Vols guanyar temps i no preocupar-te per si se t’ha oblidat una publicació important? Programa totes les publicacions en començar el mes!

Nosaltres t’expliquem com pots fer-ho!

programar calendario

 

Programar publicacions a Instagram

 

Existeixen diferents apps i plataformes que t’ajuden a organitzar les teves publicacions i deixar-les programades el dia i l’hora que desitges. D’aquesta manera, si ho deixes tot preparat a principis de mes, no hauràs de preocupar-te per res!

programaciones instagram

Hootsuite

Hootsuite és una de les plataformes més conegudes per a programar publicacions a Internet i, en concret,a les diferents xarxes socials com: Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest o Youtube. A més, també et permet fer cerques de paraules clau, segons les quals interessin més a la teva marca.. Va molt bé per a estar al dia de les paraules que més poden fer-te créixer al món d’Internet!

 

Metricool

Metricool és la plataforma perfecta per a poder gestionar d’una forma efectiva, els teus continguts en les diferents xarxes socials. Quan vincules els teus perfils, et permet veure les hores en les quals tindràs més visibilitat, i així, et pots fer una idea de com has de programar les publicacions (tant imatges com vídeos), perquè arribin al màxim de persones possible.

 

Creator Studio

Creator Studio va molt bé per a programar publicacions a Facebook i Instagram. El seu funcionament és molt intuïtiu i el seu aspecte és bastant similar al mateix Facebook. És a dir, que si ja estàs acostumat a crear contingut en aquesta xarxa social, no et resultarà gens difícil poder programar. Els passos que has de seguir són els mateixos que si volguessis publicar una foto, però a més de triar l’opció ‘’publicar’’, hauràs d’escollir ‘’programar’’. Després, poses el dia i hora que vulguis que la publicació surti a la llum. Així de fàcil!

programar en redes sociales

Conclusions

Ara ja no val l’excusa que t’has oblidat d’alguna publicació important! En aquest article et deixem tres de les plataformes més eficients per a poder programar contingut.

No obstant això, sempre et recomanem que si això de les xarxes socials se’t fa tot un món, contactis amb professionals de la gestió de xarxes. Ells s’encarregaran de pensar, crear, dissenyar, programar i medir totes les publicacions dels teus perfils socials. A més, veuràs resultats positius en pocs dies!

Si t’ha agradat aquest article, no dubtis a deixar-nos un comentari i segurinos en les nostres xarxes socials!

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.