Blog

Com trobar inspiració per a crear contingut

by | 23 juny 2022 | Curiositats del món digital

Si ja se t’estan acabant les idees per a crear contingut a les teves xarxes socials, aquí et deixem algunes webs i plataformes que et seran molt útils si estàs buscant una mica d’inspiració. Continua llegint i no et perdis res!fuentes de inspiración

 

Fonts d’inspiració per a crear contingut

 

Si necessites sorprendre als teus clients amb contingut diferent, original i de qualitat, però no saps com fer-ho, atent al que ve a continuació!

 

internet

 

Google Trends

 

Google Trends t’ajuda a analitzar les últimes tendències del teu sector i d’Internet en general, i et mostra aquells temes que interessen més a les persones. Et dona la possibilitat d’ordenar-ho en països o en àmbit mundial i pots buscar temàtiques actuals específiques per a poder cridar l’atenció al màxim el teu públic objectiu. Què els interessa més als teus seguidors? Descobreix-ho amb aquesta plataforma!

 

Pinterest

 

Si ets un fanàtic de qualsevol àmbit: decoració, moda, estilisme, esports, natura, entre altres, segur que hauràs buscat més de dues vegades a Pinterest. És una plataforma / aplicació ideal per a trobar inspiració, col·leccions d’imatges o taulers amb contingut d’interès que pots usar per exemple, en les teves pròximes publicacions per a xarxes socials. Si per exemple, tens una empresa de joies i vols publicar les millors fotografies de models d’accessoris, Pinterest pot donar-te moltes idees de com aconseguir els millors resultats, ja que pensa: quant millor sigui el resultat, majors seran els teus ingressos.

 

Answer The Public

 

Amb Answer The Public pots buscar una paraula (o diverses) i de manera automàtica, et genera les preguntes que més han buscat els navegants d’Internet respecte a aquest concepte. Por exemple, si estàs buscant inspiració sobre ‘’flors’’ i escrius aquest concepte, et proporcionarà preguntes de l’estil: ‘’com rego les flors?’’ / ‘’Què faig si la meva mascota s’ha intoxicat por un ram de flors?’’ / ‘’com puc cuidar les flors silvestres?’’, entre altres molt interessants que pots usar per a crear contingut atractiu.

 

 

Blogs

 

Una altra font d’inspiració que pot servir-te d’utilitat per a crear contingut, redactar articles o per a buscar les temàtiques que millor s’adapten al que vols transmetre, són els blogs. Existeixen blogs molt interessants per a qualsevol àmbit i sector, dels quals pots inspirar-te i començar a crear contingut de qualitat.

 

inspiración

 

 

Conclusions

 

Si no tenies ni idea de com començar a crear contingut i de quines coses poden interessar més als teus clients, ara ja pots conèixer aquelles temàtiques que més els interessen i a crear contingut de qualitat, que sigui interessant i que cridi l’atenció del teu client!

Encara no saps com començar a fer-ho? Contacta con nosaltres.

Si t’ha resultat interessant aquest article, deixa un comentari i segueix-nos a xarxes socials per a no perdre’t res.

Tipus de productes publicitaris

Tipus de productes publicitaris

Si et dediques al món del màrqueting i la publicitat, coneix els diferents tipus de productes publicitaris que existeixen! ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.