Blog

Com vendre més ràpid a Vinted

by | 18 juliol 2022 | Curiositats del món digital

T’has plantejat alguna vegada poder vendre la teva roba a través d’Internet? Vols guanyar una mica de diners desfent-te del que ja no uses? Nosaltres t’expliquem com pots guanyar uns ingressos extra gràcies a allò que ja no et poses! Continua llegint si vols conèixer tot el que ofereix Vinted!

 

compra venta de ropa

 

Què és Vinted

 

Vinted és sens dubte una de les plataformes més usades de compra-venda d’articles de moda a nivell mundial. Té com a objectiu el fet de donar una segona oportunitat a la roba i vendre-la a Internet sense cap mena de comissió i d’una forma fàcil, ràpida i còmoda.

 

ropa

 

Com funciona Vinted

 

Si el que vols és guanyar uns ingressos extra gràcies a la roba que ja no et poses, que ja ha passat de moda o que simplement, ja no t’afavoreix tant com abans, Vinted és la teva millor aliada.

Només necessites un telèfon amb càmera i ganes de vendre. Fes una o més fotos a la peça que vols vendre i escriu una descripció breu però clau, que cridi l’atenció als usuaris d’aquesta plataforma i que els animi a comprar.

Seguidament, tria la marca que és (perquè pugui filtrar-se en la plataforma) i pensa a triar un preu just que creguis que pot atreure al teu públic objectiu. Sense passar-te! 😉

Si algun dels articles que has decidit posar en venda interessa a alguna persona, aquesta t’ho farà saber. Però com? Doncs enviant un missatge a través del xat que ofereix aquesta xarxa social o directament, comprant el què li ofereixes.

Si compren l’article que vols vendre, t’arribarà una notificació al correu electrònic i a la mateixa app. D’aquesta manera, estaràs al dia que has venut un article i que per tant, solament hauràs d’encarregar-te de descarregar l’etiqueta, preparar el paquet i portar-lo a un punt de venda on es dediquin a enviar-lo a l’adreça del comprador.

 

ropa

 

Com vendre més a Vinted

 

Si tens articles pujats a Vinted però no aconsegueixes vendre, alguna cosa falla. Mira que ho hagis fet tot bé. Has pujat fotos amb bona resolució on es vegi bé el producte i on els articles estiguin en bon estat?

 

camisas

 

Imatges de qualitat

 

Compte amb què les imatges siguin de qualitat i cuida el mínim detall, ja que una imatge val més que mil paraules! Si vols vendre, fes una bona foto, que es vegi el producte en bon estat i que sigui atractiu visualment.

 

Descripcions que cridin l’atenció

 

En la descripció has de fer un breu resum dels articles però que estiguin ben redactats tots els detalls, materials de la roba, colors i possibles imperfeccions que pugui tenir. D’aquesta manera, els usuaris no se sentiran enganyats i tindran més ganes de consumir els teus productes.

 

Publica en hores clau

 

Vinted al cap i a la fi, no deixa de ser una xarxa social. També té unes hores puntes que són clau per a pujar els articles i poder arribar a més persones. És recomanable pujar-los al migdia perquè és una franja horària on les persones més es connecten.

 

Cuida els enviaments

 

Has de tenir present que el teu perfil de Vinted és com la teva marca personal. Com millor experiència tinguin els teus compradors, millors valoracions aconseguiràs i més persones decidiran comprar el teu producte. Intenta ser detallista i cuidar al màxim els teus enviaments. Et recomanem que enviïs els paquets amb embalatges bonics, deixa’ls alguna nota escrita o perfuma les peces. Els teus clients t’ho agrairan, i tu podràs aconseguir més vendes si estan contents amb tu!

 

clothes

 

Conclusions

 

No esperis més i renova el teu armari amb Vinted! Compra i ven articles de segona mà que rellueixen com a nous i a preus irresistibles!

T’ha resultat interessant aquest article? Deixa un comentari i segueix-nos a xarxes socials!

Necessites ajuda en el món digital? Contacta amb nosaltres.

Què és Metricool i per a què serveix

Què és Metricool i per a què serveix

Si et dediques al màrqueting digital, ja sabràs què és Metricool, si no ho saps, et convidem que llegeixis aquest article per a descobrir-ho. [Entra] ✅

Tipus de productes publicitaris

Tipus de productes publicitaris

Si et dediques al món del màrqueting i la publicitat, coneix els diferents tipus de productes publicitaris que existeixen! ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.