Blog

Coses que no han de faltar al teu perfil d’Instagram

by | 20 juliol 2022 | Xarxes Socials

Si tens un perfil d’Instagram i vols que els usuaris d’aquesta xarxa social es fixin més en tu, en el que fas, en el que ofereixes i del que ets capaç, no et pots perdre aquest article! Converteix-te en algú irresistible, popular i conegut per tota la comunitat!

Diseño sin título 58

 

Coses que no han de faltar al teu perfil d’Instagram

 

Vols aconseguir tot l’anterior? Atent al que ve a continuació!

 

instagram

 

Interaccions amb els teus seguidors

 

Els teus seguidors esperen molt de tu. Et recomanem que facis una revisió diària de les notificacions que reps, dels missatges que t’envien i dels comentaris que escriuen els diferents usuaris en les teves publicacions i històries d’Instagram. Tingues molt present el fet d’interactuar amb tots, de contestar-los de manera educada i formal i de respondre als seus dubtes, recomanacions i suggeriments. Enviar-los un simple like o una emoticona divertida farà que et sentin com un amic més i no posaran en dubte la teva marca.

 

Etiquetes en les publicacions

 

Quan publiquis una foto, un vídeo o un reel no t’oblidis d’usar etiquetes específiques del teu sector o nínxol. Per exemple, si treballes en un centre mèdic amb diferents serveis, seria molt interessant que escriguis etiquetes amb els serveis que ofereixes. Per exemple: #logopèdia #psicologia #podologia #medicina #salut

 

Promocionar les publicacions

 

Les promocions a Instagram poden portar-te molts beneficis, com per exemple, ajudar-te a arribar i a donar-te a conèixer davant de la teva audiència objectiva. El millor de tot, és que pots filtrar per ubicació (localitat, municipi, província, país) , demografia (gènere i edat del teu públic), interessos (segons quins comptes els interessa) i comportament que tenen tant fora com dins d’Instagram. Per això, et recomanem que creïs una buyer persona, que si no saps què és, aquí t’ho expliquem.

 

Biografia amb informació rellevant

 

La teva biografia és una de les coses més importants del teu perfil. Podríem dir que fins i tot, és com la teva carta de presentació. Moltes vegades, les persones decideixen quedar-se (o no) al teu perfil, depenent del que els mostres a la bio. Escriu el teu nom o la teva marca de manera que s’entengui i que no mostri confusions i, no t’oblidis de posar què fas o què ofereixes. A més, també podries compartir un enllaç (linktree) perquè puguin accedir a la teva pàgina web o perquè puguin contactar amb tu a través de Whatsapp, entre altres.

 

perfil de instagram

Conclusions

 

Si t’ha agradat aquest article, deixa un comentari i segueix-nos en xarxes socials per a no perdre’t res.

Necessites ajuda en l’àmbit del màrqueting digital? Contacta amb nosaltres.

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.