Desenvolupament i Disseny Web a Lleida

Som una agència de pàgines web professionals a Lleida. Creem webs atractives, intuïtives i de fàcil ús per a que el teu negoci destaqui entre la competència. Amb nosaltres aconseguiràs que la teva pàgina web aparegui en les primeres posicions de Google.  

Converteix-te en un referent del teu sector professional transmetent els valors que més caracteritzen la teva marca per tal d’aconseguir l’èxit que busques. T’escoltem i t’acompanyem en tot el procés de creació per tal d’aconseguir la màxima satisfacció. Ens convertim en un departament més de la teva empresa.

separator dark left

A Softiweb oferim un servei integral en el desenvolupament i disseny de pàgines web corporatives. El nostre objectiu és ajudar a petites i grans empreses, organitzacions i institucions a millorar la seva presència en línia i a transformar les seves idees potencials en realitats.

 

diseno web 2
diseno web 3

Fes que la teva web sigui visible a Google

El nostre servei de Desenvolupament i Disseny Web inclou des de l’anàlisi de la competència del teu sector fins a la creació, estructuració, maquetació i establiment complet del lloc web sempre tenint en compte el posicionament SEO per tal que arribis tan lluny com desitges a Internet!

Per a cada projecte el primer pas que portem a terme és el desenvolupament d’un anàlisi de la competència i dels referents més destacats del teu sector professional per determinar l’arquitectura web més idònia i per trobar el disseny i l’estructura textual clau que farà enlairar el teu negoci a l’èxit absolut. 

Al llarg de tot el procés tenim molt en compte aspectes tècnics d’optimització per tal que el teu lloc web funcioni ràpid i de la millor manera possible. A més, redactem tots els textos que formaran part de les diferents pàgines del teu web intentant captar l’essència de la marca i amb la voluntat d’aconseguir visibilitat entre els teus clients potencials per tal que puguin convertir-se en vendes reals. 

En resum, apostem per transmetre els valors principals i la millor versió de cada negoci per oferir resultats òptims des del primer moment, cercant sempre, el disseny i la plataforma que s’adapti millor als objectius de la marca per tal de garantir al nostre client la millor experiència en el procés de digitalització i l’estratègia més indicada per impulsar el negoci a l’èxit. La teva pàgina web tal com l’havies somiat!

Beneficis de crear una web professional amb nosaltres

Les millor plataformes del moment:

Per oferir un tracte personalitzat al nostre client i per poder gestionar i actualitzar el lloc web en qualsevol moment complint les normatives estàndards d’Internet, tenim a disposició plataformes i gestors de continguts pioners i innovadors com és el cas de WordPress. A més, també oferim l’opció de programar pàgines web molt personalitzades i a mida a partir d’una pàgina en blanc i amb gestor per poder anar editant i actualitzant el lloc web de manera molt senzilla.

Creem la teva Pàgina Web amb WordPress

 • WordPress és una de les opcions més sòlides a l’hora de crear un projecte en línia, així doncs, s’anomena com una de les millors plataformes per crear el teu lloc web.
 • Completament gratuït i Open Source: A diferència de la resta de plataformes, woocommerce és totalment gratuït i el seu codi és obert, de manera que podràs fer les modificacions que consideris oportunes per ajustar-lo al teu gust.
 • Adaptable a la imatge de la teva web: Si a l’avantatge anterior, ens enfocàvem a la part dels canvis tècnics que podies fer pel teu compte als arxius base de WooCommerce, l’avantatge aquí resideix a la part «estètica», igualment personalitzable al 100% a la teva web.
 • Flexibilitat: WordPress s’adapta a qualsevol classe de lloc web que vulgueu desenvolupar i crear d’una manera flexible.
 • Una comunitat enorme, amb grans recursos i suport: Com que és un plugin tan utilitzat i conegut, cada vegada que tinguis un problema o una pregunta concreta relacionada amb WooCommerce, només cal fer una simple cerca a Google, per a trobar una resposta ja donada a altres usuaris, però que també et serveix a tu com a solució.
 • Escalable mitjançant extensions i plugins: Es poden realitzar moltes millores al vostre lloc web amb extensions i plugins de tercers, les quals s’integren a la perfecció amb WordPress.

 • Pensat per als usuaris no-tècnics: El fet d’usar WordPress en si, ja sigui com a administrador del lloc web o com a usuari, és molt senzill i intuïtiu. Un cop la pàgina web està creada i configurada, tu mateix podràs gestionar els teus serveis de manera simple.

Estàs buscant una pàgina web de qualitat, efectiva, única i a mida ?

A Softiweb tenim la solució! Apostem per transmetre els valors principals i la millor versió de cada negoci per oferir resultats òptims des del primer moment, cercant sempre, el disseny i la plataforma que s’adapti millor als objectius de la marca per tal de garantir al nostre client la millor experiència en el procés de digitalització i l’estratègia més indicada per impulsar el teu negoci a l’èxit. La teva pàgina com l’havies somiat!

Crea la teva Pàgina Web a Mida

Oferim l’opció de crear pàgines web molt personalitzades i a mida a partir de la programació i una pàgina en blanc administrada per un gestor per poder anar editant i actualitzant el lloc web quan es requereixi.

 • Adaptació Multidispositiu (Desktop y Responsive)
  Adaptem les pàgines web a diferents suports i dispositius mòbils per tenir accessibilitat en qualsevol moment: telèfons intel·ligents, tauletes…
 • Posicionament Web efectiu
  Gràcies als nostres experts en SEO, les pàgines es troben a les primeres posicions dels cercadors de Google.
 • Pàgines Web eficients
  Creem pàgines web intuïtives, atractives i adaptades als principals objectius de l’empresa per poder seguir un pla de màrqueting digital beneficiós i traduir-lo en un rendible nombre de clients reals.
 • Adaptació a Xarxes Socials
  Adaptem i gestionem els continguts web a les diferents xarxes socials de l’empresa, sempre d’acord amb els principals valors corporatius que voleu transmetre.
diseno web 2

QUANT COSTA EL SERVEI DE DESENVOLUPAMENT I DISSENY WEB?

A continuació us exposem algunes tarifes estàndard, però per conèixer amb exactitud el preu que costaria el Desenvolupament i Disseny del vostre lloc web, us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres i en menys de 24 hores tindreu un projecte i un pressupost a mida.

790€

Bàsica

N

Wordpress

N

Disseny responsive

N

Fins a 3 seccions

N

Formulari de contacte

N

Enllaços a Xarxes Socials

N

SEO bàsic

M

Blog

M

Àrea Clients

M

Multiidioma

1.390€

Pro

N

Wordpress

N

Disseny responsive

N

Fins a 5 seccions

N

Formulari de contacte

N

Enllaços a Xarxes Socials

N

SEO avançat

N

Blog

M

Àrea Clients

N

Multiidioma

1.890€

Premium

N

Wordpress

N

Disseny responsive

N

Fins a 10 seccions

N

Formulari de contacte

N

Enllaços a Xarxes Socials

N

SEO avançat

N

Blog

N

Àrea Clients

N

Multiidioma

preguntas frecuentes

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE ELS NOSTRES SERVEIS DE DESENVOLUPAMENT I DISSENY WEB

Només treballeu per a petites i grans empreses de Lleida?

Treballem per a tot Espanya, encara que la nostra oficina física s’ubica a Lleida. Els nostres serveis van adreçats a petites i grans empreses, autònoms, organitzacions i entitats que necessitin tenir una presència digital atractiva i diferenciada per destacar entre la competència.

 

Oferiu serveis de manteniment de la pàgina web?

Dins les nostres tarifes de serveis de desenvolupament i creació web s’inclou des del disseny inicial de la pàgina web fins a les edicions i actualitzacions necessàries durant un mes. Un cop passat aquest límit de temps, es requerirà un preu mensual de manteniment establert depenent de les necessitats del teu lloc web.

També creeu botigues en línia?

A banda de reconèixer-nos pels nostres dots professionals en el desenvolupament i creació de pàgines web, al nostre equip també comptem amb experts en ecommerce i creació de botigues en línia disponibles en 24 hores. Ens diferenciem per oferir un servei integral a mida i personalitzat adaptat al pla de màrqueting que s’ajusti més als objectius del nostre client.

Oferiu l'opció de finançament en el pagament del servei de desenvolupament i disseny web?

Ens adaptem a les necessitats del nostre client i oferim la possibilitat de finançar el projecte a pagaments fraccionats i a mida. Per a qualsevol consulta dels nostres packs i tarifes, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Oferiu assessories en generació i creació de continguts per a blogs?

Dins del nostre servei de consultoria també s’inclou l’assessorament en generació i creació de continguts per al blog. Gràcies al nostre equip especialitzat en copywriting, redacció i disseny et donarem les eines que necessites per aconseguir la clau de l’èxit del teu bloc en línia.

Quants idiomes poseu en disponibilitat per a la creació de la web?

Adaptem la teva pàgina web a tots els idiomes possibles, però només oferim servei de traducció al català, castellà i anglès.

Quant de temps trigueu en el desenvolupament de la pàgina web o botiga Online?

Dissenyem la teva pàgina web en aproximadament 15 dies hàbils, comptant des del moment en què rebeu el qüestionari previ una vegada realitzada la comanda del projecte que desitgeu.

El mateix passa amb la teva botiga en línia, que un cop completat el qüestionari, estarà disponible en 24 hores apostant per una manera d’ocupació intuïtiva per aconseguir la interacció desitjada amb l’usuari i la rendibilitat més gran.

Oferiu assessories en campanyes d'e-mail màrqueting?

Dins dels nostres serveis d’assessorament també entra la consultoria en campanyes de correu electrònic màrqueting per atraure clients i impulsar la teva marca fins a reconèixer els resultats a temps real.