Blog

Diferències entre Inbound Màrqueting i Outbound Màrqueting

by | 30 maig 2022 | Màrqueting Digital

Encara no coneixes en què consisteix l’Inbound Màrqueting i l’Outbound Màrqueting? Si et sonen els conceptes, però no coneixes en què es diferencien, tranquil/a! Nosaltres t’ho expliquem a continuació!

 

inbound màrqueting

 

Què és l’inbound màrqueting

 

L’inbound màrqueting és una combinació de tècniques de publicitat i màrqueting que té com a objectiu atreure el públic objectiu que està interessat en allò que ofereixes.

És un mètode no intrusiu, cosa que significa que fa ús d’accions menys directes, però que tenen com a finalitat el fet de cridar l’atenció al receptor.

Alguns exemples d’inbound màrqueting en l’àmbit digital serien: l’email màrqueting, els articles de Blog o crear contingut a través de xarxes socials, ja que són canals que de manera indirecta, arriben al target exacte que interessa a la teva empresa. Així que ja saps! Si vols guanyar clients i per tant, incrementar els teus ingressos i obtenir múltiples beneficis, t’animem al fet que facis ús d’alguna d’aquestes estratègies perquè la teva marca pugui aconseguir visualitzacions a l’entorn d’Internet!

 

redes sociales

 

Què és l’outbound màrqueting

 

Ara que ja coneixes en què consisteix l’inbound màrqueting, t’explicarem què és l’outbound màrqueting!

L’outbound màrqueting, a diferència del inbound, fa ús de tècniques més directes i unidireccionals, cosa que significa que empra els mètodes tradicionals de publicitat i màrqueting més coneguts per tots.

Aquestes, com ja coneixeràs, són les clàssiques tècniques que empren les empreses per a promocionar el seu producte, com seria el cas dels anuncis en premsa, les tanques publicitàries, els cartells, els flyers, les revistes, la televisió o en la ràdio.

És a dir, que és una tècnica que persegueix els clients, sense que ells ho estiguin buscant, ja que s’ho troben per tots costats: quan caminen tranquil·lament pel carrer, quan van amb cotxe i senten anuncis radiofònics, o quan estan mirant la tele, coses que, moltes vegades poden resultar una mica molestes.

 

outbound

Conclusions

 

Ara que ja coneixes en què consisteix cadascun d’aquests dos conceptes tan importants en el món del màrqueting, et recomanem que comencis a invertir en aquest sector perquè la teva marca guanyi notorietat i la coneguin per tots costats!

En l’actualitat digitalitzada en la qual vivim, l’inbound màrqueting és una estratègia clau per a fer que el teu negoci aconsegueixi tots aquells beneficis que està buscant.
A més, és una tècnica que no es fa pesada per al receptor, ja que com que no és intrusiva, el públic objectiu la digereix molt millor!

A què esperes per a fer créixer el teu negoci?

T’ajudem encantats!

Si t’ha agradat aquest article, deixa un comentari i segueix-nos a les nostres xarxes socials.

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.