Blog

Diferències entre màrqueting i publicitat

by | 03 juny 2022 | Màrqueting Digital

Coneixes les veritables diferències entre màrqueting i publicitat? Ni que semblin conceptes iguals, tenen diferències que deixen bastant clar en què consisteix cadascun d’aquests termes.

Vols descobrir-ho? Si tens una empresa, t’anirà bé saber-ho! Continua llegint!

puiblicidad

 

Què és la publicitat

 

La publicitat és un mode de comunicar-te amb la teva audiència. La finalitat d’aquesta comunicació és el fet d’augmentar les vendes dels teus productes i serveis i es fa amb l’objectiu de persuadir al futur consumidor en les seves següents compres de manera immediata i instantània. En definitiva, captar l’atenció dels teus consumidors i aconseguir incrementar els teus ingressos de forma ràpida!

 

marketing

 

Què és el màrqueting

 

Amb el màrqueting, resulta una mica diferent, en el sentit que es dedica més a estudiar el públic objectiu i el seu comportament per a poder desenvolupar les millors estratègies per a augmentar els beneficis al màxim. A més, les accions que s’han de seguir, estan pensades a llarg termini, la qual cosa indica que no són només temporals, sinó que continuaran sent vigents durant bastant temps, ja que aquestes són les més indicades per a poder aconseguir les metes que tenen els negocis.

 

publi

 

 

Diferències entre màrqueting i publicitat

 

Ara que ja coneixes en què consisteix cadascun d’aquests conceptes, anem a fer un resum de les principals diferències!

-El màrqueting és seguir unes accions a llarg termini mentre que la publicitat busca resultats a l’instant.

-El màrqueting busca estudiar el comportament dels clients, mentre que la publicitat té com a objectiu cridar la seva atenció.

-El màrqueting planifica mitjançant estratègies, les accions que seran més clau per a l’empresa, mentre que la publicitat busca la crida a l’acció del consumidor.

 

marketing digital

 

Conclusions

 

T’ha quedat clar en què consisteix cadascun d’aquests conceptes tan importants a dia d’avui per a promocionar el teu negoci?

T’animem a que tinguis l’oportunitat de conèixer en primera persona els beneficis que t’aporta el màrqueting digital en les teves estratègies de marca i que puguis experimentar què sent un empresari exitós en veure que el seu negoci està funcionant vent en popa.

Podem ajudar-te! Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a complir els teus somnis d’una forma eficient, ràpida i visible!

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *