Disseny de Botiga Online en 24 hores

Desenvolupem el teu e-commerce amb una gran relació de qualitat-preu. Creem botigues online amb un atractiu disseny web i un mètode d’ús intuïtiu per tal d’aconseguir la màxima rendibilitat.

separator dark left

A Softiweb som una empresa especialitzada en el desenvolupament de botigues online. El nostre servei integral ofereix la creació d’un e-commerce professional des de zero. Fem un treball previ de consultoria personalitzada per a trobar la solució més adequada per a la magnitud del teu projecte i els teus objectius, apliquem estratègies de posicionament SEO per a incrementar la visibilitat de la teva botiga digital a Google i creem un disseny web capaç de seduir i captar l’atenció de qualsevol comprador. Tot aquest procés es tradueix en vendes reals.

desarrollo web
crear tienda online

Com creem la teva Botiga Online

 • Conèixer les teves necessitats i quins són els teus objectius és el primer pas per a poder fer una proposta encertada. Per això, considerem de vital importància realitzar una consultoria per a entendre què necessites i quina és l’estratègia més adequada per a dur a terme el projecte.
 • Creació i adaptació del disseny gràfic i la imatge corporativa. L’harmonia visual entre el producte, la imatge corporativa i el disseny web és essencial per a compondre un espai agradable per a l’usuari.
 • Adaptació de l’entorn gràfic a qualsevol dispositiu. L’anomenat disseny responsive consisteix a fer que la teva tenda online estigui adaptada i es vegi de forma correcta en ordinadors, tauletes i mòbils.
 • Estudi de l’experiència d’usuari i optimització de les accions de decisió en el procés de compra.
 • Desenvolupament d’estratègies SEO, optimitzant la teva plataforma de vendes per a rebre el màxim de clients potencials possibles.
 • Integració dels mètodes de pagament més utilitzats. Configurem les formes de pagament perquè els clients puguin abonar les seves compres en un entorn fiable i segur.
 • Configuració de les modalitats d’enviament. Modelem la secció d’enviaments segons productes i destins perquè s’estableixin de forma automàtica.
 • Formació i suport. Després de la creació de la web, t’ajudem a usar el panel de control i atenem tots els teus dubtes.

Beneficis de crear una Botiga Online amb Softiweb

Una gran quantitat d’usuaris es converteixen en compradors quan aterren a una botiga online amb un atractiu disseny web i un mètode operatiu intuïtiu. A més, presentar-se al món amb una bona plataforma de venda a través d’Internet dotarà a la teva empresa d’una gran aparença corporativa. A Softiweb dissenyem botigues online per a obtenir els màxims avantatges:

 • Tenir una botiga sempre oberta i accessible: Una de les principals característiques de la venda per Internet és que trenca les barreres físiques i horàries. Tenir un e-commerce permet als teus productes o serveis estar accessibles a qualsevol hora del dia i des de qualsevol punt del món.
 • Augmenta la teva visibilitat a Google: Totes les nostres botigues online estan dissenyades seguint estratègies de posicionament SEO amb l’objectiu de captar el màxim de clients potencials.
 • Personalitza la teva experiència de compra dels teus clients: Si existeix una de les clares avantatges de tenir una botiga online, aquesta és la de poder conèixer (i monitorar) què és el que fa el teu consumidor. Amb les dades que obtens a través de la teva botiga online i les eines d’analítica, es pot estudiar el comportament dels clients, els seus gustos i preferències. Aquests resultats els utilitzarem per a orientar les nostres campanyes i ofertes, amb l’objectiu de tenir una major efectivitat i augmentar les vendes.
 • Fidelitza els teus clients: Coneixent la seva conducta a l’hora de comprar, les vegades que ha realitzat una comanda a la teva botiga online, etc, podràs fidelitzar-lo oferint descomptes exclusius o campanyes destinades a les seves necessitats. Aquest repercutirà positivament en el negoci, ja que les recents estadístiques parlen de fins a un 80% d’usuaris que no torna a l’ecommerce on la seva experiència de compra ha estat negativa. Per això, i alhora més que mai, és primordial oferir-li una bona experiència d’usuari a l’hora de fidelitzar un client. 
 • Rep feedback dels productes o serveis: Sempre has volgut saber què opinen els consumidors de què vens per a oferir més o millorar-lo? Doncs la botiga online et permet rebre aquest feedback perquè puguis implementar millores al teu negoci. Mitjançant valoracions d’estrelles, amb la possibilitat de deixar comentaris, etc.
 • Màxima seguretat en les transaccions: Avui en dia, operar per Internet és gairebé més segur i fiable que fer-ho a una botiga física. Des de casa teva, sense que ningú espiï el teu número secret ni la teva targeta de crèdit.
 • Preparat per al comerç del futur: Aquest és un altre detall important pensant en el llarg termini del teu negoci. Sempre que evitis aquests 10 errors bàsics a l’ecommerce, la teva botiga online estarà perfectament preparada per al futur que ve. Els patrons de cerca i despesa del consumidor, l’avanç de la tecnologia i les més recents estadístiques estimen que al 2040 el 95% de les compres es realitzaran a través d’Internet.
 • Augment de les vendes: Tot el vist anteriorment, està enfocat en una sola cosa: poder incrementar les teves vendes. Al cap i a la fi, el teu negoci es basa en el fet que puguis vendre més, i això és al qual està encaminat.

Característiques de les nostres botigues online

Sigui quina sigui la plataforma utilitzada, tindràs a disposició un panel de gestió senzill i còmode d’utilitzar. 

 1. Administrador de productes complet i intuïtiu
 2. Control d’estoc
 3. Control de factures i albarans
 4. Estadístiques avançades de vendes
 5. Dades i transaccions segures
 6. Integració de pagament amb targeta
 7. Control de categories i subcategories
 8. Administració de continguts
 9. Assessorament i suport tècnic 
 10. Multiidiomes i multimonedes. 
 11.  Administració de clients
 12. Gestor de promocions i descomptes

Plataformes de desenvolupament que utilitzem per a crear la teva botiga online

A Softiweb utilitzem les millors plataformes de desenvolupament, amb les quals es creen la majoria de les botigues online per la seva fiabilitat, qualitat i perquè sempre estan actualitzades.

 1. 1. Crea la teva botiga online amb WordPress
  WordPress és una de les opcions més sòlides a l’hora de crear un projecte online, i no aniria a ser menys en el cas de crear una botiga online. Woocommerce és el plugin estrella per a crear la teva pàgina web dins d’aquesta plataforma.
  • Completament gratuït i Open Source: A diferència de la resta de plataformes, Woocommerce és totalment gratuït i el seu codi és obert, amb la qual cosa, podràs fer les modificacions que consideres oportunes per a ajustar-lo al teu gust.
  • Adaptable a la imatge de la teva web: Si l’avantatge anterior s’enfocava a la part dels canvis tècnics que podies fer pel teu compte, en els arxius base de WooCommerce, l’avantatge aquí resideix en la part ‘’estètica’’, igualment personalitzable al 100% en la teva web.
  • Flexibilitat: Woocommerce s’adapta a qualsevol mena de botiga que vulguis crear. Botigues online tradicionals, botigues Online amb productes digitals, Botigues Online en mode catàleg, marketplaces on qualsevol pugui registrar-se i vendre els seus propis productes, serveis de subscripció, etc.
  • És un entorn segur per a les teves vendes: L’empresa darrere de WooCommerce es pren seriosament la privacitat i seguretat de tota la gent que utilitza el seu plugin, així que per aquest aspecte, pots estar tranquil.
  • Una comunitat enorme, amb grans recursos i suports: En ser un plugin emprat i conegut, cada vegada que tinguis un problema o una pregunta concreta relacionada amb WooCommerce, n’hi ha prou amb una simple cerca a Google, per a trobar una resposta ja donada a altres usuaris, però que també et serveix  a tu com a solució.
  • Escalable mitjançant extensions i plugins: Es poden realitzar moltes millores a la teva botiga amb extensions i plugins de tercers, els quals s’integren a la perfecció amb WooCommerce.
  • Pensat per als usuaris no-tècnics: El fet d’utilitzar WooCommerce en si, ja sigui com a administrador de la botiga online, o com a client, és molt senzill i intuïtiu. Una vegada la botiga online està creada i configurada, tu mateix podràs gestionar els teus productes i comandes d’una manera simple.
  • Anàlisi de productes i vendes: Des de fa poc WooCommerce ha integrat en una de les seves actualitzacions un poderós nou panel de control, el qual et permet a simple vista, veure tota l’activitat de la teva botiga online. A més, no fa falta dir que WooCommerce s’integra a la perfecció amb Google Analytics.
 1. 2. Crea la teva botiga online amb Shopify
  Shopify és un CMS específic per a la creació de botigues online i ofereix un paquet complet de funcionalitats que podràs emprar al teu gust i necessitat, per tal d’aconseguir un ecommerce a mida, atractiu i molt fàcil d’utilitzar. Aquestes són algunes de les seves característiques més destacades:
  • Productes il·limitats: La plataforma de venda Shopify dona la possibilitat d’importar a múltiples de productes, per la qual cosa no ens trobem amb límits a l’hora de posar tots els nostres productes a la venda. A més, dóna la possibilitat que els productes es puguin importar a partir d’un arxiu CSV.
  • Sense codi: Shopify és una plataforma de venda que ofereix una amplada de banda il·limitada, permetent la càrrega d’una gran quantitat de productes i evitant el col·lapse de la teva botiga online en cas que hi hagi gran tràfic de visites. A més, és fàcilment modificable perquè en ser un hosting al núvol, i accedint fàcilment al panel d’administrador, podràs gestionar tota la plataforma de Shopify sense límits ni impediments tècnics.
  • Fàcil internacionalització: Si vols fer el salt en l’àmbit global i oferir els teus productes traspassant fronteres, aquesta plataforma de venda és l’opció ideal. A més d’oferir l’opció d’integrar diverses plataformes de pagament que accepten diferents divises, Shopify permet tenir la botiga online en multitud d’idiomes. Igualment, un altre dels beneficis de Shopify és que ajusta els impostos de manera automàtica, cosa que evita un gran mal de cap en el qual a comptabilitat es refereix. 
  • Actualitzacions automàtiques: Un altre dels grans beneficis de Shopify és que és una de les plataformes més innovadores. I és que, Shopify compta amb un servidor líder en el mercat, implementant les actualitzacions de manera automàtica a la teva e-commerce.
  • Material informatiu: Shopify posa a disposició dels seus clients tota una quantitat de recursos i continguts que són d’interès per als comerciants. Totes aquestes guies, vídeos i enciclopèdies estan a la teva disposició perquè gestionis de la manera més òptima i eficient possible la teva botiga online.
comprar tienda online

Quant costa una Botiga Online

Cada projecte té unes particularitats concretes que compliquen més o menys l’execució i configuració d’una Botiga Online, per aquest motiu els preus que apareixen a continuació són totalment orientatius que et poden ajudar a fer-te una idea de per on pot anar la cosa. Per conèixer exactament el preu que costaria la teva botiga en línia, et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres i en menys de 24 h tindràs un projecte i un pressupost a mida.

990€

Bàsica

N

Shopify

N

Disseny responsive

N

Inserció 5 productes

N

Transferència bancària

N

TPV virtual

N

Paypal

N

Configuració enviaments

N

SEO bàsic

M

Multiidioma

1590€

Pro

N

Shopify

N

Disseny responsive

N

Inserció 20 productes

N

Transferència bancària

N

TPV virtual

N

Paypal

N

Configuració enviaments

N

SEO avançat

N

Multiidioma

2190€

Premium

N

Wordpress

N

Disseny responsive

N

Inserció 50 productes

N

Transferència bancària

N

TPV virtual

N

Paypal

N

Configuració enviaments

N

SEO avançat

N

Multiidioma

preguntas frecuentes

Preguntes freqüents sobre botigues online

Puc gestionar jo mateix la botiga online?

El fet d’utilitzar Shopify com a plataforma ideada per crear la teva botiga en línia, agilitza molt el procés d’edició i gestió gràcies al seu senzill i intuïtiu mecanisme. Per aquesta raó, un cop la vostra botiga està creada i configurada, tu mateix podràs gestionar els teus serveis d’una manera simple.

Quant de temps triga a crear-se una botiga online?

Dissenyem la teva botiga online en aproximadament 15 dies hàbils, comptant des del moment en què rebeu el qüestionari previ una vegada realitzada la comanda del projecte que desitgeu. Un cop completat el qüestionari, estarà disponible en 24 hores apostant per una manera d’ocupació intuïtiva per a aconseguir la interacció desitjada amb l’usuari i la rendibilitat més gran per al teu negoci.

Hi ha alguna mena de garantia?

En tot moment seguim la normativa establerta per la UE pel que fa als diferents tipus de garanties existents a l’àmbit del comerç electrònic, tant per la persona venedora i propietària de la botiga online com per a la consumidora de qualsevol mena de producte i servei, la qual té el dret reconegut per llei a consultar els termes i les condicions en la compra de qualsevol article.

Puc importar els productes de la meva antiga botiga online?

A la nova botiga online hi ha la possibilitat d’importar qualsevol classe d’article d’antics llocs ecommerce, de la mateixa manera que de qualsevol producte de la teva botiga física. A més, mantenir la teva botiga online actualitzada en tot moment, és un factor molt important per poder créixer a l’entorn digital.

Puc integrar la botiga online al meu ERP?

Els programes que oferim per a la creació del teu lloc web o botiga en línia estan adaptats per integrar qualsevol tipologia de Programari o ERP que ens permeti automatitzar i agilitzar les operacions que es necessitin realitzar per integrar qualsevol aspecte relacionat amb les compres a l’entorn e-commerce : el màrqueting, la logística, el finançament, els recursos humans, l’atenció al client, entre d’altres.

Puc escollir el mètode de pagament de la meva botiga online?

Una de les qüestions més rellevants a completar al qüestionari que us enviarem un cop hagi contractat el nostre servei de creació i disseny de la teva botiga online, és el mètode de pagament que desitja. D’entre totes les possibilitats hi ha des de VISA, Mastercard, Apple Pay, PayPal fins a qualsevol mètode de pagament que s’adapti a les vostres necessitats.

Configureu el gestor d'enviaments?

En el moment de completar el qüestionari previ que us trametem per fer-nos saber quins són els vostres objectius, prioritats i necessitats en el moment de crear la botiga online, haurà d’indicar el tipus d’enviament que desitgi, juntament amb la companyia de transports i els preus afegits per a cada modalitat. Així que, gràcies a l’automatització dels nostres programes, també ens encarreguem de configurar el gestor d’enviaments que s’adapti més a les vostres necessitats.

Qui s'encarrega d'afegir-hi els productes?

Els nostres experts en e-commerce s’encarreguen d’afegir tots els productes i serveis que desitgeu fer visibles a la vostra botiga online. Tot i això, comptem amb programes intuïtius adaptats també perquè els nostres clients puguin editar i actualitzar continguts en qualsevol moment.

Cal pagar algun tipus de hosting?

El hosting és un servei d’allotjament web perquè la teva botiga en línia pugui estar visible davant dels usuaris d’Internet les 24 hores al dia. Per aquesta raó, i de la mateixa manera que qualsevol altre servei ”de lloguer”, cal pagar aquest allotjament per poder tenir un lloc online de qualitat que ajudi a atraure el teu públic objectiu.

Cal pagar algun tipus de manteniment?

Dins de les nostres tarifes de serveis de creació i disseny de la teva botiga en línia, s’inclou des del disseny inicial fins a les edicions i actualitzacions necessàries durant un mes. Un cop passat aquest límit de temps, es requerirà un preu mensual de manteniment establert depenent de les necessitats del teu comerç electrònic.

Es pot canviar el disseny de la pàgina un cop introduïts tots els productes?

El disseny i aparença de la teva e-commerce es pot canviar i editar, però prèviament us aconsellem duplicar el tema per poder crear una còpia de seguretat per facilitar qualsevol descart i començar de nou si fos necessari.

Tindré visibilitat a Google?

Gràcies al nostre equip d’experts en posicionament SEO i SEM i seguint el pla de màrqueting que més s’ajusti a les necessitats de la teva empresa, t’ajudem a incrementar el trànsit orgànic del teu negoci digital per aconseguir les millors posicions als cercadors de Google, assegurant així a la teva marca, un reconeixement potencial entre els usuaris d’Internet i impulsar-la a destacar entre la competència.

Us feu càrrec de les lleis de RGPD?

En tot moment seguim les indicacions prescrites al Reglament General de Protecció de Dades pel que fa a les lleis i obligacions de les empreses a l’entorn digital i electrònic.

Hi ha cap contracte de permanència?

Cada client tindrà el seu propi compromís de permanència depenent de la tarifa i servei que hagi contractat i dels termes i condicions de pagament que s’han acordat.

Es poden personalitzar els productes?

A la teva botiga online hi ha la possibilitat de personalitzar qualsevol mena de producte, ja que una de les qualitats que defineix el nostre equip és el fet de crear i dissenyar projectes personalitzats i a mida segons les necessitats i desitjos del nostre client. Contacta amb nosaltres per qualsevol dubte.