Disseny de Software a mida a Lleida

La nostra estratègia és transformar els models de treball de les empreses i adaptar-les a l’entorn digital.

separator dark left

A Softiweb executem projectes tecnològics personalitzats i adaptats a cada empresa o idea de negoci. Estudiem els projectes i aportem la millor solució en funció dels objectius i necessitats que es pretenen cobrir.

crear tienda online
desarrollo web

Beneficis de crear un Software a Mida amb Softiweb

 1. Automatitzem processos i impulsem desenvolupaments de programari capaços d’exercir tasques que abans eren molt costoses en temps.
 2. El nostre objectiu és modernitzar i actualitzar el model de negoci de les empreses mitjançant el desenvolupament de programari a mida.
 3. Simplificar i automatitzar tasques atorga més eficiència i agilitat dins d’un negoci i, per tant, una rendibilitat més gran i un estalvi de costos a llarg termini.
 4. El programari a mida està fet exclusivament per a una empresa en concret, amb unes característiques i una funcionalitat úniques per adaptar-se a les necessitats específiques.

Com creem el teu Software a Mida

 1. Consultoria
  Quin és el teu problema? Explica’ns quin és el teu problema o en què podria millorar la teva empresa. Conèixer les teves necessitats i quins són els teus objectius és el primer pas imprescindible per poder fer una proposta encertada. Per això considerem de vital importància fer una consultoria per entendre què necessites i quina és l’estratègia més adequada per dur a terme el projecte.
 2. Disseny de Software a Mida
  Ens preocupem perquè el programa sigui intuïtiu i agradable d’utilitzar. Ens enfoquem que sigui funcional i atractiu per a l’usuari.
 3. Desenvolupament de Software a Mida
  Comptem amb els millors professionals per desenvolupar el teu programari perquè aquest sigui funcional i atractiu, solucionant tots els possibles errors.
 4. Formació i Suport Tècnic Personalitzat
  Sempre incloem un procés de formació i suport tècnic perquè el procés d’aprenentatge al Programari a Mesura sigui el menor possible i tots els usuaris puguin començar a utilitzar-lo com més aviat millor.
posicionamiento seo 1

QUANT COSTA UN SOFTWARE A MIDA

Un programari a mida requereix l’atenció completa de diversos professionals durant algunes setmanes, és per això que un software a mida no és precisament barat. Tot i això, el programari a mida redueix els costos a curt termini i sempre acaba sent una inversió de suma positiva.

És molt complicat establir un preu aproximat, ja que les particularitats de cada programa requereixen recursos molt diferents. Et convidem a fer que et posis en contacte amb nosaltres i et farem una auditoria prèvia i un pressupost sense cap mena de compromís.

preguntas frecuentes

Preguntes freqüents sobre softwares a mida

Puc gestionar jo mateix el programa en línia?

Per descomptat. Les eines creades estan pensades exclusivament perquè l’equip de la teva empresa el pugui fer servir de forma senzilla. A més, incloem un pla de formació i seguiment de l’eina per poder fer-la servir com més aviat millor i resoldre qualsevol dubte.

Quant de temps triga a crear-se un software a mida?

Dissenyem el teu programari a mida entre 20 i 30 dies hàbils depenent de la seva complexitat. Un cop dut a terme el projecte és habitual que hi hagi un període de prova on es resolen problemes o millores no previstes al principi.

Hi ha algun tipus de garantia?

En tot moment seguim la normativa establerta per la UE pel que fa als diferents tipus de garanties existents a l’àmbit del comerç electrònic, tant per la persona venedora i propietària de la botiga online com per a la consumidora de qualsevol mena de producte i servei, la qual té el dret reconegut per llei a consultar els termes i les condicions en la compra de qualsevol article.

Puc importar les dades del meu antic programari?

Sí. Al vostre nou programari hi ha la possibilitat d’importar qualsevol classe d’informació d’antics programes.

Puc integrar el meu nou programari al meu ERP?

Els programes que oferim estan adaptats per a integrar qualsevol tipologia de programari o ERP que ens permeti automatitzar i agilitzar les operacions que es necessitin realitzar.

Cal pagar algun tipus de hosting?

En el cas que el programa sigui en línia, totes les dades i informació s’emmagatzemaran en un servidor, per tant sí que hi haurà un cost de manteniment i «pàrquing» per a la gestió de tota aquesta informació i dependrà de la seva magnitud.

Cal pagar algun tipus de manteniment?

Dins de les nostres tarifes de serveis de creació i disseny de la teva botiga en línia, s’inclou des del disseny inicial fins a les edicions i actualitzacions necessàries durant un mes. Un cop passat aquest límit de temps, es requerirà un preu mensual de manteniment establert depenent de les necessitats del teu comerç electrònic.

Hi ha algun contracte de permanència?

Cada client tindrà el seu propi compromís de permanència depenent de la tarifa i servei que hagi contractat i dels termes i condicions de pagament que s’han acordat. Sempre podeu contactar amb nosaltres per qualsevol dubte.