Blog

Els 10 millors llibres de màrqueting digital que has de llegir al 2022

by | 28 gener 2022 | Màrqueting Digital

Tens un negoci i vols millorar gràcies al màrqueting digital? O potser ets un amant d’aquest àmbit i t’agradaria aprendre una mica més sobre el sector gràcies a un bon llibre? Estàs al lloc indicat! A continuació et mostrarem el top 10 de llibres que no pots perdre’t si t’encanta la branca online del màrqueting!

Anem a descobrir-los!libros

Els 10 millors llibres de màrqueting digital

 

Tant si ets un fanàtic dels llibres en paper com si prefereixes llegir a través d’un dispositiu digital, continua llegint, perquè això t’interessa!

Aquí et mostrem 10 dels llibres que has de llegir aquest any si vols ampliar conceptes referents a aquesta matèria!

 

 

1.Estrategias de Marketing Digtial

Autor: Fernando Maciá

Editorial: Anaya Multimèdia

Aquest llibre aprofundeix sobre casos pràctics de les diferents estratègies del pla de màrqueting, dividint-les en diferents objectius, com l’atracció de trànsit orgànic, la fidelització del client, la conversió real del lloc web o l’anàlisi mètric final de cada acció portada a terme. També tracta una mica el tema del pla social media que hauria de tenir en compte la persona interessada en aquest llibre, si aquesta té un negoci que es mostra en les diferents xarxes socials del moment. És el llibre perfecte si estàs buscant inspiració en algun projecte!

 

 

2.La Vaca Púprura

Autor: Seth Godin

Editorial: Gestió 2000

Quan llegeixes ‘’La Vaca Púrpura’’ segurament et quedes una mica sorprès de com pot ser aquest títol per a un llibre del sector del màrqueting digital, però deixa’m dir-te que és un dels millors llibres d’aquest àmbit i que per tant, no pots perdre’t per res del món. El seu lema principal és ‘’diferencia’t per a transformar el teu negoci’’ i et dóna moltes idees per a explicar-te com la teva marca pot anar evolucionant i creixent per a diferenciar-se de la competència.

 

 

3.Data Analytics: Mide y vencerás

Autors: Iñaki Gorostiza i Asier Barainca

Editorial: Anaya Multimèdia

Aquests dos autors bascos t’expliquen pas a pas com has de desenvolupar un pla d’anàlisi digital per a poder mesurar i alhora, optimitzar al màxim l’estratègia digital que estàs duent a terme. A més, gràcies a alguns casos pràctics que es mostren al llarg del llibre, pots descobrir, d’una forma més real, alguna cosa més sobre aquest món. És d’allò més interessant!

 

 

4.Your Press Release Is Breaking My Heart

Autor: Janet Murray

Editorial: CreateSpace Independent Publishing Platform

Janet Murray en aquest llibre que porta un títol tan ‘’romàntic’’, et descriu detalladament una guia per a explicar la teva història en els mitjans digitals. Gràcies als seus més de 15 anys d’experiència, l’autora explica que el fet de veure a gent perdent el temps i diners en tàctiques de relacions públiques sense sentit, li trenca el cor. Aquest llibre et brinda moltes idees que pots adquirir per a convèncer a l’audiència a la qual t’exposes perquè aquesta no es pugui resistir a tot el que li ofereix la teva marca.

 

 

5.The Idea is You

Autors: Martin Amor i Alex Pellew

Editorial: Portfolio Penguin

Si ets una persona emprenedora i amb ganes de menjar-te el món, no pots perdre’t aquest llibre, ja que t’inspirarà a través de casos reals que han arribat a l’èxit gràcies a persistir i no rendir-se. A més, et dóna molts consells inspiracionals per a fer que les teves idees es converteixin en realitats.

 

 

6.Cómo triunfar en redes sociales

Autor: Manuel Moreno

Editorial: Edicions Gestió 2000

Si estàs pensant en mostrar el teu negoci en xarxes socials però no saps molt bé com iniciar-te en aquest sector tan important avui dia, Manuel Moreno et dona els consells que has de saber i les eines necessàries perquè la teva marca funcioni correctament en qualsevol de les xarxes del moment: Instagram, Twitter, Facebook, Pinterest, o fins i tot Linkedin. A través de casos pràctics també podràs aprendre a com gestionar els diferents perfils sabent els avantatges i desavantatges de cada xarxa, segons els teus objectius.

 

 

7.El libro de TikTok: La Guía definitiva para emprendedores, profesionales y empresas

Autor: Fatima Martínez

Editorial: Anaya Multimèdia

Fatima Martinez en aquest llibre t’explica les principals raons perquè TikTok s’ha convertit en una de les millors xarxes del moment per a qualsevol creador de contingut, influencer o persona en general que disposi d’un perfil en aquesta xarxa. Són moltes les empreses que compten amb aquesta gran xarxa social per a desenvolupar la seva estratègia de màrqueting digital. Per cert, si encara no saps què és TikTok, et recomanem que facis clic aquí per a saber tot el que pot oferir-te aquesta xarxa social que està creixent com l’escuma.

 

 

8.Influencer Marketing

Autor: Patricia Sanmiguel Arregui

Editorial: Lid

Si el que cerques en el teu negoci és inspiració per tots costats, aquest llibre és una guia perfecta per a desenvolupar la millor estratègia d’Influencer Màrqueting per a poder connectar amb el teu públic objectiu a través d’una de les figures més importants en aquesta era digital: els influencers. Si comptes amb xarxes socials en la teva estratègia de màrqueting digital, no has de perdre’t aquest llibre!

 

 

9.Fanocracy

Autor: David Meerman Scott i Reiko Scott

Editorial: Penguin

En aquesta fantàstica obra, els autors mostren les estratègies de creixement empresarial líders a través d’entrevistes a joves emprenedors, organitzacions, companyies de totes les grandàries i persones amb llargues trajectòries que comparteixen les seves experiències per a convertir les necessitats dels clients en conversions i beneficis econòmics. No pots perdre-t’ho!

 

 

10.Esto es marketing

Autor: Seth Godin

Editorial: Encoratja

Si vols descobrir la importància que té el màrqueting en una marca i com pots posicionar-te per a destacar entre la competència, ‘Eso es marketing’ és el llibre que necessites per a cridar l’atenció al teu públic objectiu i aconseguir l’èxit rotund en el teu sector professional.

 

leer libros

Conclusions

 

Ara que ja coneixes alguns dels millors llibres de màrqueting digital, per què no comences a donar-li ús a aquest article i et fas amb aquells que més t’interessin?

No t’oblidis que si necessites un pla de màrqueting digital ben pensat i desenvolupat, pots contactar amb nosaltres en qualsevol moment. Et donarem les millors solucions segons els objectius als quals vulguis arribar!

Si t’ha agradat aquest article, no dubtis a deixar un comentari i seguir-nos a les nostres xarxes socials per a no perdre’t res!

 

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.