Blog

Els 5 errors SEO més comuns i com evitar-los

by | 31 desembre 2021 | Botigues Online, Disseny Web, Màrqueting Digital, Posicionament SEO

Si has entrat en aquest article és perquè la teva empresa compta amb un lloc web o blog, però probablement no t’estan donant els resultats que tant desitges.

Això es deu al fet que segurament estaràs cometent algun error amb l’estratègia de posicionament SEO que faci que s’eviti arribar de manera efectiva a les metes que tens per a complir.

Si encara no saps què és el SEO, en aquest article pots descobrir alguns dels beneficis que pot brindar a la teva empresa.

 

error seo

 

Els 5 errors SEO més comuns

 

A continuació descobrirem quins errors SEO són els més comuns i com pots evitar-los per a aconseguir els objectius que tens marcats al més aviat possible i perquè puguis arribar a l’èxit online d’una forma més adequada!

 

posicionamiento seo

 

1. No tens una estratègia SEO

L’error més comú que fa que s’alenteixi el procés per a aconseguir els objectius que tens quant a la teva marca a Internet, és que potser no tens una estratègia de posicionament SEO establerta. Si fa temps que has creat el teu web i no estàs tenint visites, trànsit orgànic, ni beneficis de més, és perquè et falta alguna cosa. Has de comptar amb professionals del màrqueting digital perquè desenvolupin l’estratègia de posicionament SEO que millor s’adapti als teus objectius. Ells desenvoluparan una estructura SEO basada en una anàlisi prèvia de paraules clau per a poder aconseguir les primeres posicions en els cercadors de Google d’una forma efectiva i ja veuràs que notaràs els resultats!

 

2. Compte amb el contingut que publiques

Un error molt freqüent que fa que no t’enlairis a Internet és que potser no estàs cuidant el contingut que publiques com hauries de fer-ho. Has de tenir molt de compte en no repetir metadades ni descripcions. És a dir, evita al màxim redactar de manera igual els diferents productes. A més, un altre error que no has de cometre és deixar pàgines del lloc web i serveis i productes sense descripcions ni imatges, o el que vindria a ser: completament en blanc. Això només et portarà problemes per a incrementar el teu posicionament SEO.

 

3. No tens les URL adequades

Segurament alguna vegada has entrat a llocs online on les URL de les seves pàgines contenen lletres i números que no tenen cap sentit. Com per exemple: www.notieneslaurladecuada.com/5e8d85d5dwa5ppqqi  O potser és que ho pots comprovar en el teu mateix lloc web! Cuidadín amb això! Has de tenir l’ull molt obert per a detectar qualsevol error relacionat amb les URL de la teva marca ja que, a més de millorar quant a que serà més llegible, si comptes amb un estudi de paraules clau previ, també t’ajudarà a millorar el seu posicionament SEO d’una forma evident. Et recomanem que classifiquis totes les pàgines del teu web en noms clars i precisos. Per exemple, si tens una botiga de roba online, pots substituir les lletres rares de la URL per: www.notieneslaurladecuada.com/ropa-mujer –  Aquí veuràs que hi ha paraules clau com ‘’roba’’ i ‘’dona’’ i això serà beneficiós per a la teva estratègia SEO.

 

4. No cuides les imatges web

Les imatges que publiques en el teu lloc web, blog o botiga en línia són molt importants perquè els teus clients potencials acabin decidint si volen comprar o no els teus productes. Quan entres a una pàgina web amb la finalitat de comprar i veus una fotografia amb mala qualitat, amb poca resolució o presa de qualsevol forma, fa que se’t passin les ganes de consumir aquella marca. Has de tenir molt de compte amb el pes i la grandària i a més, has d’intentar afegir sempre el contingut ALT adequat per a descriure de manera correcta les descripcions de les imatges i per a no perdre’t cap client.

 

5. No comptes amb valoracions i ressenyes

Comptar amb un apartat de valoracions i ressenyes en el teu lloc web o botiga en línia és fonamental perquè els teus clients potencials es decideixin per comprar el teu producte o servei. Si ja tens un apartat que compti amb aquesta funció, has de vigilar i comprovar que aparegui correctament en els resultats de cerca, ja que moltes vegades no es fa com es deuria i això dificulta la probabilitat que la gent es fixi en el teu lloc web i hi entri per a descobrir i per tant, consumir allò què li ofereixes.

 

seo

 

Conclusions

 

Com ja has pogut comprovar, existeixen molts errors de posicionament SEO que es poden passar per alt i que has d’evitar al màxim si vols aconseguir arribar a l’èxit a Internet tal com estàs esperant.

Què t’ha semblat aquest article? Si creus que necessites ajuda en posicionament SEO, pots contactar amb nosaltres en qualsevol moment.

Si vols descobrir una mica més sobre màrqueting digital, no t’oblidis de seguir-nos en les nostres xarxes socials per a mantenir-te informat en tot moment d’allò que pugui interessar-te. 

Què son les SERP i per a què serveixen

Què son les SERP i per a què serveixen

Si parles en català, quan et parlen de ‘’serp’’ el primer que ve en la teva ment és una serp, ja que en aquesta llengua significa això. No obstant això, en l'entorn digital i en el món del màrqueting online, els SERP són una altra cosa diferent. Coneixes què són els...

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.