Blog

Els 5 millors bancs d’imatges gratis

by | 03 desembre 2021 | Botigues Online, Disseny Web, Internet

T’agrada crear contingut i no saps on trobar fotos gratuïtes i lliures de drets?

Moltes empreses volen crear contingut per a fer créixer més els seus negocis en l’entorn digital, però no saben com començar a buscar-lo.

En aquest article et mostrem els 5 millors bancs d’imatges gratuïtes perquè puguis descarregar-te totes les fotos que vulguis amb només un clic i sense preocupar-te pels drets d’autor!

 

bancos de imagenes

 

Què és un banc d’imatges

 

Un banc d’imatges és un portal o lloc web on estan disponibles una gran quantitat de fotografies i imatges cedides per part de dissenyadors gràfics o fotògrafs perquè puguis descarregar-les de manera gratuïta fent-li un ús comercial o personal.

 

Els Millors Bancs d’Imatges Gratis

 

Si no sabies què era un banc d’imatges, ara ja ho saps. Però si vols descobrir quins són els millors del moment, no et perdis el que llegiràs a continuació!

 

1. Pexels

Pexels destaca pel seu gran repertori ple d’imatges d’alta qualitat per a fer créixer la teva creativitat i imaginació. Des de 2015 que està disponible per a ajudar a milions de dissenyadors, artistes, escriptors i creadors de contingut a accedir a fantàstiques fotos perquè puguin usar-les en els seus projectes.

 

2. Stocksnap

A Stocksnap pots trobar infinites imatges de domini públic que estan preparades perquè puguis utilitzar-les en tota mena de projectes creatius. Un dels seus grans beneficis és que, a part d’oferir-te moltíssim contingut gratis, també et dóna la possibilitat de subscriure’t a la seva newsletter perquè puguis rebre fotografies de manera regular.

 

3. Unsplash

El que caracteritza a Unspash és que va ser un dels bancs d’imatges sense drets d’autor pioners a Internet. Cada 10 dies publiquen fotos plenes de creativitat que poden inspirar-te i el més important: gratis i sense copyright.

 

4. Pixabay

Pixabay sens dubte ressalta per la seva gran qualitat en el contingut que cerques. Pots trobar milions d’imatges, vídeos, il·lustracions i vectors gràfics lliures compartits per una gran comunitat plena de talent.

 

 5. iStockPhoto

Si ets una amant de la naturalesa i et relaxes amb només mirar paisatges, boscos, muntanyes o estrelles, aquí trobaràs les millors imatges sobre naturalesa i paisatges increïbles. També hi ha un infinit nombre de fotos sobre les estacions de l’any i elements de la Terra on pots inspirar-te per la gran diversitat del món que ens envolta.

 

fotografo

 

Conclusions

 

Ara que ja saps una mica més sobre els bancs d’imatges, t’animem a que comencis a usar-los per a destacar en el teu negoci o per a fer-li un ús més personal.

En el moment de crear contingut, et recomanem que si no saps per on començar, pensis a buscar ajuda de professionals del sector de la comunicació i el disseny. Ells sabran què fer perquè obtinguis els resultats desitjats.

Aquí et deixem un contacte d’experts que poden oferir-te creació de contingut d’una forma efectiva i pensada perquè destaquis entre el teu sector.

Trucs de Google que no sabies

Trucs de Google que no sabies

Ets un usuari habitual dels cercadors d’Internet, i en concret, de Google? Descobreix aquests trucs! [Entra] ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.