Blog

Els 5 secrets que amaga la icona de la poma d’Apple

by | 03 gener 2022 | Curiositats del món digital, Últimes tecnologies

Tant si tens dispositius de marca Apple com si ets un fanàtic d’Android, hauràs vist infinites vegades la típica icona de la poma mossegada que caracteritza tant a aquesta marca multinacional originària dels Estats Units.

Això sí, si tens un iPhone, aquest article està fet especialment per a tu. Has de saber alguns dels secrets que amaga la icona de la ‘’pometa’’ darrere del teu dispositiu mòbil que et salvaran la vida.

No et perdis res i continua tan atent com portes fent-ho fins ara!

 

apple

 

 

Què hi ha darrere de la icona de poma d’Apple?

 

Segur que portes anys usant la marca Apple però ningú t’ha comentat res sobre tot el que pots fer prement la icona de la poma del teu telèfon mòbil. Si, si! tal com estàs llegint! El logotip d’Apple que hi ha darrere del teu telèfon és, ni més ni menys, que un botó tàctil!

Ara mateix, estàs sorprès, no? Com que és un botó? Tranquil/a! t’ho expliquem a continuació:

 

Instruccions

 

Agafa el teu iPhone i ves directament a Configuració. Una vegada dins, dirigeix-te a ‘’Accessibilitat’’ (veuràs que és una icona blava amb un homenet envoltat per un cercle).

Quan hagis trobat el botó d’ ‘’accessibilitat’’, ves a l’apartat de ‘’motricitat’’ i entra a ‘’Tocar’’.

Una vegada estiguis dins de ‘’tocar’’, llisca cap avall del tot i veuràs ‘’toc posterior’’. Entra aquí i podràs veure dues opcions:

  • Dos tocs
  • Tres tocs

De moment fes clic a ‘’dos tocs’’ i descobreix el que pots fer amb aquest màgic botó posterior! T’ho expliquem a continuació:

 

poma d'apple

 

5 utilitats de la icona de la poma d’Apple

 

Una vegada estiguis dins de ‘’Dos tocs’’ (o ‘’tres tocs), podràs activar moltíssimes funcions, i entre elles estan:

 

1. Modificar el volum

Si actives aquesta funció, quan toques dues vegades seguides la icona de la poma d’Apple que hi ha darrere del teu iPhone, podràs modificar el seu volum d’una forma ràpida i senzilla sense haver de pitjar els botons laterals de volum.

 

2. Bloquejar la pantalla

En triar aquesta opció, quan facis els dos tocs darrere del teu dispositiu, se’t bloquejarà la pantalla immediatament. Aquest botó substitueix al botó lateral de bloqueig i gràcies a aquesta funció, no malbarataràs bateria innecessària ni trucaràs a desconeguts sense voler.

 

3. Capturar la pantalla

Si tries ‘’capturar la pantalla’’, com molt bé indica aquesta opció, quan realitzis els dos tocs al logotip de la poma que hi ha darrere del teu mòbil, se’t capturarà la pantalla immediatament. D’aquesta manera no hauràs de prémer simultàniament els dos botons que estàs acostumat/da a estrènyer per a fer les conegudes ‘’captures de pantalla’’ i deixaràs capturat àgilment tot allò que et resulti interessant per a guardar a la teva galeria.

 

4. Silenciar el telèfon

Si estàs a classe, al treball, al cinema o bé en un esdeveniment en què es requereixi silenciar el telèfon, només et basten dos tocs a la poma mossegada per a poder activar el silenciador. D’aquesta manera, assistiràs molt tranquil a qualsevol lloc i no t’hauran de cridar l’atenció quan t’estiguin trucant o arribant notificacions.

 

5. Activar Siri

Segur que si tens iPhone, més de dues vegades hauràs interactuat amb la famosa ‘’Siri’’ que s’amaga ‘’dins del teu telèfon’’. Aquesta opció és molt útil per a aquelles persones curioses que necessiten preguntar dades i informació cada dos per tres per a romandre informats de qualsevol cosa.

 

iphone

 

Conclusions

 

Si tens un iPhone, esperem que t’hagi estat útil aquest article i que comencis a activar les múltiples opcions que t’ofereix aquest botó posterior del teu dispositiu mòbil per a començar el 2022 d’una forma molt pràctica i amb molts avantatges electrònics!

Si t’ha agradat aquest article, no dubtis a deixar un comentari. Si bé ets més d’Android però coneixes a algú que sigui un fanàtic d’Apple, comparteix aquesta informació, que segur que li resultarà ben profitosa!

No dubtis a contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte del món en línia! T’assessorarem encantats.

Tipus de productes publicitaris

Tipus de productes publicitaris

Si et dediques al món del màrqueting i la publicitat, coneix els diferents tipus de productes publicitaris que existeixen! ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *