Blog

Els 7 millors programes per a editar vídeos

by | 03 desembre 2021 | Internet, Últimes tecnologies, Xarxes Socials

T’agrada gravar des del mòbil o bé ets més dels que prefereix sortir a enregistrar amb càmera i trípode?

Si ets un fanàtic del vídeo però no saps molt bé quins programes necessites per a la seva edició en ordinador o mòbil, nosaltres t’expliquem alguns d’ells perquè et converteixis en tot un professional del món audiovisual.

Programes per a editar vídeos des del ordinador

 

Si ets dels quals els agrada sortir al carrer a gravar amb càmera i trípode (de manera professional) i després tens el costum d’editar tot el que has enregistrat des de l’ordinador, aquests programes t’interessen:

 

edicion videos

Adobe Premiere

Aquest programa prové del paquet Adobe i això significa que és de pagament. No obstant això, sempre pots comptar amb un professional perquè te’l descarregui d’una forma més econòmica. Està disponible per a Windows i Mac.  Permet realitzar múltiples funcions que són molt útils tant si t’estàs iniciant en l’edició de vídeos com si ja ets un professional. Si vols crear un projecte de qualitat, aquesta és la teva eina.

 

DaVinci Resolve

DaVinci Resolve és la versió gratuïta de DaVinci Resolve Studio. Et permet descarregar-ho des del seu lloc web i està disponible per a Windows, Mac i Linux. És el programa perfecte per a crear projectes sense marques d’aigua.

 

Final Cut Pro X

Si ets usuari de Mac (Apple), aquest software t’interessa. Et permet 90 dies de prova gratuïta. Destaca per la seva gran rapidesa en la renderització i gràcies a la seva gran funcionalitat, pots convertir el teu projecte en una obra mestra.

 

 

Edició Per a Dispositiu Mòbil

 

Si creus que gravar des del teu mòbil és més eficaç i còmode, no et perdis aquestes apps i programes que et poden resultar molt útils:

 

edicion movil

InShot

És una de les apps més descarregades en Play Store gràcies als seus múltiples beneficis. És gratuïta, intuïtiva, de fàcil ús i conté infinites funcions d’edició de vídeo que són molt interessants. Alhora, també compta amb una versió Premium per a aquelles persones que vulguin un resultat professional.

 

FilmoraGO

És una app que està dissenyada per a utilitzar-se des del mòbil en format horitzontal. Així doncs, també pot ser pràctica per a ordinadors Windows i Mac. El seu format d’edició és molt senzill i permet treballar d’una forma molt completa amb diferents vídeos alhora i unir-los com prefereix l’usuari. També compta amb un format Premium que conté funcionalitats més complexes.

 

Viva Vídeo

És una de les apps d’edició més senzilles d’utilitzar. Per això més de 100 milions d’usuaris compten amb ella per a poder crear vídeos afegint les diferents utilitats i opcions que ofereix. El que passa és que si vols que en els teus treballs no aparegui la típica marca d’aigua promocional, has de fer-te amb la versió Premium.

 

Quik

Aquesta app va ser desenvolupada per GoPro i amb ella pots crear peces audiovisuals que barregin fotos i vídeos, ja que et permet aquesta opció automàtica. Ofereix molts estils d’edició i al final, pots guardar el projecte en format horitzontal o vertical, com prefereixis.

 

Conclusions

 

Ara que ja coneixes els millors programes per a l’edició de vídeos, t’animem que provis algun d’ells per a conèixer-los de primera mà i convertir-te en un editor professional!

Si creus que aquest article pot resultar interessant per a algú que li agradi el món audiovisual, no dubtis a compartir-lo! Si t’ha agradat i creus que necessites més informació, contacta amb nosaltres.

Per a descobrir més trucs, segueix-nos en les nostres xarxes socials i assabenta’t de totes les novetats del nostre blog!

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *