Blog

Feed d’Instagram: què és i com crear un feed atractiu

by | 04 abril 2022 | Xarxes Socials

Si ets un usuari actiu a xarxes socials i, en concret, d’Instagram, segur que quan visites un perfil ben ordenat i visualment agradable, et preguntes com ho fan per a mantenir-ho tan bonic. Doncs, deixa’ns dir-te que tot és cosa del feed d’Instagram.

Dur a terme un planning ben estructurat de tot el contingut que vols publicar, és qüestió de temps i moltes hores de dedicació. A més, existeixen molts tipus de feed en Instagram que pots seguir, si vols que el teu perfil cridi l’atenció de tots els seus visitants.

 

feed

Què és el feed d’Instagram

 

El feed d’Instagram és la quadrícula on es troba tot el conjunt de publicacions que has pujat al teu perfil d’Instagram. La qual cosa, vindria a ser com la carta de presentació de la teva marca. Així que, és molt important mantenir-la cuidada i ordenada en tot moment.

 

instagram

 

Tipus de feed a Instagram

 

Sabies que el disseny que tries en el teu perfil d’Instagram és primordial per a l’èxit de la teva marca en xarxes socials? Continua llegint i descobreix alguns dels feeds per a Instagram més atractius d’Internet!

 

publicacions instagram

 

1. Feed escacs o feed tauler d’escacs 

 

Tenir un feed ordenat resulta atractiu i crida molt l’atenció de l’usuari visitant del teu perfil d’Instagram. Una opció que pots aplicar, és publicar seguint l’ordre d’un tauler d’escacs. Com es fa això? Doncs com el tauler d’aquest joc tan popular. Publicant seguint una seriació i alternant dos tipus de publicacions. D’aquesta manera, una fila portarà dues publicacions d’un tipus i una de l’altre.

 

feed ajedrez

 

2. Feed d’Instagram lliure

 

Tenir un feed d’Instagram lliure, és el més fàcil de seguir, ja que no requereix de tanta organització com totes les altres. Aquesta, tal com indica la seva paraula, tracta de publicar de manera lliure. És la més habitual entre els usuaris d’Instagram que no segueixen una estratègia com a tal. Així que, publica lliurement!

 

feed instagram libre

 

3. Feed mosaic 

 

El feed mosaic a Instagram és potser un dels més impactants, ja que segueix la forma d’un puzzle o trencaclosques. Això vol dir que en cada publicació, no hi haurà la mateixa importància. Per exemple, si publiques la imatge d’una persona, en una foto es veuran els seus ulls, i en una altra potser un tros de la seva orella. Això, a vegades no té molt sentit, però quan mires el conjunt del feed en general, veuràs que resulta ben bonic. Si no saps com fer un feed trencaclosques a Instagram, existeixen algunes aplicacions de mòbil que te’ls creen automàticament, com per exemple, Tile Pic. Només necessites descarregar-te aquesta aplicació, triar la imatge que vols convertir en mosaic i a experimentar!

 

feed mosaico

 

4. Feed d’Instagram amb marcs

 

El feed d’Instagram amb marcs, tal com indica el seu nom, tracta de publicar imatges amb una vora (normalment amb el típic marc blanc). Aquesta característica és bastant agradable visualment, ja que quan mires el conjunt del feed, es veu com una espècie d’àlbum de fotos. Si no saps com posar marc a una foto, pots fer-ho amb Canva o PicsArt. Tria la imatge i escull entre molts dels dissenys de marcs que existeixen!

 

feed marcos

 

5. Feed horitzontal Instagram

 

Com crear un feed horitzontal? El feed horitzontal segueix un ordre específic de tres en tres i en horitzontal, tal com la típica foto apaïsada o panoràmica que prens des del teu telèfon mòbil. Es visualitza la foto com en mosaic dividida en tres i resulta bastant impactant. És a dir, que si estàs buscant com tenir un feed bonic a Instagram, és una molt bona opció. Pots crear el feed horitzontal amb Canva, amb l’aplicació UNUM o simplement dissenyant el feed prèviament.

 

feed horizontal

 

6. Feed per colors Instagram

 

Si els colors et donen l’energia que necessites per al teu dia a dia i creus que el blanc i negre és d’allò més avorrit, una idea de feed d’Instagram és format ‘’arcoíris’’. Has de pujar les publicacions seguint una paleta de colors prèviament estudiada, seguint un efecte Arc de Sant Martí. El teu perfil es veurà divertit i amb tots aquells colors que més t’agraden. És una forma ideal per a aconseguir un feed d’Instagram bonic.

 

feed por colores

 

Conclusions

 

Existeixen molts tipus de feed a Instagram, però aquests són alguns dels quals resulten més exitosos si tens un negoci. No has d’oblidar que el fet de comptar amb un feed atractiu, mantindrà l’atenció dels teus clients i aquests estaran més temps al teu perfil, inspeccionant el què li pots oferir per a satisfer les seves necessitats.

Així que, no ho dubtis més, i segueix algunes de les idees que t’hem explicat! Aconseguiràs un perfil d’Instagram bonic i notaràs que et pugen els seguidors i les vendes!

Si t’ha agradat aquest article, no dubtis a deixar un comentari i seguir-nos en les nostres xarxes socials per a no perdre’t cap novetat.

Contacta amb nosaltres si creus que et podem ajudar en qualsevol cosa!

 

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *