Gestió de Xarxes Socials

Gestionem les vostres Xarxes Socials i creem l’Estratègia Social Media que millor s’adapta als objectius de la vostra marca o empresa a partir d’un Community Management efectiu.

separator dark left

A Softiweb cuidem fins al mínim detall dels teus perfils en xarxes socials per ajudar-te a arribar a més clients potencials administrant la teva comunitat online d’una forma eficient i activa i creant un pla estratègic amb l’objectiu de millorar la reputació i el rendiment de la teva empresa, mostrant sempre, l’essència que més la caracteritza.

como gestionamos redes sociales
gestion redes sociales

Com gestionem les teves xarxes socials

Per promocionar la teva marca i apropar-la als diferents usuaris i clients potencials, duem a terme un pla estratègic d’accions que van des de l’elecció de les xarxes que s’adapten més als objectius de la teva empresa fins a la creació de contingut, el calendari del Pla Social Media i l’anàlisi de les mètriques estadístiques per a estudiar els resultats generats i saber si l’estratègia està funcionant correctament i pot generar beneficis reals al teu negoci.

Beneficis del Community Management

 1. Ajuda a augmentar els beneficis de la teva empresa a través del pla estratègic que s’adapti més a les necessitats de la teva marca.
 2. Incrementa la teva notorietat i posicionament a la xarxa per arribar a més usuaris.
 3. Contribueix a crear un enllaç proper amb els clients potencials i reals per mostrar proximitat, confiança i comunicació efectiva, resolent qualsevol dubte i comentari d’una forma ràpida com a via de fidelització.
 4. Humanitza la marca per mostrar que darrere del dispositiu hi ha persones, un punt molt favorable per atraure l’atenció de l’usuari i mostrar que la teva empresa i totes les persones que la formen són reals.
 5. Aconsegueix arribar a diferents públics a través d’una estratègia d’adequació de contingut segons les característiques del públic objectiu a què es dirigeix, per tal de satisfer l’usuari de manera personalitzada i diversa.
 6. Aplica els diferents continguts segons la xarxa social a què s’adreça d’una manera òptima i adaptable a múltiples dispositius.
 7. Potencia la teva imatge de marca i ajuda a aconseguir que els usuaris identifiquin la teva empresa amb els valors que vols transmetre i que s’adeqüen més a la teva filosofia corporativa.
 8. Aconsegueix més engagement i participació activa dels usuaris a través de diferents calls to action (trucades a l’acció) per fer que es converteixin en seguidors dels diferents perfils, comentin, opinin i comparteixin el contingut de la marca, fent que se sentin partícips del projecte corporatiu.

Característiques de les xarxes socials que gestionem

A través d’un correcte pla d’acció, a Softiweb ens encarreguem que els perfils del teu negoci a les diferents xarxes socials generin beneficis visibles, i ho fem així:

 • Estudiem els objectius de l’empresa i creem un pla estratègic de social media per arribar al màxim rendiment.
 • Analitzem els diferents perfils de clients potencials i ens adaptem a les vostres necessitats per crear contingut específic i personalitzat per a cada rang d’edat a partir d’un estudi de mercat.
 • Estudiem les millors estratègies de publicitat i les ajustem de la millor manera per augmentar la visibilitat i aconseguir beneficis rendibles.
 • Ens encarreguem de cuidar el disseny i estil dels perfils de la teva empresa de manera detallada per ajudar a augmentar les visualitzacions.
 • A través de diferents estratègies d’engagement, creem vincles amb els clients potencials i enfortim la relació i la fidelització dels reals, fent que l’audiència connecti amb el missatge de l’empresa.
 • Programem un calendari específic dels continguts tenint en compte dates especials per augmentar la visibilitat i adaptant-nos al pressupost i als objectius de l’empresa.
 • Creem els continguts que voleu emetre com a marca a través de diferents plataformes de disseny que ens permeten cuidar cada detall.
 • Gestionem i publiquem els continguts plantejats prèviament a través de l’estratègia que més s’adequa a la marca.
redes sociales cuanto cuesta

QUANT COSTA LA GESTIÓ DE LES MEVES XARXES SOCIALS

El preu de la gestió de xarxes socials depèn bàsicament de dos factors; de la quantitat de xarxes socials per gestionar i de la naturalesa i quantitat de posts a publicar. A Softiweb us proposem diferents solucions per adaptar-nos a qualsevol classe d’empresa.

Per conèixer exactament el preu que costaria la gestió de les xarxes socials, et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres i en menys de 24 h tindràs un projecte i un pressupost a mida.

220€

Bàsica

N

Gestió de 3 Xarxes Socials

N

2 Publicacions Setmanals

N

Recollida de Feedbacks

N

Timming

N

Creació de Disseny Base

N

Atenció al Client

N

Informes Mensuals

M

Creació Vídeos Curts

320€

Pro

N

Gestió de 3 Xarxes Socials

N

3 Publicacions Setmanals

N

Recollida de Feedbacks

N

Timming

N

Creació de Disseny Base

N

Atenció al Client

N

Informes Mensuals

M

Creació Vídeos Curts

450€

Premium

N

Gestió de 3 Xarxes Socials

N

5 Publicacions Setmanals

N

Recollida de Feedbacks

N

Timming

N

Creació de Disseny Base

N

Atenció al Client

N

Informes Mensuals

N

Creació Vídeos Curts

preguntas frecuentes

Preguntes freqüents sobre l’administració de xarxes socials

Quines xarxes socials són més adequades per a la meva empresa?

Cada empresa té els seus propis objectius, per això cal desenvolupar un pla estratègic personalitzat per a cada marca i estudiar les xarxes socials que més s’adaptin al públic objectiu. Nosaltres principalment apostem per Instagram com a canal primordial, ja que és un dels més actuals i ofereix una gran varietat d’opcions que poden anar en sintonia amb el pla de màrqueting de la marca, però també gestionem Facebook, LinkedIn, Twitter o TikTok, entre d’altres.

Pel que fa a la creació de continguts, us encarregueu també de fotografiar?

Sí, hi ha l’opció de contractar servei de fotografia amb nosaltres. En cas que decidiu aportar vosaltres les imatges recomanem que contracteu un professional de la fotografia per crear imatges de qualitat i bona resolució, perquè sempre atrauen més el públic. Tot i això, també creem i dissenyem contingut a través de bancs d’imatges gratuïts o de pagament.

 

Què es publicarà a les meves xarxes socials?

En funció dels objectius de l’empresa i del pla estratègic desenvolupat prèviament, ens adaptarem a crear el contingut. Tot i això, a Softiweb seguim la regla dels tres terços, la qual es caracteritza per promocionar contingut propi, realitzar content curator (que seria compartir publicacions de tercers) i interactuar amb l’audiència per crear engagement i captar leads.

Amb quina freqüència es publica?

Depenent de les necessitats de la marca i de la tarifa contractada, hi ha la possibilitat de publicar 1, 2, 3 o més vegades per setmana. De fet, creiem que cal més qualitat que la quantitat.

Podré revisar els continguts abans de publicar-los?

Efectivament, un cop programat el Pla Social Media, t’ho enviarem perquè revisis que tot estigui correcte i sempre podràs rectificar o suggerir noves idees per al teu projecte a les xarxes socials.

Com poden ajudar les xarxes socials al posicionament SEO?

Gràcies a una efectiva gestió de xarxes socials, es va creant un vincle amb el públic objectiu, així que, més persones voldran tornar a saber de la marca, cosa que es tradueix en cerques i, per tant, en trànsit.

Creeu campanyes publicitàries a través de les xarxes?

Segons els objectius de la marca quant a promoció, fem un seguiment i creem campanyes a través de Facebook Ads, Instagram, Twitter… i analitzem els resultats un cop està publicada.

Us encarregueu d'analitzar les estadístiques d'activitat?

Analitzem i creem informes de la presència digital del teu negoci i de la resposta que tenen les diferents accions que duem a terme, per així, fer un seguiment i veure què funciona i què és el que cal millorar.

També us encarregueu de contestar els missatges i comentaris dels seguidors?

Per descomptat! El fet d’interactuar amb l’audiència és una de les accions més importants per dur a terme un pla correcte. Tot i això, contestarem sempre després d’haver-lo consultat amb l’empresa, ja que és qui coneix millor els serveis i productes que ofereix i l’essència que la caracteritza.

Hi ha algun contracte de permanència?

Cada client tindrà el seu propi compromís de permanència depenent de la tarifa i servei que hagi contractat i dels termes i condicions de pagament que s’han acordat. Contacta amb nosaltres per qualsevol dubte.