Blog

Haters a xarxes socials: qui són i com afrontar-los

by | 07 febrer 2022 | Curiositats del món digital, Internet, Xarxes Socials

Els personatges públics saben molt bé qui són els haters perquè reben constantment comentaris negatius contra ells mateixos o contra allò que comparteixen a les seves xarxes. Però en realitat saben com afrontar-los? Això a vegades resulta molt difícil!

A continuació et donem uns consells per a descobrir com fer-ho!

hate

Que significa hater

 

La paraula hater es tradueix literalment com ‘’odiador’’ i és aquella persona que es dedica a expressar la seva opinió davant de qualsevol temàtica, de manera negativa, burlesca, irònica, a través de l’humor negre o simplement usant la provocació per a agredir a persones, empreses, institucions o altres.

Els haters es poden trobar en qualsevol lloc però des de l’auge d’Internet, la seva principal ubicació es localitza a les xarxes socials i concretament, a Instagram i Twitter.

 

odiador

 

Com afrontar als haters en xarxes socials

 

Els instagramers i personatges famosos que tenen perfils en xarxes socials, moltes vegades compten amb assessors i experts en comunicació perquè els ajudin a bregar amb els comentaris negatius que reben diàriament en les seves publicacions.

Però amb aquest problema, no es troben només persones que tinguin a veure amb l’opinió pública, ja que moltes empreses, entitats i institucions també es poden enfrontar a haters pesats que només volen fer mal.

Com podem afrontar-nos als haters?

 

Ignora els seus comentaris

És molt fàcil dir-ho, però un dels primers passos per a bregar amb ells, és aprendre a no molestar-te i ignorar el què estan dient. Així no els alimentaràs i podrà veure que al no contestar-li, no t’ha fet mal. Aquesta és una molt bona tècnica per a mostrar-li, de manera educada, què li estàs tallant les ales.

 

Creativitat i originalitat en els comentaris

Si reps un comentari sarcàstic, que es basa en l’humor negre, la qual cosa volen és generar polèmica enfront de la teva comunitat de seguidors. Una alternativa a aquesta mena de comentaris, seria pensar en una resposta original, creativa que li faci trontollar. Tu et defensaràs, i ell, quedarà en evidència.

 

Mostrar respecte

Si contestes als teus haters de manera respectuosa i calmada, farà que et mostris temperat, elegant i relaxat. Cosa que les teves followers aplaudiran. Això sí, compte amb contestar de manera que animis més al teu hater a continuar comentant.

 

Bloqueja i denúncia el comentari

Si veus que ignorant-lo o contestant de manera correcta i respectuosa, el hater
encara persisteix a fer-te la vida impossible, no t’ho pensis més i actua per la via fàcil: bloqueja el seu perfil i tots aquells que pugui crear i denuncia’l pels seus comentaris ofensius. D’aquesta manera, de bé segur que no et molestarà més!

 

comentario negativo

 

Conclusions

 

Com deia Taylor Swift, ‘’Haters gonna hate’’, i és que, sempre ens trobarem amb persones que desitgen fer mal amb els seus comentaris. No obstant això, podem aprendre a bregar millor amb aquesta situació gràcies a alguns dels trucs que t’hem mostrat.

Si t’ha resultat interessant aquest article, no dubtis a deixar-nos un comentari i segueix-nos a les nostres xarxes socials per a no perdre’t cap novetat! Contacta amb nosaltres per qualsevol dubte. 

 

Tipus de productes publicitaris

Tipus de productes publicitaris

Si et dediques al món del màrqueting i la publicitat, coneix els diferents tipus de productes publicitaris que existeixen! ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *