Blog

Les 5 millors extensions de Google Chrome

by | 21 desembre 2021 | Desenvolupament Web, Internet, Últimes tecnologies

Google Chrome és el navegador més usat a nivell mundial gràcies a la seva gran qualitat d’extensions disponibles. Encara no coneixes les millors extensions de Google Chrome? Continua llegint!

Què són extensions de Google Chrome?

 

Les extensions de Google Chrome són programes que aporten funcionalitats extra al navegador de Chrome. Segons les teves necessitats especials, necessitaràs les unes o les altres, en funció de les quals et resultin més útils. Entre elles, en podem trobar de diferents tipus: de comunicació, de productivitat, d’accessibilitat, i milers més, que no t’acabaràs mai!

chrome

 

On es troben les extensions en Google Chrome?

 

Les extensions pots trobar-les a la barra d’eines de navegació. Has de fer clic en la icona dels ‘’3 punts’’ que trobaràs a la cantonada superior dreta. Seguidament vés a ‘’més eines’’ i fes clic a ‘’Extensions’’. I voilà!

extensiones de google chrome

 

Com s’instal·len les extensions en Google Chrome?

 

Moltes persones volen saber com s’instal·len les extensions en el navegador. Nosaltres t’expliquem com!

 

1.Accedeix a Google Chrome

2.Cerca i selecciona l’extensió que desitgis

3.Feix clic a ‘’Afegeix a Chrome’’

4.Algunes extensions us avisen si necessiten permisos o dades específiques. Fes clic a ‘’Afegir l’extensió’’ (tenint en compte que solament has d’aprovar aquelles amb les quals confies)

5.Per a usar l’extensió fes clic a la icona de la dreta de la barra de direccions.

Petit recordatori: si estàs navegant en format incògnit o com a convidat, no podràs afegir extensions i si utilitzes un ordinador del treball o d’un centre educatiu, possiblement la vostra organització les bloquejarà.

 

Has tingut algun problema per a instal·lar les extensions de Google Chrome? Sempre pots contactar amb nosaltres!

 

Aquestes són les extensions de Google Chrome imprescindible

 

Ara que ja saps on es troben i com instal·lar-les, et mostrem les 5 extensions que et faran la vida més fàcil:

extensions de google chrome

 

Traductor de Google

Qui no coneix el famós Traductor de Google? Perquè també ho tens en format extensió! Si t’agraden els idiomes i acostumes a llegir continguts en diferents llengües, aquesta funció té l’eina de traducció de Google perquè revelis el significat de paraules o frases senceres, detectant automàticament l’idioma al qual vulguis traduir.

 

Ghostery

Estàs fart/a que t’apareguin anuncis mentre estàs concentrat navegant per la xarxa? Ghostery et permet bloquejar tots aquells anuncis que et distreuen o interrompen i oculta dades de navegació perquè no es permeti recopilar informació personal, protegint la teva identitat.

 

Stylish

Tots sabem que a Internet pots trobar pàgines molt boniques i d’altres que potser resulten útils però que són bastant lletges o estan mal dissenyades. Amb Stylish podràs aplicar màscares personalitzades a les pàgines web perquè canviïn la seva imatge i estil de manera instantània. T’encantarà usar-ho i podràs editar qualsevol tema fent-ho a la teva manera!

 

HTTPS Everywhere

Aquesta extensió et garanteix si et trobes en un lloc web segur abans que el visitis. Gràcies a ell podràs navegar amb la màxima qualitat i seguretat sabent que la teva informació personal està protegida i que el dispositiu amb el qual estàs navegant no es veurà afectat per malwares.

 

Forest

Aquesta extensió és perfecta per a aquelles persones que es distreuen amb facilitat. Si creus que ets una d’elles, Forest serà la teva millor aliada. Et permet fer una llista d’aquelles pàgines web que no vols o no has d’usar durant el període en què necessitis romandre concentrat. D’aquesta manera evitaràs distraccions innecessàries i continuaràs la teva tasca tranquil·lament i sense caure en la temptació de visitar una altra pàgina.

www

Conclusions

 

Ara que ja coneixes les extensions de Google Chrome més usades, ja pots començar a buscar-les per a provar quina et va millor segons les teves necessitats.

Pots anar a Google Web Store per a veure les extensions que hi ha disponibles i et permetrà comparar les seves valoracions. Així tindràs per segur si les necessites o no, segons com prefereixis.

També pots demanar ajuda i assessorament de professionals per a qualsevol dubte.

Si t’ha estat útil aquest article, deixa un comentari i segueix-nos en les nostres xarxes socials!

Trucs de Google que no sabies

Trucs de Google que no sabies

Ets un usuari habitual dels cercadors d’Internet, i en concret, de Google? Descobreix aquests trucs! [Entra] ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.