Blog

Màrqueting de Guerrilla vs Street Màrqueting

by | 14 juliol 2022 | Màrqueting Digital

Si saps alguna cosa sobre màrqueting, potser hauràs sentit alguna cosa sobre el màrqueting de guerrilla. Però en què consisteix o perquè s’utilitza? Nosaltres t’ho expliquem!

marketing de guerrilla

 

Què és el màrqueting de guerrilla

 

Ni que aquest tipus de màrqueting tingui un nom molt ‘’guerriller’’, no té res a veure amb batalles o enfrontaments. El màrqueting de guerrilla és el conjunt de tècniques emprades per a transformar l’entorn que ens envolta per a aconseguir que tingui un aspecte més creatiu, enginyós i diferent.

Si has anat pel carrer i t’has quedat impactat per alguna mena d’anunci, cartell, dibuix gegant o simplement, un pas de zebra o un banc per a asseure’s pintats per part d’una marca, ja has estat present de manera directa enfront d’aquesta tècnica de màrqueting.

Dins dels objectius principals del màrqueting de guerrilla està el fet d’usar tècniques per a impulsar les vendes, atreure a l’audiència i si pot ser, aconseguir repercussió mediàtica. Amb quina finalitat? Doncs bàsicament, aconseguir beneficis com a empresa i que la gent parli d’ells.

 

marketing

 

Diferències entre Màrqueting de Guerrilla i Street Màrqueting

 

Moltes vegades, es tendeix a relacionar el màrqueting de guerrilla amb el street màrqueting, ja que també es relaciona amb els espais exteriors, les dues busquen l’impacte de la societat i la viralitat.

No obstant això, no són el mateix. El màrqueting de guerrilla, ni que no ho sembli, no té com a ‘’obligació’’ el fet de crear exclusivament al carrer. En canvi, el street màrqueting, tal com el seu nom indica, sí.

El màrqueting de guerrilla pot desenvolupar-se en interiors, exteriors, festivals, carrers, centres comercials, autobusos, espais públics i privats i fins i tot, en platges. (Que segurament, tindràs molt present el típic banc de la platja ‘’Beso Beach’’). Doncs has de saber que tot és màrqueting i publicitat d’aquest lloc, ja que s’ha fet viral fer-se una foto allí.

D’aquesta manera, aconsegueixen ‘’publicitat’’ gratis per part dels visitants d’aquesta platja, ja que normalment ho publiquen a xarxes socials al costat d’etiquetes de #besobeach o #nohayveranosinbeso. És a dir, que és una estratègia que requereix poca inversió i que és ideal per a qualsevol empresa!

 

marketing de guerrilla

 

Conclusions

 

Tens un negoci i vols donar-lo a conèixer mitjançant el màrqueting de guerrilla? És una opció perfecta per a la teva marca i els teus clients!

Et donaràs a conèixer a totes les audiències i aconseguiràs molts beneficis i guanys!

A què esperes? Contacta amb nosaltres i t’ajudem a fer realitat els teus objectius i metes.

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.