Blog

6 Objectius generals de la publicitat

by | 12 abril 2022 | Màrqueting Digital

La publicitat és un element que et trobes en tots llocs. De fet, sense una bona estratègia publicitària és molt difícil arribar al teu públic objectiu, pel fet que cada vegada ens trobem amb més i més competència dins del nostre mateix sector professional.

A continuació, et mostrem 6 objectius generals de la publicitat. Són molt interessants, no te’ls perdis!

publicidad

 

1.Captar l’atenció del teu públic

Com ja entra dins de la lògica, un dels objectius clau de la publicitat és captar l’atenció del teu públic perquè aquest es decideixi a consumir el producte o servei que ofereixes. 

 

2.Crear interès al teu públic

Un altre dels objectius de la publicitat és interessar a l’audiència amb tot allò que anuncies. Per això et recomanem que en totes les accions de publicitat que utilitzis, ho facis amb l’ajuda de professionals del màrqueting. Ells saben les estratègies que han d’utilitzar per a interessar al teu client potencial. 

 

3.Fàcil d’entendre

Un anunci publicitari ha de ser fàcil de desxifrar i comprensible per al nivell cultural mitjà del teu client. Utilitza frases que pugui entendre a la primera, sinó podries perdre’t una venda!

 

4.Informar correctament

El consumidor necessita saber els avantatges i beneficis dels teus productes i serveis. Per això et recomanem que quan descriguis allò que vens, ho facis posant-te en les sabates del teu client, per a saber com li agradaria rebre la informació de la teva marca.

 

5.Ser creïble 

En el moment que fas publicitat dels teus productes i serveis, has de ser el més clar i creïble possible. No menteixis als teus clients oferint-los coses que no són reals. Això farà que desconfiïn de la teva marca i que perdis vendes.

 

6.Ser recordada

És molt important que causis impacte a la teva audiència a través de la publicitat. Quan un anunci és recordat, és una molt bon senyal que les coses s’estan fent bé. 

anuncio

 

Conclusions

 

Ara que ja coneixes alguns secrets de la publicitat, és important que aconsegueixis posar-te en la pell del teu client per a saber què necessita i com pots lliurar-li allò que desitja de la millor forma. Empatitza amb el teu target i cerca com sorprendre’l.

Si t’ha agradat aquest article, deixa un comentari i segueix-nos a les nostres xarxes socials per a no perdre’t res. Contacta amb nosaltres si tens qualsevol dubte.

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.