Posicionament SEO a Lleida

Si tens un negoci i vols fer-lo visible a Google, ets al lloc indicat. Gràcies al nostre equip d’experts en Posicionament SEO, creem l’estratègia que més s’adapta als teus objectius i t’ajudem a fer que la teva marca arribi a més clients.

separator dark left

A Softiweb apostem per potenciar la teva marca perquè tingui visibilitat als cercadors d’Internet i així arribar a més clients potencials, aconseguir més visites i més vendes. A través d’una auditoria principal, estudiarem la millor estratègia per optimitzar al màxim el teu lloc web i ens enfocarem als objectius principals de la teva marca per fer-la enlairar al món online.

posicionamiento seo 3
posicionamiento seo 2

Com Posicionem la teva Web

 1. Auditoria i Anàlisi de la Competència
  • Prèviament fem un treball de consultoria per trobar la solució més adequada quant a la magnitud del projecte i els objectius establerts.
  • Estudiem la competència fent un estudi de mercat, per analitzar la situació general i així confeccionar les estratègies més afins.
 2. Estudi de Paraules Clau
  • A partir d’una anàlisi de les intencions de cerca dels usuaris al sector de la teva empresa i a la ubicació on es localitzin, trobem les paraules clau que més s’adaptin al teu lloc web i als objectius que volem assolir.
 3. Arquitectura WEB.
  • Creem una proposta d’arquitectura web, on hi ha una estructura de pàgina principal, amb les diferents seccions i pàgines interiors.
  • Desenvolupem un esquema HTML perquè el lloc web quedi estructurat correctament a través d’etiquetes per permetre una lectura lògica i fàcil d’interpretar als motors de cerca.
 4. Estratègia de Continguts
  • Redactem els títols principals i secundaris basant-nos en l’estratègia que s’adapti més als objectius que es vulguin assolir.
  • Elaborem un manual de ”bones pràctiques” per a la redacció dels textos del lloc web i determinem quina és la nostra audiència i com ens hi podem dirigir de la millor manera a través de paraules clau que van apareixent en el contingut web.
  • Suggerim temàtiques d’interès per poder crear contingut al Blog i així establir visualitzacions als diferents articles publicats.
  • Elaborem un Pla Estratègic de Xarxes Socials per augmentar la presència de la teva empresa a l’entorn digital.
 5. SEO On Page
  • Redactem títols, descripcions i URL’s de tot el lloc web.

  • Dissenyem l’estructura d’enllaç intern.

  • Optimitzem les imatges redactant etiquetes ALT que permetin identificar-les.

  • Proposem tècniques òptimes d’estudi del temps de càrrega del web i de les diferents pàgines i incloem arxius robot.txt i Sitemap.

  • Linkbuilding. Aconseguim enllaços de qualitat que apuntin a la nostra web.

 6. Anàlisi Mensual
  • Monitorem el trànsit en línia gràcies a eines com Google Analytics i Search Console.
  • Realitzem seguiments i anàlisis mensuals de l’estratègia SEO i fem propostes de canvi i ampliació

Beneficis del Posicionament SEO

 1. Augment del trànsit objectiu:
  Gràcies a un correcte estudi de les paraules clau, es detecten els termes que utilitzen els diferents usuaris als cercadors de Google i això servirà d’ajuda perquè el trànsit del teu lloc web sigui de qualitat i per oferir el que busca el públic objectiu.
 2. Augmenta les ventes o conversions:
  Dur a terme les accions correctes, ajuda a optimitzar la taxa de conversió del lloc web.
 3. Promoció il·limitada:

  Gràcies a un efectiu pla del posicionament SEO, el teu lloc web estarà les 24 hores del dia als resultats de cerca.

 4. Augmenta la visibilitat de la teva marca:
  El posicionament SEO contribueix al fet que la teva empresa estigui entre els primers llocs en els resultats de cerca i això proporciona una bona impressió als diferents usuaris de l’entorn digital.
 5. Menys temps de càrrega del lloc web:
  Si desenvolupem un correcte pla de posicionament SEO, s’optimitza la pàgina reduint la mida i el pes de les imatges i això, juntament amb altres accions, ajuden a fer que es pugui accedir de forma ràpida i eficient al servidor.
 6. Òptima redacció i creació de continguts:
  A partir d’una redacció efectiva de continguts a través de paraules clau, s’optimitzarà favorablement el text del servidor web i ajudarà que el vostre posicionament s’elevi de forma notable.
posicionamiento seo 1

quant costa el servei de posicionament seo

Resulta molt complicat establir preus orientatius per a treballs de posicionament, ja que intervenen una multitud de variables. La grandària de la pàgina web, la quantitat de contingut, l’àmbit geogràfic, el nivell de competència en el sector i molts altres factors fan que la diversitat de preus sigui excessivament àmplia. És per això que a Softiweb oferim una Anàlisi de SEO gratuïta amb la condició d’ajustar un pressupost a mesura per al teu web. Posa’t en contacte amb nosaltres i en menys de 24 hores et donarem resposta!

preguntas frecuentes

Preguntes freqüents sobre posicionament SEO

Per què és important el posicionament web per a la meva empresa?

Actualment és fonamental ser visible a l’entorn digital per destacar entre la competència i captar clients potencials. Per això, és tan necessari el paper del posicionador SEO, per fer que la teva marca es trobi als cercadors i no quedi en l’oblit.

La meva empresa pot tenir accés a la pàgina web?

Efectivament, la teva empresa podrà accedir a la pàgina web, encara que som nosaltres els que ens encarreguem de tot.

Quins factors influeixen a les tarifes SEO?

Hi ha molts factors que poden influir en el preu de la tarifa de Posicionament SEO, per exemple, la mida de la web, el contingut, la competència de les paraules clau, la implementació de les mesures d’optimització, els objectius de l’empresa, etc. Per això, cal una auditoria SEO prèvia per tenir en compte tots els indicadors.

Podeu garantir resultats en un temps concret?

Depèn del sector professional de la teva marca i de les paraules clau a posicionar, així que cap empresa de posicionament SEO no pot saber de forma exacta quan es començaran a apreciar els resultats. Tot i això, el que es pot garantir des d’un bon principi és que el posicionament web ajudarà a millorar la visibilitat de la teva empresa a Internet.

Quantes paraules clau són necessàries per posicionar la meva web?

Depèn dels objectius de la teva empresa, del sector professional on es trobi i de la ubicació on es localitzi, caldrà un nombre de paraules o un altre. Per això és fonamental fer una consultoria i anàlisi prèvia del negoci.

Hi ha algun contracte de permanència?

Cada client tindrà el seu propi compromís de permanència depenent de la tarifa i servei que hagi contractat i dels termes i condicions de pagament que s’han acordat. Tot i això és molt recomanable un mínim de 6 mesos perquè l’estratègia sigui útil.