Blog

Què és Be Real i per què s’ha fet tan viral

by | 08 juliol 2022 | Curiositats del món digital

Si ets de la generació Z, segur que tindràs ben clar què és Be Real, per a què serveix i quin és el seu propòsit principal. No obstant això, si ets una miqueta més gran, desconeixeràs per complet aquesta plataforma.

Si és així, tranquil/a, que nosaltres t’ho expliquem!selfie

 

Què és Be Real

 

Be Real, tal com mostra la paraula, és una xarxa social que té com a propòsit mostrar la part més real dels usuaris que tenen un perfil en aquesta aplicació. A diferència de les altres xarxes socials ja conegudes com Facebook, Snapchat, Instagram o Pinterest, on les persones volen mostrar la seva part més superficial i perfecta, Be Real mostra a la persona tal com és. Com ho fa? Sent espontània, impredictible i deixant molt poca estona als usuaris per a aconseguir el seu millor perfil.

S’ha acabat això de passar molta estona buscant la millor ‘’pose’’ per a sortir ideal!

 

reality

 

 

Per què Be Real s’ha fet viral

 

Actualment, Internet és com un aparador de persones perfectes, amb cossos meravellosos i vides estupendes. No obstant això, Be Real ha arribat per a donar un gir de 360 graus a aquest concepte tan superficial. Aquesta aplicació és diferent de les altres xarxes socials actuals. El que la fa real i única, és que la pròpia app et dona dos minuts per a compartir la foto més real i espontània que surti. Només pots fer-ho durant aquests minuts, ja que sinó, perds l’oportunitat de poder compartir-la amb els teus amics.

El funcionament és molt senzill. Necessites la càmera posterior i la davantera del teu telèfon i una mica de paciència, ja que solament tens una oportunitat al dia per a compartir contingut.

Ets una mica impacient? Ho passaràs malament! L’aplicació t’envia una sola notificació al dia per a poder compartir la imatge amb el teu cercle d’amistats i tens dos minuts. Si perds l’oportunitat de fer clic en aquesta notificació, et tocarà esperar a l’endemà! És a dir, que no hi ha temps per al postureig, els filtres i els retocs!

 

redes sociales

 

Conclusions

 

Si et defineixes com a ‘’coqueta/o’’ i vols sortir sempre perfecte/a a les fotos, Be Real no és la millor aplicació per a tu, però sí que podràs divertir-te de gom a gom de la mateixa forma, armant-te de valor i deixant el postureo i la vergonya a un costat. Sigues real, que és el que interessa en els temps que vivim!

Estàs preparat/a per a canviar les regles del joc? Atreveix-te a ser el més autèntic del teu grup d’amistats!

Si t’ha interessat aquest article, no dubtis a deixar un comentari i segueix-nos en xarxes socials.

Què és Metricool i per a què serveix

Què és Metricool i per a què serveix

Si et dediques al màrqueting digital, ja sabràs què és Metricool, si no ho saps, et convidem que llegeixis aquest article per a descobrir-ho. [Entra] ✅

Tipus de productes publicitaris

Tipus de productes publicitaris

Si et dediques al món del màrqueting i la publicitat, coneix els diferents tipus de productes publicitaris que existeixen! ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.