Blog

Què és Canva i quins avantatges ofereix

by | 09 febrer 2022 | Disseny Web, Màrqueting Digital, Xarxes Socials

No fa falta ser dissenyador ni un expert en creació de continguts per a poder crear dissenys bonics i professionals. Amb Canva pots convertir-te en tot un especialista del disseny gràfic gràcies a la gran quantitat de beneficis que t’ofereix.

Com pot ser que encara no coneguis aquesta supereina?

Descobreix-la a continuació!

creación de contenidos

Què és Canva

 

Canva és una web de disseny gràfic que ofereix la possibilitat de crear dissenys personalitzats i professionals de manera senzilla i des de zero, de la mateixa forma que qualsevol expert en creació de continguts. Et dona la possibilitat de crear moltíssims projectes i a més, també pots agregar milers de fotos i icones professionals gràcies al banc d’imatges gratuït que et proporciona.

 

diseño grafico

 

Avantatges de Canva

 

Gràcies a les seves múltiples eines, pots crear dissenys sense necessitat de tenir molts coneixements artístics i obtenint uns resultats excel·lents. Però, vols saber més? Tranquil/a! T’ho expliquem a continuació!

 

 

Gratis

Un dels avantatges més importants de Canva, és que és una eina gratuïta. Sí, sí!, has llegit bé! Si vols crear dissenys senzills, no et costarà ni un cèntim. Però ull! Si desitges que els teus projectes tinguin un toc professional, pots donar-te d’alta a la versió ‘Prèmium’, que aquesta sí que és de pagament, i és la que utilitzen els professionals del màrqueting i la publicitat per a crear continguts. Per això, et recomanem que si vols que per exemple, el teu feed de xarxes socials causi impacte als teus clients, contractis professionals del sector que entenguin realment de disseny.

 

 

Personalitzar continguts

Canva té moltes plantilles que pots usar per a poder crear continguts, però el millor d’això és que pots personalitzar-ho com vulguis, afegint i modificant les lletres, imatges o colors que desitgis, segons les teves preferències. Però clar! Has de tenir una mica de bon gust perquè et quedin dissenys molons!

 

 

Molts recursos

Amb Canva, no sols pots crear imatges gràfiques, sinó que a més, t’ofereix molts recursos i plantilles per a desenvolupar qualsevol mena de projecte. Des de calendaris, posts per a Instagram, pòsters, portades de revista, logos o targetes de visita, fins a vídeos creatius que pots editar de manera senzilla.

 

diseño

 

Conclusions

 

No hi ha dubte que Canva és la revolució de la creació de continguts del moment. Ara ja saps què és i coneixes algunes de les seves utilitats principals.

No obstant això, perquè tot allò que creïs aconsegueixi el seu punt professional, no dubtis a contactar amb professionals del disseny i màrqueting digital. Ells t’assessoraran de les millors opcions, per a poder destacar entre la competència.

Si t’ha agradat aquest article, deixa’ns el teu comentari i segueix-nos en les nostres xarxes socials per a no perdre’t res!

 

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.