Blog

Què és Discord i per a què serveix

by | 11 juliol 2022 | Curiositats del món digital

Si ets gammer, has de saber què és Discord, ja que és la plataforma líder per als més fanàtics dels videojocs. Però, en què consisteix? A continuació t’ho expliquem!discord

 

Què és Discord

 

Si pertanys a la generació Z, ja sabràs què és Discord perquè segurament més d’una vegada ho hauràs usat. És una aplicació de xat, molt similar a les ja conegudes com a Skype, Google Meet o TeamSpeak i té com a finalitat la reunió entre dues o més persones que desitgen interactuar.

 

meet

 

En què consisteix Discord

 

És molt usada pels gamers que comenten les partides mentre estan jugant als seus videojocs preferits i normalment s’usa solament mitjançant àudio, ja que d’aquesta manera, no fa falta que estiguin atents a la pantalla de la videollamada i poden centrar-se en el joc.

A més, aquesta plataforma ofereix funcions de cerca que poden ajudar-te a trobar a altres persones i agregar-les a una llista d’amics per a mantenir una conversa amb ells de manera fàcil i ràpida.

Dins de l’aplicació es poden formar diferents fòrums i grups. Com per exemple, si ets gamer, però alhora, estàs estudiant un curs i necessites parlar amb els companys de la teva classe o bé, tens altres entreteniments i vols parlar amb les persones amb les quals els comparteixes, pots fer-ho amb tots els grups que vulguis. Només necessites donar-te d’alta a Discord.

En canvi, si ets més discret i ets dels quals prefereix no parlar per veu i que no et vegin, també et dona la possibilitat d’interactuar només a través de text. Tal com feies (si vas néixer en els anys 80-90) amb Messenger.

A més, has de saber que és gratuït i que, si no vols escoltar a algú en concret, pots silenciar-lo o bloquejar-lo. No tens per què ser amic de tots els del grup!

videollamada

 

Conclusions

 

Si vols interactuar amb grups d’amics i amb persones que comparteixin les teves mateixes aficions i entreteniments, Discord és la millor app per a fer-ho. Et dona moltes possibilitats i alternatives amb la finalitat que puguis parlar amb els altres d’una forma ràpida, fàcil i pràctica.

Necessites una aplicació per a connectar amb persones que comparteixen els mateixos interessos que tu?

Descarrega’t Discord i parla amb qui vulguis!

Què és Metricool i per a què serveix

Què és Metricool i per a què serveix

Si et dediques al màrqueting digital, ja sabràs què és Metricool, si no ho saps, et convidem que llegeixis aquest article per a descobrir-ho. [Entra] ✅

Tipus de productes publicitaris

Tipus de productes publicitaris

Si et dediques al món del màrqueting i la publicitat, coneix els diferents tipus de productes publicitaris que existeixen! ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.