Blog

Què és el copywriting i quins beneficis té per a la teva empresa

by | 29 desembre 2021 | Botigues Online, Curiositats del món digital, Màrqueting Digital

El poder de la paraula és clau per a cridar l’atenció dels clients i perquè aquests se sentin atrets per allò que estan llegint. El copywriting és un element essencial per a les diferents tècniques de màrqueting digital. Tant és així, que totes les empreses haurien de comptar amb una figura en el seu equip de professionals que es dediqui a això, per a poder gestionar de la millor forma els diferents continguts que vulgui transmetre la seva marca.

Però, què és el copywriting, o què fa un copywriter?

Continua llegint si no vols perdre-t’ho!

teclado

 

Què és el copywriting

 

El copywriting és una tècnica d’escriptura persuasiva que té com a objectiu arribar al lector d’una forma determinada perquè aquest, acabi realitzant una acció, com per exemple, comprar el producte o servei que ofereix la teva marca.

Moltes empreses compten amb professionals d’aquest àmbit perquè escriguin els seus continguts d’Internet amb la finalitat d’aconseguir més vendes. Un copywriter té les habilitats i coneixements que fan falta per a redactar pàgines web, publicitat, promocions, posts a les diferents xarxes socials, biografies i fins i tot, formularis de contacte, ja que en aquests es necessita una ‘’crida a l’acció’’ perquè el lector se senti atret i acabi subscribint-se al teu newsletter per a no perdre’s res de la teva marca.

 

copywriting

 

Beneficis del copywriting per a la teva empresa

 

Gràcies a un bon copywriting el teu client sentirà que li estàs parlant directament a ell o a ella, se sentirà atret i anirà a l’acció. Però, això què significa? Doncs que no podrà resistir-se a la temptació de consumir aquells productes o serveis que la teva empresa li està oferint.

Però un moment, això no és tan senzill! No n’hi ha prou amb asseure’s davant de l’ordinador i començar a escriure. Copywriter es fa, no es neix. Has de comptar amb persones qualificades i expertes en aquest àmbit, que es dediquen a trobar la millor forma per a dirigir-se al teu públic objectiu, ja que això et donarà molts beneficis.

A continuació tens alguns dels beneficis que et pot aportar el copywriter:

 

Millora la imatge de l’empresa

Si crees contingut de qualitat i ben redactat, la imatge de la teva empresa millorarà d’una forma rellevant i farà que la gent parli de la teva marca. No et passa que si llegeixes alguna cosa que està ben escrita, et venen ganes de saber-ne més i continuar llegint? Doncs el mateix.

 

Diferenciar-te de la teva competència

Comptar amb un copywriter a la teva empresa farà que et diferenciïs de la competència. Això et donarà molts beneficis perquè els teus clients ideals acabaran triant la teva marca gràcies al que li transmet, abans d’altres múltiples del teu sector professional.

 

Millora el posicionament SEO

El copywriter sap en tot moment les tècniques i paraules clau que es necessiten per a redactar correctament els continguts del teu lloc web o blog i perquè aquests es trobin entre les primeres posicions dels cercadors de Google. Si no saps què és el posicionament SEO o quins beneficis pot donar a la teva empresa, aquí et deixem un article molt interessant.

 

Millora la relació amb el client

Com millor et comuniquis amb el teu client, millor relació tindràs amb ell. Això farà que se sentin satisfets amb la teva marca i que no es cansin de triar-te.

 

No als tecnicismes

En el teu sector professional, de la mateixa forma que en tots, existeixen paraules tècniques o també anomenats tecnicismes, que tu com a professional entens a la perfecció, però que els teus clients potencials desconeixen per complet. Has d’intentar no usar paraules rebuscades o complexes que dificultin la lectura dels teus clients, ja que això suposarà possibles pèrdues de vendes, perquè no entendran què vols dir-los. En el moment de redactar continguts, has de ser breu, concís i el més clar possible. La millor opció és contractar una empresa de màrqueting digital amb professionals del copywriting que no siguin professionals del teu sector, però que sàpiguen perfectament les paraules que volen llegir els teus clients potencials a cada moment.

 

write

 

Conclusions

 

Si vols aconseguir més clients i per descomptat, aconseguir més vendes d’una forma directa, la figura del copywriter té un paper clau perquè la teva marca segueixi els seus objectius d’una forma eficient i perquè els teus beneficis i ingressos vagin incrementant potencialment.

Ara que ja coneixes el poder que té el copywriter, per què no saltes a l’acció i contactes amb professionals de l’escriptura perquè desenvolupin la millor estratègia de màrqueting digital segons les teves necessitats?

Així de senzill, escriure bé per a vendre millor!

Si t’ha agradat aquest article, no dubtis a deixar un comentari. A més, si no vols perdre’t res, segueix-nos en les nostres xarxes socials per a descobrir noves tècniques, mètodes i tendències del sector del màrqueting.

Què és Metricool i per a què serveix

Què és Metricool i per a què serveix

Si et dediques al màrqueting digital, ja sabràs què és Metricool, si no ho saps, et convidem que llegeixis aquest article per a descobrir-ho. [Entra] ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.